Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Добре дошли, нови мамчета.

# 181
Добре дошли на всички!

Аз искам да попитам имаме ли фейсбук група? Ако има, моля, да ме добавите 🙂
Създала съм чудесни приятелства и от двете ми отчетени групи с предишните деца, а виждам, че има и други момичета от Пловдив, можем да си правим срещи по градовете 🙂

# 182
# 183
# 184

Поисках одобрение от профила на мъжа ми понеже нямам фб и ползвам неговия. Simple Smile

# 185
  • София

Поисках одобрение от профила на мъжа ми понеже нямам фб и ползвам неговия. Simple Smile

Аз също ползвам на мъжа ми, ще поискам също . Благодарение на тези контакти изкарах страхотно майчинство и това е единственото, заради което ми липсва фейсбук.

# 186

Аз също ползвам на мъжа ми, ще поискам също . Благодарение на тези контакти изкарах страхотно майчинство и това е единственото, заради което ми липсва фейсбук.
Поканата ще бъде одобрена само ако на профила на мъжа ви пише и вашето име, моята беше отказана от съображения за сигурност.

# 187
  • Wonderland
Определено имаме по-голям трафик във ФБ групата, но на мен ми допада анонимността тук Grinning
Имам познати там, пред които не се чувствам толкова спокойно да споделям някои неща, колкото тук, така че аз ще съм си активна в бг-мама. Simple Smile

# 188
Аз също повече предпочитам да пиша тук, по-лесно следя историите и кой кой е:)

Добре дошли на новите мамчета! Лека бременност! Ако искате да ви добавя на първа страница, пишете ми на ЛС.

Аз чакам с нетърпение другия преглед да видя какво се случва с шийката. Слава Богу сякаш контракциите намаляха, дано не е само на усещане. Иначе в къщи имаше трагични събития и се чувствам много зле, но за известно време ще си почина от работа, дано се поокопитя.

# 189
Искам да попитам мамите с тромбофилия - как протича при вас бременността до този момент?
Какъв начин на живот водите и на каква терапия сте?
Знам, че е препоръчително повече движение, но в тези студове как? Аз до скоро повръщах нон стоп и бях доста изтощена, определено лежах повече, което знам че не е препоръчително, но пък състоянието ми не ми позволяваше друго. Също така знам ,че трябва да се пие повече вода от обикновеното, но и това се оказа трудна задача за мен, предвид повръщането и гаденето. На колко време се следите при АГ и какви изследвания си пускате периодично?
Аз съм на Фраксипарин/Клексан 0,4 всеки ден, свикнах сама да си ги бия в корема, което от началото ми се струваше мисията невъзможна.

# 190
Здравейте, как се справяте с главоболието? На моменти е толкова силно, че въобще не мога да се фокусирам в нищо. АГ ми каза само парацетамол, но не бих казала че има ефект.

# 191
  • София
Здравейте, как се справяте с главоболието? На моменти е толкова силно, че въобще не мога да се фокусирам в нищо. АГ ми каза само парацетамол, но не бих казала че има ефект.
И аз имам често и се оказа че ми е нисичко кръвното. В чаша вода разтварям малко сол и я изпивам -много гадно, но ми действа Вълшебно , и кока кола пия

# 192
И аз имам често и се оказа че ми е нисичко кръвното. В чаша вода разтварям малко сол и я изпивам -много гадно, но ми действа Вълшебно , и кока кола пия

Чудна работа
И аз имам главоболие, но мислех, че е нещо свързано с работата. Не се замислих, че може да е от бременността.

# 193
По въпроса с главоболието - и мен ме боли и то по 1-2 пъти седмично,  някак усещането е като при високо кръвно - челото и тила болят и пулсират адски, не знам дали е така и при вас..
Моята лекарка ми препоръча парацетамол, но изрично не едно хапче, а две, "за да подейства".. Изпих ги, защото не издържах вече, но не знам дали е много редно..

# 194
По въпроса с главоболието - и мен ме боли и то по 1-2 пъти седмично,  някак усещането е като при високо кръвно - челото и тила болят и пулсират адски, не знам дали е така и при вас..
Моята лекарка ми препоръча парацетамол, но изрично не едно хапче, а две, "за да подейства".. Изпих ги, защото не издържах вече, но не знам дали е много редно..

Аз се пробвам с по едно, но действа бавно и често започва след 2-3 часа пак да ме боли. Ще пробвам освен с 2 😁

Общи условия

Активация на акаунт