Чакаме ритничета от ЮЛСКИТЕ мъничета! - Юли 2023, Тема 2

• 51 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
kaSsisS до скоро и аз умирах от болки в седалищния нерв. АГ ми изписа крем Диклак три пъти дневно, но това което мисля, че на мен ми помогна повече е, че вечер загрявах мястото. Мъжа ми от някъде беше донесъл едно нещо като малка възглавничка вътре пълна с костилки, която се загрява във фурната и я държа докато вече не отдава топлина. Същата работа би свършила и бутилка с гореща вода. Знам, че не трябва много да загряваме тялото, но все пак не слагам горещо на корема, а и единствено това ме облекчи.

# 376
Ако е възпален нерв е противопоказно да се затопля!

Аз също имах проблем с един нерв отляво на кръста. Така ме болеше, че не можех да си вдигна левия крак нагоре към корема. АГ ми беше изписал така или иначе магнезиий заради контракциите. И каза че ако се касае за възпален нерв би трябвало да се повлияе от магнезия. Та след около 3 седмици наистина се повлия и сега почти не усещам болка. Другото което ми е помага е поне веднъж дневно се разхождам по половин-един час (работата ми е свързана със седене на компютър по цял ден). И от време на време сменям позицията и вместо на офис стол стоя на пилатес топка.

Успех на всички момичета!

# 377
  • Wonderland
M1M2, много ме изкуши с тоя sklep-smile, ама мен ме е шубе да купя нещо за 1500 лв. от там. Иначе количката, която съм харесала там е с едни 400 лв. надолу от нашите магазини. Open Mouth Доста изкушаващо..

# 378
Дами, колко често ходите на ехограф? Последно АГ ми каза, ако нямам оплаквания през месец, но нямам идея това ли е, да кажем, нормалното?

# 379
Дами, колко често ходите на ехограф? Последно АГ ми каза, ако нямам оплаквания през месец, но нямам идея това ли е, да кажем, нормалното?

При моят АГ прегледите на ехограф са 4 безплатни през цялата бременност, ако искам всеки месец да се преглеждам на ехограф се налага да си плащам. Иначе ЖК при акушерката всеки месец, но то е ала бала - мерене на кръвно на корем, теглене на кг.
АЗ смятам всеки месец да си ходя поне по веднъж ей така за мое спокойствие.

# 380
  • Wonderland
Аз ходя веднъж месечно на преглед, който си включва и ехограф. Следя се при един и същи лекар и на частно, и по здравна каса, но дори да не се бях записала по здравна каса, пак щях да си ходя всеки месец на ехограф, честно казано. За собствено спокойствие.

# 381
Да ти кажа смятм да поръчам от някой от сайтовете им ,една от нашите мацки в групата във фб беше писала ,че е продава количка поръчана от Полша . Според мен риска си е същият както да поръчаш от Англия ,Германия и т.н. Там също плащаш предваеително и чакаш доставката ..  
M1M2, много ме изкуши с тоя sklep-smile, ама мен ме е шубе да купя нещо за 1500 лв. от там. Иначе количката, която съм харесала там е с едни 400 лв. надолу от нашите магазини. Open Mouth Доста изкушаващо..

# 382
  • София
Това говорихме и ние с моя следящ - веднъж в месеца, ако няма нещо спешно. В началото още се разбрахме, че така ще процедираме и така се надявам да си остане Simple Smile това е знак че няма нищо притеснително . Макар че ми е мерак да я виждам ми е достатъчно вече и като я усещам как се движи, шутовете вече са бая интензивни от време на време Simple Smile

# 383
  • София
Аз днес купих количка, но я поръчах от немския mypram.com
Тази която исках беше намалена с почти 1000лв от редовна цена тук (500лв разлика ако я намеря на намаление). Поръчах, платих я и чакам.
Моя АГ ме вика по 1 път в месеца, но защото ходя и на ФМ и при репродуктивния се падаще г/д на 2 седмици.

# 384
Моят АГ ме гледа на ехограф всеки месец - не ми взима допълнително пари, макар че доколкото знам по здравна каса се полагат само 2 за цялата бременност.

# 385
Каква количка си избра? Simple Smile
Тази която исках беше намалена с почти 1000лв от редовна цена тук (500лв разлика ако я намеря на намаление). Поръчах, платих я и чакам.
Моя АГ ме вика по 1 път в месеца, но защото ходя и на ФМ и при репродуктивния се падаще г/д на 2 седмици.

# 386
  • Wonderland
Моят АГ ме гледа на ехограф всеки месец - не ми взима допълнително пари, макар че доколкото знам по здравна каса се полагат само 2 за цялата бременност.

От 2023 са 4 по здравна каса! Simple Smile

# 387

От 2023 са 4 по здравна каса! Simple Smile

О не знаех - браво все пак има някакъв напредък.

# 388
  • София
Каква количка си избра? Simple Smile

Easywalker harvey 3 premium

# 389
Magenta_, важното е ти да си карала варицела. Дано при тях да отминава вече. Аз бях голяма, като я карах (8 клас), но я изкарах много леко. Без температура и с малко пъпки. Заразих се тогава от брат ми, който беше в детската градина (с голяма разлика сме). Миналият месец питах педиатърката на малкия дали да го ваксинирам, а тя каза, че според нея, по-добре не...

babysmile, имам и аз болки, локализирани във влагалището от време на време. Освен таза, знам, че има няяякаква вероятност да са свързани и с инфекция. Пускала ли си микробиология на вагинален секрет? Или някакво течение да имаш?

Относно количките, да, наистина могат да се намерят по-евтини в чужди сайтове. За баткото си бяхме харесали количка Ergobaby Metro и тогава си я поръчахме от някакъв немски сайт, където с доставката ни излезе около 460лв, а в България бяха над 600лв...

Момичета, освен болките в таза и кръста, мен ме тормози и седалищният нерв отдясно. Не мога да си намирам и подходяща поза за сън. Някой с подобен проблем?

Иначе в сряда съм на 4Д и нямам търпение. Smiley

Микробиология ми взимаха един път в 6 г.с. но беше чиста. Имам някакво течение, все едно изпускам урина. Няма цвят.

Общи условия

Активация на акаунт