ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • France
След седмица боледуване видях заветните 52кг на кантара. И хич не се радвам. Трябва да внимавам много как ще се захраня за да няма твърде голямо йо-йо. Хич не си падам по рязкото губене на тегло. Така се подредих през втората ми бременност и сега много внимавам.

# 211
На мен ми дойде, което напоследък е изненада и по никое време. Гладна съм постоянно.
Утре ще карам на омлети и зеленчуци, че ме е страх да се кача на кантара.. бях по рожденни дни, задават се още 3, ще трябва да се контролирам... 🤦‍♀️

# 212
Аз трябва да ям, защото антибиотика ми е за след храна. Добре се подредих.
Отделно ПМС.
Ще се тегля другата седмица.

# 213
ти оздравявай и не се тегли
от захарта в колдрексите и асс-то хич не исках да зная какво пише на кантара

# 214
A колко бонбони за гърло изсмуках. Ужас.
Но алкохол пък не съм пила от по предния уикенд. Joy

# 215
Целта за януари не си я постигнах, но пък свалих 3кг (беше 5кг). Пак е нещо, живи и здрави все ще сваля тези килограми 😂 Почти целия месец бях в калориен дефицит, но пък когато ми оставаха калории за деня хапвах сладко. Този месец ще гледам да доизчистя храненето. Сравнено с предишните месеци е много по-добре. В доста от дните си достигах грамовете протеин.

# 216
На мен ми коства доста усилия, а аз само задържам тегло. Имам чувството, че никак не мога да отслабна повече. Имам дни с много малко храна, слизам инцидентно до 62,5 или дори 61 и нещо, но после се връщам на заветните 63. Пак казвам, и така съм супер щастлива! Но ще мисля какво да променя, та ако мога да сляза някой ден под 60. Simple Smile

# 217
  • София
От днес и аз ще се присъединя към вас 🙂
Имам режим от Руми Илиева,но ми е много трудно да го спазвам.
Гледам да се храня здравословно без да лишавам организма си,но да ограничавам приема на калории за деня.
 Започвам и тренировки във фитнеса,основно кардио ,мога да отделям по около час на ден.

# 218
Последните дни си наруших режима с общо 150 гр. млечен шоколад. А хем имам черен в шкафа, но ми се ядеше точно млечен.
Първоначално написах "провалих", но се поправих с "наруших". Ако искам това да е режимът ми на хранене и занапред, за да не се върна към старото ми състояние, не бива да се чувствам "провалена". Взех си дозата за сладко, продължаваме напред. Joy На такива вкусни неща устисках, ама ей на, пред шоколада клекнах. Joy  Но пък ми е ясно, че няма как да издържа година, две или повече без никакъв въглехидрат. Но трябва да ми е "награда", веднъж на две седмици, а не редовно да го консумирам. Важното е да продължа да се храня без захар, брашно и други боклуци, пък понякога ще изяждам по един бонбон. И Асан е Ора. Joy Само дано е по-рядко, че аз лесно се подхлъзвам. А е наложително да контролирам какво ям, не само заради теглото, но и заради здравето ми.
Днес отново без закуска, за обяд пилешки дробчета, ню ню гарнитура от маруля и таратор. Вчера добре си похапнах - З - не; О - пилешко шишче, 120 гр. свински джолан и тиквички с млечен сос; В - свинска пържола на тиган и три пилешки хапки (+50 гр. шоколад половин час по-късно). Днес ми се иска да е нещо леко за вечеря. Добре, че в Била шоколадите вече не са на промоция. Joy

# 219
Добро утро, при нас пътищата са още заледени и не мога да отида нито до магазина, нито на работа, така че импровизирам с наличното в хладилника. Имам доста, но е еднообразно...
Доста обикновено за мен меню, ама няма как.
Закусих - 1 яйце и 100 мл белтъци, разбъркани на тигана с топка бял ориз, салата отстрани.
За снак си приготвих от пудинг без захар, разбъркан с мляко, отлежава в хладилника сега.
За обед имам веган пилешко, което ще направя в тигана с малко барбекю сос, малко паста отстрани, защото ми призлява от ориз вече, и отново салата...
За вечеря нямам идея, може някакви протеинови овесени ядки.
Утре следобед се очаква пътищата да са добре, така че съм позитивно настроена.

# 220
Да отчета и аз месеца Simple Smile
Свалени 2.5 кг. Малко са, но както се казва, капка по капка, вир... Дори и с това темпо за година ще станат 20-на кг. Само постоянство да има. Мерки не успях да си взема. Надявам се днес, утре, да успея.

# 221
  • София
Хайде и аз да се включа при вас, а не само да ви шпионирам 😊. Трябва да сваля 15 килограма, поради проблем с колената, а и не само. Започнах на 24.01. от завидните 80   кг. Стартирах с режима на Червенкова и на рибните дни развях бялото знаме. Хапвам два дни риба, но със зелена салата, т. е. Вече не е моно. След двата пилешки дни бях свалила 3.800, а след зеленчуците върнах два. Та,  за себе си реших да пробвам с намаляване на вх, по- големи салати с протеин и калориен дефицит.
За днес за закуска и вечеря риба тон в собствен сос, 3 яйца и зелена салата.

# 222
  • София
Ох аз днес до един момент бях добре ,вечерта се нахвърлих 😣
Закуска :
Прясно мляко с 15 гр овесени ядки
Обяд:
Супа топчета
По едно време изядох един голям банан
Вечеря:
Броколи с малко масло
Хумус си хапнах,а не трябваше 😣 Правих си го за утре и прегреших днес.
Във фитнеса изтичах 4 км,обаче се чудя дали няма да е по ползотворно с домашни тренировки.

# 223
Dara888, аз имам (макар и рядко) дни, в които ям по 1 млечен шоколад - 100 грама. Не ги считам провалени, защото си влизам в калориите. Той е 550 калории, вечерям голяма зелена салата с маслини и нещо друго (риба или парче сирене) и като тегля чертата - 1100 калории за деня.

Моят стремеж е занапред да махна изцяло закуските и обяда. То аз  и без това не закусвам от години, само ако сме на хотел си слагам малко сирене с домати за компания на другите. През седмицата в момента успявам поне 3-4 дена да не обядвам, само айрян. Ще ми се получат плановете, но малко да мине студеното време.   

# 224
  • София
Аз гледам да закусвам,пък да не обядвам,ей по това време много ми прегладнява.
Днес си направих сандвич  (60 гр пълнозърнест хляб с елда и овесени ядки)с Филаделфия и парченца пуешко филе.
За обяд смятам някаква салата или супа,след обедна банан и довечера 200-300 гр хумус и ако съм много гладна броколи ще си сваря с масло.
След малко ще сметна в калкулатора какво прави това 🙂

Общи условия

Активация на акаунт