ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 876
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Сноууайт, преди около 5 години аз бях по същия начин със сладкото. Не ми се ядеше изобщо. Моето обяснение тогава беше, заради приема на много вода през деня, изчистих доста натрупали се токсини. Същото се получи и със соленото. Не използвах никаква сол. После постепенно нещата си дойдоха пак в изходна позиция, но килограмите си запазих. Хубава неделя, момичета.

# 601
  • Велико Търново
И аз, ама 10!Дерзая за среща с теб!

# 602
е, Сис, няма да те оставя да се пенсионираш самотна в темата Laughing
-5 са ми спешни, стягат ми дрехите

# 603
  • Велико Търново
Херц, знам!
С дългите рокли не спират да ми казват колко съм слаба, аз на всички обяснявам, че на  горната ми анорексична част никога няма да мога да  се отблагодаря.То това ме и съботира, че като се облека се харесвам.

# 604
Привет, момичета! Вчера беше прекрасен ден, наспах се най-накрая от няколко седмици насам!

Храната беше следната:
закуска - леко лимоново парфе с кисело мляко и чиа
обяд - салата
вечеря - салата и пълнени чушки с кайма

Днес - неделно - имахме палачинки за закуска. Обядът е неясен все още, ще е нещо навън, а за вечеря - 40г паста с гъби и сирена.
* както споменах по-горе , аз съм на режим, който е изготвен за мен и включва храни, които обичам, в точни количества и комбинации. Не го спазвам на 100%, но от деня, в който писах за първи път, до момента, съм почти -1кг Simple Smile

За момента имам грандиозен план за следващата седмица - да прекарам няколко дни на чай и плодове, отразява ми се уникално добре и ми е леко .. Simple Smile дано успея да реализирам плана.

Хубав и усмихнат ден на всички, супер сте Heart

# 605
wannabemybest, кой диетолог е изготвил режима ти?

# 606
Благодаря ви за отговорите, момичета.
Преди съм правила година без джънк изобщо, но по дефиниция сипозволявах 85% шоколад, а той също има някаква захар. Сега го ям по малко почти дневно и мисля, че трябва да спра. Бебето също започва да се ослушва какво ям, което изглежда така хрупкаво и интересно и не давам добър пример. Много знае то, че е ,,здравословен" шоколад...за децата няма разлика между 85% и нормален шоколад и ще взема да си потъпча целта да уча с примера си. Преди по време на предизвикателство ядях и сушени плодове, когато много притреперя, но 100 гр смокини имат сигурно 60-70 гр захар. По-добре да изям парче торта за тая цена.

Затова тоя път искам да пробвам без патерици. Joy без черен шоклад, само какао 100% или най-много банани в детски десерт, но и с тях няма да прекалявам.  Петенце обаче е права за големите цели, по-добре на малки отсечки и да видим до къде ще стигнем.

Сиска, да, и от компенсация с други храни ме е страх малко. Тъпчех се с ядки докато бях палео преди години и не беше много здравословно според мен. Joy Разбирам какво имаш предвид.

Поставям си първа цел 10 дни без захар като дефинирам без захар да е и без 85% шоколад, без скрита захар, без сушени плодове, без компенсация с големи количества друга храна, без компенсация с банани и тн. Просто без никаква добавена или екстра захар, естествено и без мед, но аз не го ям често. Ако успея, ще си поставя и нова цел. Пиенето на много вода е добро подсещане. Благодаря ти, Доротея.

Днес мога да си напиша отчета:
З: овес 70 гр с овесено мляко на око кокото да стане гъсто (готвено), 100 гр малини, 2 чл бадемово масло
М: круша
О: 120 гр сьомга, 1 сл зехтин, грах, зехен боб, моркови, 1 варен картоф, 1 филия пз хляб с 1/2 авокадо
В: ще бъде голяма салата с 2 варени яйца и зехтин

Няма да смятам кал днес, но това си е малко храна за мен  и със сигурност съм в минус.

Трен:
40 мин спортна разходка
15 мин суингове с 10 кг пудовка, степ ъпс на лежанка и лицеви

# 607

littlebutterfly, Руми , по-известна като Фитнес инструктор Simple Smile

# 608
Добрият пример е начинът, по който ще изградим добра хранителна култура у децата си, спор няма.
Пожелавам ти успех, Сноууайт! И аз като теб обичам да се придизвиквам. Нарушавам си зоната на комфорт и от там нещата се случват. Поздравления!

# 609

littlebutterfly, Руми , по-известна като Фитнес инструктор Simple Smile
Благодаря! За нея съм чувала само хубави неща. Пожелавам ви успех и за напред.

# 610
Здравейте момичета
От две години се плаша от кантара и се въртя като в омагьосан кръг от диети,спорт и малко да кривна и всичко става по -зле.Всичко докато на 20 .02 се уплаших от себе си.Аз,която през живота си съм нямала никакви проблеми с килограми,целулит,стрии и т.н за 2г започнах да се търкалям. 72кг,а съм ниска
Режима,който започнах е:
з. Скир и 2 яйца
о ориз или картофи с риба или телешко
в салата,колкото ми се яде. Салатата ми е предимно зеле с моркови, лимон краставица ,малко сол и малко зехтин.
Тренировки 5-6дена седмично между 30мин и 1:30мин
Тренировките ми са със Синди Крауфорт или Тае бо с Били Банкс или степ аеробика
На 20.02 бях 72кг ,т -99см,х -105 см ,б-65см
В момента след 5 седмици съм 67кг, т-90см,х-101 см, б-62см
Имам още много,докато възвърна килограмите си и най вече самочувствието си.Пътя ми ще е дълъг,но за първи път от 2г не бързам за никъде и съм ужасно надъхана не само да се преборя със себе си,но и да променя начина си на живот.Целта ми е 56-58кг

# 611
Аз тренирам с рими Илиева. Нямам изготвен режим от нея, но тренировките са супер, разнообразни и бързи като за майка на две породени малки деца.

# 612
  • София
Mimoza111 Добре дошла и успех!

Да минават почивните дни, че не мога да спра да ям. Сега изпих и един протеин. Толкова много ми се яде джънк, че взех буркана с течен шоколад. Слава богу, мерна ми се и протеина пред очите и го замених. Този път успях Joy

Нещо не ми се получава с хранене с хлапетата. За тези дни правих супа, имаше и пилешки бутчета със зеленчуци. И двамата заявиха, че това няма да го ядат... Изчаках много, предлагах няколко пъти, не им дадох джънк... Е, не издържах и им направих кус-кус. И двамата изядоха по две пълни купи и сега са много щастливи. Дотук бях с опитите тази седмица.

# 613
Dez, как то се отразява моното на тренировките и бягането? Аз обичам този тип режими, защото ми е лесно да ги следвам, но не знам как ще е на плодове или картофи без протеин. Преди години когато следвах Дюкан, можех да остана на 1-ва и 2-ра фаза дълго време ... Но тогава не бягах толкова.

Сиска, твоите рамене са превъзходни!

Иначе и аз не се отказвам - трябва да си влезна в летните дрехи и да ми стоят добре 😊 Няма да купувам  нищо в по-голям размер. За морето през юли искам да съм 5 кг по-малко и по възможност с по-малко целулит.

Дотук за днес само омлет със зеленчуци и зелена салата. По-късно ще изям някакъв протеин и зеленчуци.

От плодовете не мога да се откажа в дългосрочен план, но съм махнала тесто, сладко и ядки. Виното съм го ограничила силно, даже не си спомням кога последно съм пила.

# 614
да се похваля, от седмица насам не съм яла сладко, много съм щастлива! единствено банани ям за сладко, понякога сушени, но пак е по-добре от вафли и шоколади;
като мерки съм 66.7 кг при ръст 166 см, като целта ми е до 15 май да съм поне 64 кг, а до октомври поне около 60 кг;
ям главно варени зеленчуци (грах, морков, броколи), риба или свинско мляно месо и кисело мляко като си редувам дните - кисело мляко, зеленчуци, месо, включвам и някой плод като ябълка или банан

Общи условия

Активация на акаунт