ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 852
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте,
пътечката я взех от Декатлон. Исках да е сгъваема и лесно да се прибира, да е по-компактна.
Взех този модел - Пътека за бягане initial run, 12 км/ч, 45x120 см, без монтаж: https://www.decathlon.bg/p/338182-215815_pateka-za-byagane-initi … 640be652030127eb6

За момента съм много доволна, лесна за ползване, красива Green Heart, слагам си телефона на нея и гледам клипчета докато я ползвам, единствено няма функция за наклон.
Значително  увеличих движението с нея-работя в офис и сега преди и след работа съм нанея, нямам оправдание за лошо време и т.н., доволна съм много.

Допълвам-има я налична в магазина им на Околовръстното, аз там я пробвах (поне преди месец я имаше).

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 11:40 от tedysworld

# 646
  • София
Теди, много благодаря, в Декатлон не бях поглеждала, ще ги разгледам.

# 647
Здравейте! Днес е ден 4 от детокс режима. Менюто за днес е :
Закуска: Смути от 1 банан, половин ябълка и бадемово мляко
Обяд: Салата от настъргани моркови, една ябълка и поръсена с тиквени семки. Ако ми дойде малко като ядене мисля да си доизям варената леща от вчера
Снак: Трябва да е смути, но не ми се пие пак и си направих малко тиква на пара, около 15 грама смлени орехи и 1 ч.л. кленов сироп
Вечеря: 300 гр. броколи и 200 гр. грах на пара с 30 гр. сурови ядки. Не съм сигурна дали точно това ще ям..Мисля да си направя крем супа от грах, морков и лук и да сложа една лъжица кокосово мляко. Ще видим като дойде време за вечеря.
Тренировката за днес ми е 45 минути - Full body METCON
Сутринта се претеглих и съм - 1.400 кг., но според мен не е реален минус, по-скоро задържана вода.

# 648
  • София
Умирам от студ днес, ужасен ветрилник е навън.

За днес менюто:

150 гр. ягоди и боровинки
Салата с най- различни зеленчуци, половин авокадо и 140 гр. скумрия

# 649
Днес лунувам. Отразява ми се прекрасно. Благодарение на 2,3 литра водно натоварване гладът за сладко се изгуби. Усещам, че започвам да се чистя от токсини, имам настроение, добър тонус и най-вече кантарът се размърда. Естествено и хранителния режим оказва влияние.
Относно сънят-забелязвам, че се будя доста преди алармата ми.
Тези дни иначе съм предимно на месо със зеленчуци и яйца. Вчера имаше и малко ориз, но в микроскопични количества.

# 650
Когато съм гладна заспивам трудно, но спя много добре, ако успея да заспя. Събуждам се и директно към хладилника. Затова вечер пия чайове, помагат ми да не ям при глад.

Днес:
З: протеинова пз палачинка, банан
О: сандвич с пуешко, маруля, домати, авокадо, лук, хумус от червена леща
М: ябълка, боровинки
В: има крем супа от тиква, салата зеле и морков с лимон

Трен: 15 мин горна част с тежести, 15 долна част с тежести
Между другото: 70 клека с 2х10 кг дъмбели на 2 пъти

Разходки, ежедневие...много движение.
Виждам добри резултати от тежестите. Доста по-дефинирана съм в сравнение с началото на годината.

57,3 кг съм все още. Като не броя кал като че ли ям доста по-малко, защото съм постоянно гладна.

# 651
Аз от днес реших да постя.Те постите свършват, а аз тепърва почвам. Решено е и ще изкарам до където мога.За сега целта ми е 1 седмица. А от понеделник ще включа и смутита в менюто. В Интернет видях много хубави рецепти.
Диетата ми без сладко и т.н пропадна на седмица 3 и след това започнах да се храня нормално. Май месец ми се иска да опитам диетата на Лидия Ковачева.
Напоследък наистина усещам, че имам нужда от промяна.
З: солен кекс 1 парче
О: салата от краставици+ булгур със зеленчуци
В: Не е ясно, но май пак ще е нещо зеленчуково.

# 652
Аз днес съм по следния начин.
З: Няма, не закусвам кафе с мляко до обед и много вода.
О: Свинска пържола със зелева салата, само дето половината пържола изяде едното дете.
СЗ: Ябълка
В:Зелена салата с домати и краставици и малко пилешко месо.

Движението ми е ограничено, упражненията ще са 20 минути кардио, 10 минути корем и после йога колкото издържа около 15 минути някъде, за разтягане и отпускане на тялото.Ще се меря на края на седмицата, не вярвам нещо магическо да се случи за толкова кратко време.

# 653
Болна съм от някакъв тежък грип и тия дни ям само супа, препечени филийки и кисело мляко. Въпреки това съм 1 кило надолу.

# 654
B2022, оправяй се бързо. Аз също не съм добре от известно време, но моето е анемия, съчетана с жестока умора.

# 655
Бързо оздравяване.
А аз се каня да питам фаствате ли.

# 656
  • Велико Търново
Бързо оздравяване.

Не.От години не съм го правила.Старая се да ям през 5-6 часа, което пак ми е трудно, защото ставам в 04.45 и работя по много.Имах супер енергия, когато бях на кето, но много обрано кето.Яйца, масло и месо.Будех се в 04.30 без аларма.

Бързо оздравяване!

# 657
На мен ми е предизвикателство спането, като падна под определени ккал. 6 часа и съм се овръглила 😁 От една страна, това не ми е нормалното - около 8 часа съм спала винаги, да не говорим, че и по 12 съм откарвала е определени периоди. От друга, реших да си нося часовника докато спя тази седмица и за момента ми показва, че си взимам нужните часове дълбок сън. Не съм никак изморена, днес даже минах 20К крачки. Така че продължаваме напред 😁
Днес:
З: скир и ананас
О: задушени моркови, броколи и карфиол + калмари
В: 2 белтъка и 1 цяло яйце, малко хляб, сирене и домати
Мен започва да ме гони глад вече, така че ще опитам да включа повече мазна риба следващите дни и по-обемни зелени салати.
Хайде лека, ще си пускам йога нидра за заспиване : ))

# 658
Бързо оздравяване.

Миналата година за първи път пробвах интервално хранене. Много ми допадна, имах и добри резултати и не ми беше трудно да го следвам.  Проблемът беше, че обичам да пропускам вечеря и е трудно да се спазва със събития, мероприятия, т.н. Освен това тренирам сутрин (5-6 сутринта) и е хубаво да се че протеин след това. В момента се храня между 9-10 и 16-17. Не е идеално, но засега работи. Лятото може да изместя интервала на хранене 12-7/8 в дните, когато се "налага," макар да не е препоръчително да се местят интервалите често.

# 659
Благодаря, доста живнах аз вече.

Май съм стигнала до някакъв етап, в който храната не ми е много голямо изкушение. В смисъл изтренирах се да ям каквото преценя, вкл. на събития и купони. Така хем мога да хапвам нещо вкусно, ако искам, хем нямам угризения после. Някои храни, които споменавате, са ми непознати, напр. скир. Трябва да ги издиря и пробвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт