ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
И на мен снощи ми беше трудно. Изядох една круша и ми мина. Гледам когато наистина много ми се яде, да хапвам плод и това е. При мен много добре работи.

В крайна сметка, каквото си сложиш в чинията, това и ще изядеш. Храната на другите я гледам без интерес. Примерно правя спагети, палачинки, кексчета, но не ги опитвам, все едно ги няма. Казвам си - това си си го изяла вече, само за децата може Simple Smile Нямам особени страдания. Мен ме влекат луканка и суджук, с тях се боря да не изям по 1 на вечер.

# 196
  • в пералнята
Вечерите са основен проблем и при мен.
Честно ли е, толкова много да се влияем от този скапан цикъл. Вчера съм яла дори по-малко от дажбата и днес съм като плондир. Направо ще се пръсна.

# 197
mi6eto_, когато се събирате прави нещо за теб. И на гости да съм, пак си нося, но хората ме познават и знаят как се храня, нося и допълнително, че винаги има любопитни Simple Smile Другия път приготви и гриловани хапки с нискокалоричен сос. Кисело мляко с една лъжичка майонеза, чесън и други подправки и става чудно.
Тези, които са подигравачи си е чист зов за помощ, и няма нищо общо с мен. Наслушала съм се на какво ли не през годините, просто гледам себе си и това е.

# 198
Е, аз през деня си се храня- закуска, обяд, снак... Ако снакът е по- обилен/ равностоен на основно хранене- тогава пропускам вечерята. Гладна да стоя- абсурд. Неприятното е, че напоследък мъжът ми се прибира по- късно от работа, съответно преди 20 часа е трудно да седнем на масата, а на мен тогава вече ми е късно, нищо че си лягам към 23 обикновено. Понякога сядам със семейството за компания, друг път само на малко салата, колкото да не е без хич (изкушавам се), но най- лесно ми е да съм далеч от масата по време на храненето.

# 199
Ако легна гладна е защото съм заспала случайно от преумора след работа, после винаги се събуждам по никое време с къркорещ стомах, който отказва да ме остави да спя ако не ям нещо.

# 200
  • София
След малък застой, отчитам -1 кг. Остават още 14,6 до първата цел. Овладях глада, няколко дни бях много уморена и отпаднала, но от вчера съм добре.

# 201
С МЦ съм, зверско главоболие,  но поне килограмите са същите.

В последно време вечер се храня доста, защото ме мързи да си правя салата. Определено трябва да променя това.

# 202
Трудът обаче наистина си струва. Аз си правя салата 5 вечери седмично поне. Понеже и едното дете много обича всякакви салати, така знам, че не е само за мен. Това ме спасява от излишно ядене.
Салата, гъби и риба - вълшебна формула, с която килцата намаляват Simple Smile

# 203
2 дни съм само на цвекло и моркови +30гр.кашу и съм +400гр.
Знам,че не е реален +, обаче е супер демотивиращо.

# 204
От риба и салата килограмите ми винаги да надолу. Обаче няма голямо разнообразие от риба и ми писва все пъстърва, скумрия шаран.

# 205
приключвам месеца с три свалени кг
фаст 20/4 и НВД за февруари,
може би ще минавам на АИП

# 206
  • София
Много пъти гледах АИП, но няма сила на света, която да ми спре кафето. Сигурна ли си? Там се цели доста оздравителни процеси.

При мен нещата са точно по план. Свалени точно 7 кг за месеца. За следващия месец целта е 5 кг. Изпълнима е, да видим дали ще се справя.

За тази вечер съм на кюфтета, домати и туршия. За хлапетата пека мъфини с шоколад, миришат божествено в момента Grinning Един месец не съм яла нищо сладко, определено има резултат. Това ме мотивира сега да не ям от тези прекрасно ухаещи шоколадови кексчета Joy

# 207
Какво е АИП

# 208
  • София
Автоимунен протокол (АИП) диета или автоимунна палео

# 209
Днешната закуска беше омлет от белтъци + чери домати и обезмаслено чедър сирене и една купа салата. За жалост се събудих много рано и от скука изядох и планираните снаксове за деня, така че ще трябва да вкарам малко дисциплина в останалата част от деня.
За обяд се чувствам приключенски и ще си направя 2 сандвича с фъстъчено масло (това на прах ) и малко сладко. За вечеря съм сложила риба тон да се размразява и ще я приготвя на тигана със зеленчуци.
За жалост пътищата са затворени тук и ще трябва от вкъщи да тренирам (имам щанга с тежести). Ще вкарам и малко кардио танци от играта Just dance, който има на какво да я играе я препоръчвам горещо, доста забавен начин за горене на калории.
При вас вече е вечер, така че внимавайте в калориите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт