ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 901
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Дара, спокойно има и такива моменти. Събираш душа и сили и продължаваш пак с режима.
Важно е да не се отказваш при първото поражение.

Аз и тази вечер се наядох както си трябва. Голяма зелева салата...няколко парчета пушено сирене и филе Елена, но и филия и половина италиански хляб.

# 256
  • France
Момичета, важното е да сме здрави. Знам, че звучи като клише, но е вярно. Бях болна почти 3 седмици и кантарът отчете кг ми преди двете ми бременности - 52кг. Е, и? Кръвното ми падаше често, а като ми падне и ми се повръщаше. Сега пак напълних дънките, но имам наново енергия. Предпочитам!

# 257
  • в пералнята
Аз бях в командировка 1 седмица и ме беше страх да не се олея. Затова правех строг фастинг и някакси успях да задържа положението, въпреки че две вечери под ред пих бира.
Според мен обаче, започнах да свалям, защото ми увеличиха дозата на лекарството за щитовидната и явно хормоните се понапаснаха. Голяма гадост е това...

# 258
Като каза бира, аз обичам само тъмна наливна, но не съм пила нито една тази зима.
Студът ни кара да ядем повечко. Аз минавам на моя си режим, почти без въглехидрати, за да се освестя тази седмица.

# 259
Алкохол почти не пия, само преди 2вечери изпих чаша бира, за да сваля малко напрежението, след като вече се бяха поуталожили нещата.

Иначе когато съм под силен стрес изобщо не ми е до алкохол.

И аз още малко ще оставя да се оливам с храна и минавам пак на режим.
Макар че доколкото видях, особен ефект от това няма.

# 260
Само с режим не става и при мен. Трябва и лек глад, лишения от любими храни и напитки. Примирих се, че такъв ми е организма.

# 261
  • в пералнята
Аз от алкохолът обичам най-много бира. А и живея в Германия, та хубава бира има на всяка крачка.
Но, както казвате, лишение му е майката, иначе не става.

# 262
ти нищо не каза Laughing
заменям пържола за 2 бири Mr. Green

# 263
Нещо нямам воля аз . Бебето много ме изтощава , постоянно съм гладна.

# 264
  • в пералнята
ти нищо не каза Laughing
заменям пържола за 2 бири Mr. Green
Ела, ела, ще погладуваме, за да си изпием калориите заедно 😂

# 265
Нещо нямам воля аз . Бебето много ме изтощава , постоянно съм гладна.
С бебе е така. Но добрата новина е, че ще проходи и тогава ще падне тичане след него.
Освен това разходките с количката са много полезни за талията. Стискай още малко, идва пролетта.

# 266
Влязох в ритъм - вчера бях на салата Цезар с пилешки хапки, без сос, и плодове и кантара днес беше видимо надолу. Днес - гъби.

# 267
  • France
Аз снощи се наплюсках стабилно и днес ме е страх да се притегля.

# 268
Бях на празника на сланината и греяната ракия в Априлци тази събота. Барбекюта, мезета, после се върнах и пак не се спрях. Резултат +1,5кг AngryRageRageRageAngryAngry

# 269
  • в пералнята
Аз държа все още малко под 63.
Но пък от днес съм с бонус температура. Няма празно.

Общи условия

Активация на акаунт