ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 919
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Минавам да се отчета старт началото на януари към днешна дата - 6кг.като януари бях - 5 а февруари само - 1 като ядох доста сладко и забранен и храни + любимата ми бира. С ир гледам да се храня само два пъти на ден, без захар и без бяло брашно и подобни. В см ханш в момента 97см(-6см) бедро 58см(-5см) ръка 31(-1см) талия 78(-8см).кг в момента 69.спортувам 5 дена в седмицата с домашни тренировки и гледам да правя 10000крачки не ми се получава всеки ден с две малки деца съм, но със студеното време не се получават разходките. Бихте ли споделили и ващи резултати. Желаните кг който искам са 56, преди двете бременности бяхтолкова.
Как се храните ? Бихте ли споделили примерното си меню ?
Както писах само два пъти на ден обяд и вечеря. Без сладко, без брашно, без спагети и подобни. Всичко друго си хапвам. Доста манджи хапвам като не съм изключила картофите и ориза.(тъй като не ям мн неща не мога без картофи и ориз) примерно мусака, боб, леща, супи, пържоли със салата, кюфтета със салата, пилешко с корнфлекс. Не не нещо лол

# 376
От 5.01. досега съм свалила около 5 кг. Всеки ден варират плюс- минус 1 килограм в зависимост какво съм яла. Доста ми е трудно. Не се движа и много бавно свалям. Не съм на някакъв специален режим. Опитвам се да избягвам тесто, захар, мазно свинско месо- обичайните неща. Правя и разтоварващи дни - миналия ден бях само на зеленчуци, вчера на мляко. За съжаление, като жена  в менопауза отслабвам много бавно и почти с глад. Знам, че  не трябва така, но имам около 10 килограма, които още да боря, за да не се водя с наднормено тегло.

# 377
Застопурих на едни килограми от които съм доволна.
Да сваля още 3кг и ще съм супер доволна.
Тези дни още съм вкъщи, но от понеделник тръгвам на работа и ще съм по спокойна.
Там имам и доста движение, докато вкъщи не мърдам в общи линии.

# 378
Днес ми е втори ден от диетата. Чувствам се гладна и без енергия , а имам бебе за което да св грижа. Мисля че ще се отказвам …

# 379
  • Пловдив
Тони, ако искаш сподели на каква диета си. Може да е прекалено екстремна.

# 380
  • София
В края на месеца може да кажа, че нещата се раздвижват. Застой от 3 седмици, в последната свален около 1 кг. Общо от 4 януари до сега 8 кг. Текущо тегло 74.3 кг. Надявам се пак да е етап на по-активно свяляне и се моля да спаднат още 4 кг до следващия застой. Оставащи килограми за сваляне до целта - 17.

Продължавам с тренировките. Толкова дълго не съм издържала, наистина е ново за мен. Трудно е като не се вижда промяна няколко седмици, но този път удържах да не съсипя храненето.

# 381
Дайте идеи за нискокалорични вечерни менюта, че вече кодкодякам.
Кантара съм го сритала под леглото, не ме радва...

# 382
моркови, гъби, супа от спанак…

# 383
За вечеря:
Салата с риба тон или друга риба вътре, с лимонов сок. Може и крутони.
Салата с маслини и към нея парче сирене или шунка
Всякакъв вид супа.
Печена или пържена риба с гарнитура броколи или друг зеленчук.
Пуешко или пиле печено, може с малко сос и пак зеленчуци, те май са неизбежни
Пълнени гъби с колбас и малко моцарела, или със синьо сирене
По-рядко кебапче / кюфте и салата
Десерт всеки ден - плодове.

Аз долу-горе въртя ей тези менюта. Свинско вечер не ям. Огладнея ли, си дояждам с плод. Знам, че не се препоръчва, но на мен плодове никога не ми се лепят.

Аз сега не слабея, а задържам моите 63 кг. Имам огромна мотивация и рядко се дъня. Когато свалях, ядях същото и работеше идеално. Сега не мърдам надолу, но чакам да се стопли и да намаля още количествата.

# 384
  • София
Дайте идеи за нискокалорични вечерни менюта, че вече кодкодякам.
Кантара съм го сритала под леглото, не ме радва...

За мен за вечеря най-доброто е някакъв вид белтъчини и мазнини обаче, тъй като по-бавно се усвояват.

Риба със зелена салата
Пилешко/пуешко месо със салата и малко зехтин
Сварени яйца (цели обаче) със салата

# 385
Лъкито не яде месо

# 386
А, тогава не давам съвети.

# 387
Аз не ям месо Simple Smile

- печени зеленчуци с подправки.
- задушено пясно зеле с моркови, чушки и гъби
- омлет с гъби
- салата от варен зелен боб, варени яйца и черита

# 388
Честита Баба Марта Simple Smile
За февруари отчитам почти 2 кг. Малко е, но освен че месеца е къс, имах издънки на задушница и прошки. Сериозно наруших режима си, а това ме връща назад. Иска ми се да засиля малко темпото, което за моите кг е напълно възможно, но да видим март месец как ще се представя Simple Smile
Мерки още не съм си взела, но има коментари, значи започва да си личи Simple Smile

# 389
Така е. Рядко се жертвам.

Бяхме на едно барбекю, хората не ме познават.  Ей Бога ми, всякакви меса на грил. Без гарнитура. Без салата. Накрая дръпнах едно парче грилована сьомга.  Толкова зле ми стана. Не знам дали защото не бях яла мазна риба отдавна, или защото така чисто само риба. Щях да пукна от тежест.

Благодаря за съветите. Ще.измисля нещо с гъби.
Патладжан обичам.да правя, но той иска мазнина, и не е диетично.

Общи условия

Активация на акаунт