ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 111

• 41 849
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Последните дни са ми малко трудни. Ядат ми се разни неща и стискам зъби, защото доста скоро направих мръсно хранене и трябва да мине някакво време до следващото такова. Мъжът ми ме подкукуроса - КФС му се хапвало. Поръчах за него, аз не съм яла, но не мога да кажа, че представляваше някаква трудност за мен. Тая воля е калявана, калявана Grinning

Вчера и днес имам малко по-ниски въглехидрати и утре се очертава да зареждам, та съм приготвила една протеинова вафла да гризна и да ми мине мерака Grinning

Вчера (то и днес де)

1) 30гр овесени ядки с протеин на прах
2) 130гр пуешко, 50гр ориз в сурово състояние и краставица
Междинно: пресен ананас
3) и 4) 130гр пуешко и салата с 1с.л зехтин

# 661
  • София
Щастлива, падна още 1 кг, остават 3 кг.
Като си постигна първата цел- 50 кг, ще се боря за втората- 47кг.

Аз си фаствам от 3 години, като най- ефективно и бързо свалям с ОМАД.
Сега го съчетах и с ниско-въглехидратен режим и много бързо виждам резултати.

Намалих си калориите, защото в този студ се движа по- малко, за това и исках пътечка.
И вчера си поръчах, нямам търпение.

Взех си този модел, искам да е с наклон, за да пробвам най- новата тренировка за пътечка- 12-3-30.
https://knockoutbg.com/produkti/byagashta-pateka-evolve-ht-350-led/

# 662
Привет, момичета, на една вълна сме с фастовете Simple Smile) аз от два дни съм на по-леки храни, ябълки, тук-там яйца/вечер след тренировка/ и от днес фаствам . 1вото хранене за деня ще бъде след 14:30, мисля да е нещо леко отново, а дотогава да пия доста вода. Преди години и аз имах супер резултати от фастове и повече протеини в храненето, надявям се да проработи и сега Simple Smile))

# 663
Здравейте! Днес ми е последен ден от Детокс режима.
Закуска: Смути от две кивита, половин ябълка, шепа спанак и малко бадемово мляко
Обяд: Крем супа от сладък каттоф, обикновен картоф, морков и лук. Ще си сложа и една с.л кокосово мляко от кенче (много го обичам Simple Smile)
Снак: 2 суп.л. чия с бадемово мляко, кленов сироп и къпини
Вечеря: по меню ми е спагети от тикквички с авокадо сос, но може и от супата на обяд да си хапна.
От утре започвам да се храня с повече протеини - яйца, месо и скир/котидж, извара.
Днес нямам тренировка, по график почивам.
Килограмите ми много варирарат, което супер ме дразни. Вчера бях - 1.400, днес съм + 400. Не знам какво да правя вече. Сваля две кила и след няколко дни си ги върна и така до безкрай. Искам до средата на май да ги махна тези 4 килограма, но пусти все си стоят.

# 664
Аз се разболявам.Болничен съм с децата в къщи имай ме хвана от тях.Плюса е, че не ми се яде нищо, минуса, нямам никакъв тонус и не знам как ще си направя тренировката.Вчера предобрих нещо и днес ме болят всички мускули.
Като се стопли времето идея нямам кога да вмествам тренировките, аз излизам сутрин в 7,30 и се прибирам към 19,30-20 часа.
Ще измисля нещо надявам се.

# 665
Здравейте. Започвам редовно да пиша менюто, защото иначе се уливам и прекалявам с яденето.
З: филийка черен хляб с 20гр лютеница, 20гр сирене. Много рядко закусвам, но днес реших да хапна с децата.
О: 100гр пилешко филе със салата от вчера че остана (айсберг, домат, краставица, пресен лук и царевица)
СЗ: 250гр скир с доза шоколадов протеин. Става страхотен шоколадов пудинг и така не ми се яде сладко
В: 150гр скумрия на скара със зеленчуци (картоф, чушка, гъби, лук, морков)

Общо около 1300кал и 125гр протеин. Целя се около 1400кал. Остават ми 8кг до целта, всичко по-надолу ще е бонус.

# 666
  • София
Днес прекалих с ниския прием на калории и ми се вие свят, нямам никаква енергия.
Утре ще се постарая да приема повече.

И аз се включих в предизвикателството Без Захар, днес ми е 4- ти ден.
Като цел първоначално си поставям 2 седмици, но скоро очаквам МЦ и не знам, как ще издържа да не се натъпча със сладко.

Днешното меню:

1 ябълка, 30 гр. боровинки
Салата с много зеленчуци с половин авокадо и 100 гр. скумрия

# 667
Не фаствам категорично. С моя здравословен проблем по-скоро ще припадна, отколкото да ми помогне с нещо.

# 668
  • София
Иля, по-добре променете нещо в храненето си бързо, ако не искате да припаднете някъде, или да си докарате друг здравословен проблем. Количествата храна, които приемате, са крайно недостатъчни. Има други начини за спазване на хранителен режим с цел сваляне на килограми, но това в никакъв случай не е режим, нито е здравословен.

# 669
Звездичка, тъкмо си мислех дали не си се отказала да пишеш. Радвам се, че ще се отчиташ по-често, интересно ми е.
Филомена нещо напусна чата. Grinning може би е заета.
Аз оставам в темата докато не видя 55-56 кг и не си постигна целта, на мен ми действа доста мотивиращо.

Днес
З: филия пз хляб 65 гр с масло, домат и босилек
М: портокал, банан
О: кафяв ориз с гъби в масло, авокадо и краставица
В: скир, овес и горски плодове микс на ,,етажи", оставен за няколко часа в хладилника да омекне, много ми хареса, салата зеле и моркови

# 670
Аз ударих 1300 калории днес с меню от супа топчета, банани, броколи с лимонов сок и зехтин, домати със сирене. И малко луканка. Доволна съм, а и приключих навреме с вечерята.
Успех на всички!

# 671
Някой приготвял ли е брюкселско зеле? За пръв път ще ям такова и не знам как се готви и какво му отива най-много.

# 672
Диетично-с вода.
Зависи какво ядеш-с пармезан и мед на фурна. Много яко става. Даже ми се дояде. Joy

# 673
Dez имаше период на брюкселско зеле на фурна. Може би ще се включи.
Сварено във вода не вярвам да е връх.

# 674
  • София
Петенце, днес наистина прекалих.
Това не ми е хранителния режим, реших за 1 седмица да направя ниско-въглехидратен ОМАД , проблема е обаче, че съм вегетарианка, не консумирам месо и яйца, само риба.
Определено не е за мен НВД.
Ще издържа още 3 дена като увелича храната, а от другата пак си включвам въглехирати и растителни протеини.

Аз бих направила брюкселското зеле на пара, така си приготвям и броколи, карфиол.

Общи условия

Активация на акаунт