Пазарът на недвижими имоти в България, какво се случва реално - тема 69

• 38 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Simple Smile Всеки коментар ще повдига вашия пост в групата, ще достигне до повече потребители, така че имате полза дори от саркастичните коментари на безделниците, които по цял ден дремят в такива групи и се чудят с кого да влязат в конфликт.

# 61

Аз съм в шок. Нещо явно съм изпуснала тренда. Тоалетната до главата... No comments.

Кажете, че се шегуват, моля!

# 62
Ааааа, дай линк, искам още снимки!!!!
Joy

# 63
Няма други снимки. То какво др да снимат. То това е всичко Grinning

https://www.facebook.com/groups/240475030393436/permalink/842329 … 7/?flite=scwspnss

# 64
Math doesn’t lie. Хайде пак излезте с причини по-български как нас няма да ни хване, след като сме най-бързо свиващата се нация. Невежеството и ината да не се повярва на факти са шокиращи.
https://youtu.be/6Uc3SCdLsfw

# 65
  • Бургас
Според мен е майтап тази обява.
Ама в един съвременен филм великобритански в центъра на Лондон баш тъй си живееха едни млади ергени, само бяха отделили гърнето със завеска Simple Smile Ама нали са в центъра Simple Smile

# 66
Може и да не е майтап обявата.В зап.Европа отдавна има подобни.Вярно,че там има жилищна криза и продавачите се пробват.Не знам продават ли се.

Има от онзи линк във ФБ и някаква  ''луксозна мезо-ниера'' в широк център Бургас.Цена 310  000 евро.каквото и да означава мезо-ниера.

# 67
Майтап е обявата, споменава се и в коментарите, макар да не се съмнявам, че в България биха се появили и реални такива обяви. Но щеше да има повече снимки, локация и т.н.

# 68
Хубав си е пазарът в София, но доходността е наполовина от тази в други европейски градове, че и села, а тичането по оформяне на сделката е десетократно. Факт е, че тия имоти с тоалетната до възглавницата не залежават на пазара на който са действително.
Иначе аз да питам, какво става с наемния пазар, над 6м не го бях гледал, днес разцъках и  “ми той умрял ма”. Цените не мърдат спрямо коментираната инфлация, а гледам обявите набъбват.
Е какво да става, хората които наемат нямат една торба кеш, разчитат на заплата, а заплатите доколкото знам не са расли скоро.

# 69
Аз съм потребителя, който писа, че продава двустаен апартамент. Имала съм стара регистрация тук и форумът ми блокира профила, ако някой ми е писал, нека да повтори на този акаунт, ако и той не бъде блокиран Disappointed Relieved

Ако се съберем повече продавачи на имоти, имам бизнес идея Simple Smile

Следя и един друг форум, инвеститорски, имотната тема там също е много активна, но разбира се и там мнения всякакви. Със сигурност времето на спекулата приключи. Но в дългосрочен план не мисля, че хубавите имоти ще изгубят стойността си. И то под хубави визирам най-вече локация и сграда. Колкото и да намалява населението, то според мен то ще обезлюди лошите места (квартали) за живеене. За хубавите винаги ще има клиентела и ще бъдат винаги населени.

# 70
Онзи ден във Варна бяха пуснали гараж за едностаен....

# 71
Обява за боксониера в "Обеля-1",25кв.м.,за €30 000. Възможно ли е да е толкова евтино?!

# 72
  • Sofia
Обява за боксониера в "Обеля-1",25кв.м.,за €30 000. Възможно ли е да е толкова евтино?!

Панел или ново? В строеж ли е? Принципно в обеля се строи много.

# 73

Панел или ново? В строеж ли е? Принципно в обеля се строи много.
Панел. Построен през 1990г. Напълно завършен. На първият етаж. Една стая.

# 74
  • Бургас
Хич не е евтино. Ама то на фона на останалите цени, вече и това ни се вижда евтино.
"Обеля", първи етаж... Само фактът, че е на първи етаж, сваля цената с 10-15%. Първи етаж се продава мъчно, рядко някой иска да живее на първи етаж.

Общи условия

Активация на акаунт