Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 45 170
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Ако ще сте на стимулиран цикъл с Естрофем, се ходи на 2ри-3ти ден(със сигурност няма да сте с Естрофем, щом ще правите пункция), ако ще сте на естествен цикъл, може и на 10ти ден. Вие искате да вадите яйцеклетки, но ако правите лека стимулация с Летрозол, пак ще трябва на 3ти ден да отидете. Ако ще вадите яйцеклетка на ЕЦ, може и след 7ми ден и строго следне. Аз съм правила ЗЕТ на естествен цикъл и искахме да извадим яйчице, но изтървахме фоликула. Успех пожелавам! 🍀

# 151
Здравейте, момичета! Докато чакам обаждане от докторката,не се стърпявам и ви пиша,с молба ,ако някоя е наясно.
Следим за пункция на ЕЦ.
10ти ден - ф 16мм,лигавица 9мм
11ти ден - LH 7.82, Estradiol 218.9

Въпросът ми е - LH не е ли ниско?
Или при пункция на ЕЦ е важно да е по-ниско?

# 152
  • София
екстра е, ако се вдигне повече може да се спука фоликула преди пункция.
не назначиха ли вече?

# 153
Ако е високо ще настъпи овулация. Добра е стойността, има още време да порасте фоликулът Simple Smile

# 154
Още не, вчера като бях на преглед,докторката каза събота или неделя.
Каза след като пусна днес хормони да чакам да ми звъннат.
Не знам дали да отида направо в Манипулационната и те ли да кажат,или самата лекарка ще се обади.

До сега съм била винаги със стимулация и на ЕЦ никога. И ми е тъмна Индия Simple Smile 

екстра е, ако се вдигне повече може да се спука фоликула преди пункция.
не назначиха ли вече?

# 155
  • София
от манипулационната се обаждат като им кажат.
според мен си за неделя пункция.

# 156
Update: обадиха ми се, познахте пункция в неделя Simple Smile Благодаря още веднъж за помощта ви!

Много ви благодаря за отговорите! Вече съм по-спокойна в чакането.

Пробвахме веднъж на ЕЦ, тогава Естрадиол ми беше 358,ф 22, и яйцеклетката беше презряла. И се притеснявам и сега да не се случи пак така.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 18:37 от MmeBovari

# 157
Момичета, предолагам, че на някого са предписвали антибиотик преди трансфер Ние сме и с положителен крос мач. Този месец правим подготовка за ЗЕТ и са ми предписали антибиотик, при предишни вливки пиех 250 мг азитрокс, сега ми каза лекарката по 1 таблетка на ден (което е 500) за 5 дни Чудя се дали не се обърка, не е ли много?

# 158
Азитрокс 500мг е дозата за възрастни и се пие по 1тб. на 24 часа.

# 159
Здравейте,
имам питане относно документи предоставени от болницата - подробна епикриза за всички интервенции които са правени,дали има някоя от вас,която си е изисквала такива?На мен след трансфера ми дадоха епикриза,в която обаче не виждам да пише нещо съществено..

# 160
Здравейте пак, имам въпрос относно ЗЕТ процедурите. Тъй като живея в чужбина и нямам много ваканция ме интересува дали в случая на ЗЕТ е необходим първият час при доктора да е на 3 ден от мц или е възможно това да стане и по-късно. Идеята ми е да отсъствам ор работа възможно най-малко дни. Също така възможно ли е в месеца в който се прави ЗЕТ да се извади и яйцеклетка на естествен цикъл.
Трябва предварително да сте направили среща/разговор с репродуктивния специалист при когото ще бъдете. Той/тя ще ви даде най-правилна насока какво да очаквате и колко време ще отнеме във вашия случай. Тук може само да ви объркаме защото всяка от нас е била с различни прегледи и/или диагнози.

# 161
Запис и успех на всички от мен! Нашият опит отново се отлага и ми е доста тъжно от това, но дано е да добро.

# 162
Привет! Имате ли мнение за д-р Цветков? Има ли момичета при него и с какви впечатления сте? Благодаря!

# 163
Здравейте, аз съм при д-р Цветков и много си го харесвам! Внимателен, както при прегледи така и от към думи. Когато имахме неуспешен трансфер (първи, засега) предложи варианти какво да се прави, за да си преценим и от финансова гледна точка. Ако го питаме нещо винаги отговаря, като дори и извънредно и без час да си отишъл. Абе въобще аз лично съм доволна и от болницата и от докторите с които съм се срещала до сега, а и на мен лично не ми се е и налагало да чакам за прегледи и манипулации с няколко изключения! Интересно ми е и другите на какво мнение са за него?

# 164
Аз лично не бях доволна. В началото бях много впечатлена и от отговори и от всичко.
След една година се прехвърлих и видях разликата в много неща .
Изчаках си чинно часът и успях! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт