Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 422
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Някой дали е пресипвал козметика в по-малки шишенца? Rolling Eyes Имам някоя-друга мостричка, която ще взимам със себе си за по 1-2 вечери престой, но за 1 месец хем не е за изкарване само на мостри, хем багажа е доста и не ми се мъкнат големите шишета с измивно и хидратиращо. Та се изкушавам, но нали и при самите опаковки се спазват разни изисквания, не са прозрачни и май не е добра идея.

# 721
Аз винаги си пресипвам като пътувам или ходя някъде. За бебето също ще взема малко.

# 722
Някой дали е пресипвал козметика в по-малки шишенца? Rolling Eyes Имам някоя-друга мостричка, която ще взимам със себе си за по 1-2 вечери престой, но за 1 месец хем не е за изкарване само на мостри, хем багажа е доста и не ми се мъкнат големите шишета с измивно и хидратиращо. Та се изкушавам, но нали и при самите опаковки се спазват разни изисквания, не са прозрачни и май не е добра идея.
Не виждам драма, а и нали се ползва постоянно, не да застоява. Как ли не ще помъкна 1л душ гел и крем. Всичко взимам по малко.

# 723
Блу, мерси за предложението! Аз дори имам, но не се сещам да го използвам често, главно за супи. Ще пробвам първо с него, изобщо не ми дойде на акъла, малкият ми го е изпил вече почти целия 😃

# 724
https://kati-eshop.com/lorelli-premium-koshara-noemi-2-niva-blue-surf-teddy

Аз имам 2 такива, едната на 2 нива другата с 1 ниво. Много съм доволна от нея, лесна е за поставяне, не ми шуми . Тази на 2 нива я ползваме вече над 1г, а другата от есента при бабата за няколко седмици когато сме на гости. Матрака ни е бамбуков 10см стой в найлона на гардероба(при бабата), а в къщи е подобен май кокосов.

# 725
Какво е мнението ви за бебешките барбарони? Използвали ли сте? Има ли смисъл от тях?

# 726
Аз съм против. Не виждам нищо полезно в тях, даже напротив насила им държът кръста в дадена поза, за която не са готови, з акрачетата според мен също не е окей (като майка патила с бебе с дисплазия)

# 727
Какво е мнението ви за бебешките барбарони? Използвали ли сте? Има ли смисъл от тях?
Поредната джаджа, да се дават пари. Едно бебе от квартала се беше килнало както било поставено в това нещо и паднало от дивана. Та, ако ще ползвате имайте едно на ум.
Аз лично, с 2 деца не съм ползвала и не виждам някаква конкретна потребност. Ако ще се слага седнало бебе, което не може да седи, то може и в стола за хранене или шезлонга или в количката.

# 728
  • до най-прекрасния мъж
Блу, мерси за предложението! Аз дори имам, но не се сещам да го използвам често, главно за супи. Ще пробвам първо с него, изобщо не ми дойде на акъла, малкият ми го е изпил вече почти целия 😃
Да, всичко става супер бързо и лесно. А като свикнеш, после ще ти е лесно да му готвиш различни неща.
Барбарони съм заглеждала, но за мен също са излишни, а и не достатъчно безопасни и така и не купих. Слагах детето в стола за хранене винаги, когато се е налагало да стои някъде, докато си свърша нещо.

# 729
Дами, имате ли някакви менения за това легло и като цяло за марката Joie ? Тук в Германия гледам много използват Joie - колички, столчета за кола

Спрях се на това легло, понеже нямам много място и най-вече защото има люлеещ механизъм Simple Smile

# 730
Не бих взела люлеещ се, но всеки с предпочитанията си.
Нямам впечатление конкретно от този модел, кошарата ни за пътуване е на joie и ми допада. Единственото лошо е, че е по-нестандартен размер за нашия пазар и трябваше да си вкарвам матрак отвън, но това при теб не би трябвало да е фактор.

Втората ми количка е nuna 3в1, с малко надделя над joie, но те са с обща компания-майка, тъй че може да се каже, че съм доволна от групата Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 22:38 от Inferiya

# 731
Xelly , столчето за кола ни е Joie те имат едни от високоте оценки за краш тестове, та предполагам и другите бебешки неща са им хубави.
Аз също съм с 1 на ум за люлеенето, първо свикне ли така няма отвикване, а и бързо се развалят/скърцат. Ама ако го искаш давай

# 732
Аз от страх да не свикне на ръце, психически съм се настроила в кошарата/леглото да го полюлявам, ако е нужно.. не знам защо съм се настроила с това мислене.. явно, защото всички около мен, които имат бебета се оплакват, че са останали без ръце, кръст, крака и бебетата им са свикнали на това и си го искат и като ги оставят в леглото плачат.. и после казват ние легло не сме ползвали стои си ейтака не иска в леглото .. иска постоянно мен.. аз не искам да търси все мен и да иска мен.. искам да си спи в леглото - да не сме залепени постоянно .. и то да си почива и аз 🤷🏻♀
Xelly , столчето за кола ни е Joie те имат едни от високоте оценки за краш тестове, та предполагам и другите бебешки неща са им хубави.
Аз също съм с 1 на ум за люлеенето, първо свикне ли така няма отвикване, а и бързо се развалят/скърцат. Ама ако го искаш давай

# 733
Не е гаранция какво ще ти се падне Simple Smile Моето не обича да го люшкат, клатушкат и даже в количката докато се движи по по-неравен път едва спи Simple Smile Спи си в креватчето от ден 1. Само по време на коликите имаше една дрямка вечер в слинга.
Аз си бях наумила, че стигне ли се до приспиване ще подскачам с нея на топката Grinning Поне полза за мен да има Grinning

# 734
Xelly, тия неща едни ги планираш, а други излизат. Най-добросърдечно го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт