Блефаропластика - 4 тема

• 92 172
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,,правих блефаропластика,,горна и долен клепач ,,,2 седмици след това чувствам дърпане,дискомфорт сухота ,в горния клепач,,,това нормално ли е ,,,ако има някой с опит моля да ми пише ,,,

# 196
Как си чувстваше клепачите горните имаше ли дърпане ,сухота дискомфорт ,,след 2 седмица и ако да какво си изпозувала за облекчение ,благодаря

# 197
  • в 1001-та нощ
Аз не съм имала. Наи-добре попитайте лекаря си 👌

# 198
Валентина, моя приятелка, която прави горна и долна през април, още има тези симптоми.

# 199
Inna74 a.l.e.n.a. е правила в Скийн лайн и много добре е описала нещата. Цъкни на профила й и ще видиш страницата алена-бюти.ком

Иначе Op. Dr. Mustafa Mete / д-р Мате открих инфо. Има страница във ФБ https://www.facebook.com/drmustafamete и днес писахме по WatsUp ГБ е 1000еур и ми каза да му пиша средата на Август за да определим дата за Септември. +359 87 679 2011 това е номера за WhatsUp ето и сайта http://www.mustafamete.com/
Ако има някой, който е решил тази година септември да ходи при него може да се комбинираме Simple Smile))

Здравейте,

Доколкото 'отгоре- отгоре' прочетох, темата е за оперативната блефаропластика.  Аз се интересувам от неоперативната.  Правил ли е някой, ако да в коя клиника и доволни ли сте ог резултата?

Благодаря ти за отговора.

Никой друг ли не е правил неоперативна?
Ако правилно съм разбрала, цената при лекаря за който говориш е 1000 евро. В София цената е 400 лева. Аз ли нещо съм грешка?

# 200
При мен скоро ще стане 1 година - промяната е само в положителна посока. Правих и лека неоперативна - за освежаване и стягане на самата кожа. Изключително доволна съм. По думи на Желязкова - кожата изисква грижи и след операцията и такива трябва да се полагат. В моя случай беше казала, че според нея - няма да се налага втора операция след години.
Здравейте,

в коя клиника правихте блефаропластика?

# 201
  • в 1001-та нощ
Д-р Желязкова, МБАЛ Европа

# 202
Валентина, моя приятелка, която прави горна и долна през април, още има тези симптоми.
Според мен лекарката си е свършила много добре работата. Подмладила си се 😘

# 203
Здравейте момичета,,правих блефаропластика,,горна и долен клепач ,,,2 седмици след това чувствам дърпане,дискомфорт сухота ,в горния клепач,,,това нормално ли е ,,,ако има някой с опит моля да ми пише ,,,
Правих горна преди точно  30 дни. Първите 10 мазах с Тобрадекс. После почнах с Дерматикс. От няколко дни ползвам и Neocica на Филорга, който е уникален. Мажа се през няколко часа. Сутрин, като се събудя, усещам леко придърпване. Та- според мен е нормално.
П.С.: Никой не ми забелязва белега /с абсолютно лек нюд грим ходя на работа/.
П.П.С.: А разликата е уникална - видях си големите хубави очи, отпреди 10 години, а не тежащите и натискащи ги клепачи отгоре.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 01:38 от Гретел

# 204
Inna74 1000еур е ГБ (горна оперативна) в Турция.
Иначе и аз да споделя едно кремче, което е чудесно за пресни белези и след оперативни такива

Благодаря ти за отговора.
Никой друг ли не е правил неоперативна?
Ако правилно съм разбрала, цената при лекаря за който говориш е 1000 евро. В София цената е 400 лева. Аз ли нещо съм грешка?

# 205
Алена е правила и е обяснявала доста, прави поддръжка редовно чрез неоперативна.

# 206
Здравейте момичета! Изчетох всички 4 теми, спрях се на д-р Живко Кънев от болница Вита2, защото видях негова работа на близка приятелка и така дългото и пълно с неувереност проучване приключи. Днес ми е трети ден от ГБ и съм с огромни, кървавочервени отоци и на горните клепачи, а направих и две солидни торбички под очите ( като след ММА бой). Слагах първите 2 дни студени компреси, които според мен не помогнаха. Доктора не ми даде указания да лежа полуседнала, да се движа, да се мажа с нещо..пия сераза и витамин С. От прочетеното до тук разбирам,че отоците и синините ще се разсеят, но има ли риск големите торбички под очите да останат трайни ? Мазахте ли с нещо синините? Благодаря ви за споделения опит, много сте полезни!

# 207
Soul33, добре дошла в клуба на синките!
И аз бях с ужасни синини! Това, което ми предписа моята лекарка за тях и за отока е Cicabio Arnica + на Биодерма.
Но понеже не можех да се гледам така, се мажех и с Хепароид - но само много далече от оперативния шев.
Аз съм с много бяла, прозрачна кожа, склонна към хематоми и имах синини и жълтини две седмици след операцията.
Спах полуседнала една седмица, после само по гръб и слагах лед доста дни.
Направих си торбички от замразен грах, вързах ги една за друга на мястото, което се пада на носа. Така ми беше много по-удобно, отколкото с лед. Естествено на очите слагах марля и над нея торбичките с грах.
На български ще намериш само положителна информация за възстановяването. Но ако прочетеш на английски, ще видиш, че възстановителния период е 10-14 дни.
Така че не се шашкай, и това ще мине!
Аз също бях притеснена, защото повечето момичета тук, включително Алена, не са имали такива жестоки синини. Но накрая всичко ще бъде наред! И ще забравиш всички мъки в името на красотата!
Ако имаш и други въпроси - пиши!

# 208
Zigzagi, много ти благодаря! Успокои ме. Аз спрях със студените компреси, защото смятах,че не помагат, но пак ще ги подновя.  Ще си взема и Хепароид. Ще си правя и лапи от настрърган суров картоф
( някъде по бабините рецепти съм го чела). Днес, 4-тия ден е с една идейка по-добре, докито ми махна лепенките и мога да видя донякъде и резултата, не е зле Simple Smile Прекрасни летни дни на всички Heart

# 209
Ще ти пратя снимка на 4 ми ден на лични.
Не рискувай с картофите, защото не знам какво може да стане, ако попадне в оперативния шев.
Знам, че нямаш търпение, но по-добре не си прави експерименти.

Общи условия

Активация на акаунт