Блефаропластика - 4 тема

• 92 104
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета,
аз съм с ГБ и ДБ на около седмица. Имам леки отоци, но това  което ме притеснява е размазаното зрение. Имал ли е някой този проблем?

# 211
Моя приятелка, която си прави ГБ и ДБ през април, ми каза, че е имала този проблем почти два месеца и смята, че като цяло зрението й се е влошило след операцията.
При мен, само с ГБ, беше замъглено от кремовете, с който се мажех, защото те проникват през кожата.

# 212
И аз имах размазано зрение,мисля,че не само от мехлемите,четях с лупа,но като спаднаха отоците и спрях мехлема се пооправи.
И аз спях полу легнала само по гръб доста време.
А на едното око хематомът ми беше катран черен,поне месец се разнасяше.
Нормално е отокът да се мести,ще отмине,и аз се шашках да не остана така.

# 213
Ще ти пратя снимка на 4 ми ден на лични.
Не рискувай с картофите, защото не знам какво може да стане, ако попадне в оперативния шев.
Знам, че нямаш търпение, но по-добре не си прави експерименти.

Zigizagi , много ти благодаря!  Ти си красиво цвете в сравнение с моя случай. Почти целия оток и мораво синьо мигрира под очите в огромни бухчи. С всеки ден е по-добре, но не ми помогнаха много нито студените компреси, нито серазата, нито хепароида..чакам си естествения ход и както каза ти - не си позволявам експерименти...Явно натурата ми е такава..посинявам си Simple Smile Дано поне резултата да ме зарадва!

# 214
На мен ми казаха да лежа повечето време поне 3 дни. Обясниха го с гравитацията - заради свличането се появявали и задържали отоците под очите. Изпълнявах. На 7-ия ден нямах отоци, а леки жълтини и синини. Тук прочетох за спане полулегнала.

# 215
Здравейте! Колко време след операцията можехте да се къпете спокойно и миете цялото лице(с очите)?
При мен скоро ще стане 1 година - промяната е само в положителна посока. Правих и лека неоперативна - за освежаване и стягане на самата кожа. Изключително доволна съм. По думи на Желязкова - кожата изисква грижи и след операцията и такива трябва да се полагат. В моя случай беше казала, че според нея - няма да се налага втора операция след години.
[/quote]

# 216
  • в 1001-та нощ
След свалянето на конците със сигурност - 1 седмица след операцията.  За преди това не си спомням, но вероятно го описала в статията.

# 217
Здравейте! Колко време след операцията можехте да се къпете спокойно и миете цялото лице(с очите)?
При мен скоро ще стане 1 година - промяната е само в положителна посока. Правих и лека неоперативна - за освежаване и стягане на самата кожа. Изключително доволна съм. По думи на Желязкова - кожата изисква грижи и след операцията и такива трябва да се полагат. В моя случай беше казала, че според нея - няма да се налага втора операция след години.
[/quote]
Колко време след оперативната блефаропластика може да се прави неоперативна?

# 218
  • в 1001-та нощ
Аз бих изчакала поне 6 месеца 👌

# 219
Здравейте, изчетох само последната тема. Много сте полезни. И аз обислям ГБ, ще видя към кого ще се ориентирам в Сф. Обаче, защо никой не споделя цени? Това някаква тайна ли е? Поне ориентировъно +/-. Видях само една дама, която е писала за цена в Сърбия.

# 220
Привет, момичета 🖐На 8 .03.2023  ми бе направена горна блефаропластика но тези дни забелязах , че клепача на лявото мо око леко се е свлякъл 😒Мога ли да направя нещо ?А и съм отложила долна блефаропластика  при същия лекар по други причини🤔

# 221
  • в 1001-та нощ
Има ли промяна в зениците особено вечер?

# 222
# 223
Здравейте момичета,

Аз от година се чудя кога как и дали да си правя блефаропластика, дали да изчакам още.. при мен проблема е доста голята асиметрия.
 Просто клепача на едното око вече виси, а на другото още не. Не знам дали да чакам и да ми направят и на двете очи, едва ли ще е още много време...
Чудех се дали да не пробвам с неоперативна блеф. на едното око.   Наистина не знам..

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 17:07 от Eli..........

# 224
Според мен си за оперативна на това око. Но най-добре да се консултираш с лекар ❤️

Общи условия

Активация на акаунт