Блефаропластика - 4 тема

• 98 022
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
При мен няма промяна.

2 години след операцията, ефектът е все така прекрасен. Отбелязвам го, тъй като често се спекулира, че ефектът е ден до пладне. Поне при мен не е 👌

# 346
alena , ти беше правила неоперативна или после прави и оперативна, че съм забравила вече.

Аз съм от хората, които само четат и разсъждават как да постъпят но не спирам да ги мисля тия клепачи. Говорихме си наскоро тук какво се случва след отслабване и тъй като напоследък свалих седем-осем кг, погледнах разни стари снимки да видя реално как са нещата. Та общо взето мисля че няма кой знае каква огромна разлика в самия клепач, колкото в това че окого изглежда по-отворено. Не мисля че всъщност е станало по-зле. Трябва да отида на една консултация и да видв какво ще ми кажат, но все си мисля, че ида ли още повече ще си го сложа на сърце и вече няма да има избиване от ума, ама то и сега няма много. Никак не ми се иска да ме режат освен това, ама ми е комплекс че изглеждам уморена за годините си. Със спирала разбира се е по-добре, ама има по-уморени дни, дето и със спирала не изглежда добре. Разбира се едната снимка е в по-близък план, но въпреки това. Имам и още тегло да свалям, та ще видим.
Дразни ме и че като си движа клепача се образува двойна гънка.

Скрит текст:

# 347
Много са ти добре очите.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 22:55 от ДХ3

# 348
Чудесни очи и клепачи!
Нямаш представа какво е да имаш излишна кожа!

# 349
Благодаря ви, наистина разбирам, че има и далеч по-лоши случаи от моя, но аз съм на 33 и според мене изглеждам малко състарена. А и не мога да си слагам дори молив без да ми се отбележи под веждите, като имаме предвид че ако това е видът ми в средата на деня до вечерта е по-зле.
Но може би сте прави, че е рано за инвазивни намеси, но ето тук например от по-изморен момент с леко присвити очи се вижда по-добре за какво говоря

Скрит текст:

Отпускането е видимо и не отговаря на възрастта ми, което при мен е изцяло от лош начин на живот и заболявания, който вече съм коригирала, но видът ми няма чудодейно да се промени.

едит: добавих още една снимка, на кояго се вижда и излишната гънка кожа

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 23:11 от magi g

# 350
Снимай се със затворени очи. Така най-ясно си личи дали и колко излишна кожа имаш Simple Smile.
Аз не съм много по грима, но е пълно с клипове как да се гримираме при паднал клепач, какъвто ти нямаш Wink.

# 351
Маги, имаш прекрасни младежки очи. Не виждам абсолютно никакъв проблем на нито една снимка. Дори бих казала, че си под 30- те, съдейки по тези снимки. Нямаш фини линии, кожата ти е хубава и свежа. Изобщо не се занимавай с операция на този етап, просто няма какво да се коригира.

# 352
Линиите са извън снимката и са изразени, защото доста се хиля, но тях ги преживявам някак като са добре хидратирани Simple Smile Благодаря ви, дами. Със сигурност има дами на моята възраст, които са по-свежи, но може би просто прекалено много се фокусирам наистина и не е толкова зле като за възрастта ми. Със сигурност ме поуспокоихте и може би наистина засега няма нужда от намеси били те неоперативни или оперативни. ❤

# 353
  • Бургас
Наистина се фокусирате.
Вземете си хубави кремове за около очи, да успокоите този вътрешен глас Simple Smile
Рано ви е още за каквото и да е.

# 354
  • Бургас
magi, супер си, наистина нищо нямаш за оправяне
Аз съм на 50г и наистина имам висяща кожа, ама още не мога да се реша за операция, засега само чета и се настройвам.......искам да питам някой ползвал ли е от тези лепенки за повдигане на клепачите или са някаква измама

# 355
  • София
Понеже виждам, че се вталявате, да ви покажа едни ужасни клепачи. На 27/02 има консултация с д-р Кънев ( освободи се час през супердок) , да видим какво ще ми каже. Мнооого ме е страх от крайния резултат и усложнения.

На 50 съм ( след 1 месец).

Какво мислите? Добър избор ли е Кънев? За Желязкова ще излезе нова график чак след 5-6 Март.
Желязкова оперира ли в София? Или само консултира?

# 356
  • Sofia
Оперира и в София

# 357
Rima, предполагам говориш за долни клепачи, нали?
Имаш добре оформени торбички, които надявам се с операция да се оправят.

# 358
  • София
Rima, предполагам говориш за долни клепачи, нали?
Имаш добре оформени торбички, които надявам се с операция да се оправят.

И за горни и за долни мисля

# 359
За горните клепачи гледам един лазер не знам дали е нов но много добре изглеждат снимките преди и след. Става дума за Fotona smooth eye . Може да го видите

Общи условия

Активация на акаунт