Блефаропластика - 4 тема

• 98 066
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Може ли да споделите при кого се насочихте?

Ще направя консултация при д-р Средкова и ще пиша. На 29-04 съм при нея. Вероятно ще разделя блефарото от другия лифтинг.

https://www.resbiomedeye.com/bg/milena-sredkova

# 376
Rima, сподели после( подробности, цени, ако е удобно).

# 377
  • София
Rima, сподели после( подробности, цени, ако е удобно).

Разбира се!

# 378
  • София
Доста съм учудена. Какво не е наред при вас?
Rima, как мина вашата консултация с доктор Кънев?

При моята горна блефаропластика белега е по самата сгъвка на окото и приключва в края/белези нямам/.Това придава доста уморен вид.
Моя позната си прави операция при пластичен хирург  и при нея белега излиза от сгъвката на окото и продължава нагоре към веждата.Естетически изглежда в пъти по добре.
Предполагам, че след година - две ще съм в изходно положение , поне вече знам какво да искам от хирурга , но определено Желязкова при мен не се справи добре.

# 379
  • София

При моята горна блефаропластика белега е по самата сгъвка на окото и приключва в края/белези нямам/.Това придава доста уморен вид.
Моя позната си прави операция при пластичен хирург  и при нея белега излиза от сгъвката на окото и продължава нагоре към веждата.Естетически изглежда в пъти по добре.
Предполагам, че след година - две ще съм в изходно положение , поне вече знам какво да искам от хирурга , но определено Желязкова при мен не се справи добре.

При кой хирург?

# 380
  • София

При кой хирург?

Д-р Цветомир Димитров  от Есте Клиник

# 381
Точно щях да питам той ли е.Нещо не ми харесва много как работи, следя го в И стаграм. И тези белези към очите няма ли да се виждат в последствие? Странно ми е.

# 382
И аз гледам в Инстаграм, че чуждите хирурзи правят шевовете нагоре.
Д-р Сияна Живкова ми каза, че и аз скоро ще съм в изходна позиция, защото белегът си тегли надолу. Колкото и добре да е зашито, си тежи и ускорява гравитацията.

# 383
  • София
Точно щях да питам той ли е.Нещо не ми харесва много как работи, следя го в И стаграм. И тези белези към очите няма ли да се виждат в последствие? Странно ми е.

Моето мнение е, че при него резултата е в пъти по добър - цялостно подмладяване и освежаване на лицето.

Ноо - след дъжд качулка е моята работа.

Учудена съм ,че има толкова много доволни от д-р Желязкова  във форума  и от това се подведох.Пет месеца след операцията ефекта е минимален.

# 384
Но белегът не е ли доста видим така - поне на снимките, които е качил.
ПС извън темата, но този лекар доста неестетичеески големи гърди прави, чак се учудвам, че се съгласява за такива скокове в размера.

# 385
https://www.instagram.com/reel/C4X3Zq7ooja/?igsh=eHF6emt0bmpsd3ho
Много добри резултати показва Ильо Стоянов в Instagram профила си, направо извънземен подход на работа, професионалист. Обяснява толкова добре и уверено с разбиране. Много бих искала да си направя блефаро и се чудя дали при него или при Джак(последният му случай беше много успешен). Лошото е, че няма как да отида на консултация и не знам все още те как процедират в такива случаи, дали имат онлайн  като турските си колеги.

# 386
  • Варна
Виждала съм, че доцент Яна Манолова във Варна работи така с шевовете нагоре, тя е офталмолог. Отделни нейни пациенти са пускали снимки в групи във фейсбук, иначе тя няма страница.

# 387
  • Бургас
Моя позната преди години си прави при Ильо Стоянов и беше супер доволна от резултата

# 388
  • София

Преди

След

Разликата е минимална.

# 389
Колко време има между двете снимки?
Не виждам да имаш свличане на челото и наистина ефектът е минимален...
Всъщност аз не си спомням колко хора във форума са се оперирали при нея.

Общи условия

Активация на акаунт