Блефаропластика - 4 тема

• 98 073
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Колко време има между двете снимки?
Не виждам да имаш свличане на челото и наистина ефектът е минимален...
Всъщност аз не си спомням колко хора във форума са се оперирали при нея.

Разликата е 5 месеца.
Ходих за ботокс при д-р Каляшева 45 дни след операцията и тя ми обясни за белега,който трябва да е нагоре /показа ми снимки в инстаграм/, за да изглежда естетически добре.

# 391
Да, и аз не намирам почти никаква разлика. Единствено на едното око е бил малко по-паднал клепачът и това е оправено. Жалко за похарчените пари и напразните очаквания.

# 392
  • Бургас
Извинете ме, че се намесвам, но постигнах по-добър ефект след CO2 лазер на клепачите и околоочната зона, отколкото виждам от тази блефаропластика на снимката. Наистина жалко за травмите и парите.

# 393
Как се прави СО2 лазер на клепачите и околочната зона? Има ли зачервявания, боли ли? Колко време е възстсановяването приблизително?

# 394
  • Бургас
Не боли, защото слагат упойка.
Зачервявания и отоци има, кожата се лющи, но много зависи от настройките на лазера и уменията на оператора.
Правих преди години на цяло лице без околоочна зона, цяла седмица бях като бит клошар - цялата в синини и отоци.
Сега се възстанових пак за около седмица и беше много по-прилично възстановяването, след 2-3 дни можеш да се гримираш и да излизаш. Кожата се лющи, все едно отгоре й има пясък.
На околоочната зона се прави с най-ниската настройка на лазера.
Но пък ефектът е много добър, заличава фини линии, бръчки и стяга кожата.

# 395
Тинтина, колко ще е траен ефектът?

# 396
  • Бургас
Възнамерявам да повтарям през година-година и половина, за да отложа оперативната намеса възможно най-дълго...

# 397
Ако е ок за теб, можеш ли да споделиш къде правиш процедурата. Благодаря!

# 398
  • Бургас
В Бургас тук съм се правила:
https://drpazderova.com/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0% … 0%B8%D0%BD%D0%B3/

Но такъв лазер има на много други места. В София мои познати се правят при д-р Хитова:
https://euroderma-clinic.com/

# 399
  • Варна
Много зависи какво е било изходното положение и какви са очакванията, възрастта и прочие, имам предвид този CO лазер.Хората сме толкова различни. Не мисля, че една оперативна блефаропластика по показания мое да бъде заменена от която и да е освежителна процедура. Четейки темата, обаче, аз не мога да избера еднозначно лекар за моята бъдеща такава и съм в голямо чудене. И на резултати по снимки от самите лекари не мога да се доверя съвсем, защото много ясно ще се публикуват само супер успешните такива. Познавам лично и момиче изключително доволно от доктор Таук, а пък после попаднах на постове във фейсбук със скопосани от него. Освен да приемем, че лекарите не са машини, ние сме различни и това че резултата при някой не е задоволителен не означава, че някой лекар не е добър и никой не може да гарантира какво точно ще стане при нас? Не знам....просто разсъждения.....

# 400
И аз имам клиентка, която чака да мине време от операцията при д-р Желязкова и да отиде при д-р Димитров. Прекалено малка разлика и наистина след година/две си на изходна позиция - това се отнася за очи, които имат и мазнини освен кожа, ясно е, че премахната кожа няма да порасне наново за толкова време, но мазнината ще натежи и ще разтегли кожата, затова трябва да се изчисти достатъчно, естествено, без да хлътват очите и да придаде състарен вид.
Ильо Стоянов има видео и обяснява защо правят белега така - освен, че предпазва от нежелани нови гънки и тъжен вид, също позволява по-добра работа при мускула.
При мен се маха по-бавно, но 6 месеца след операцията е много леко забележим, но при други негови пациентки го няма още на третия месец - зависи от кожата. Това конкретно за "лястовичките" във външния край, по дължината на клепача се случват бързо нещата.

# 401
  • Варна
blackwolfie, кой доктор Димитров имате предвид?

# 402
https://www.instagram.com/reel/C4X3Zq7ooja/?igsh=eHF6emt0bmpsd3ho
Много добри резултати показва Ильо Стоянов в Instagram профила си, направо извънземен подход на работа, професионалист. Обяснява толкова добре и уверено с разбиране. Много бих искала да си направя блефаро и се чудя дали при него или при Джак(последният му случай беше много успешен). Лошото е, че няма как да отида на консултация и не знам все още те как процедират в такива случаи, дали имат онлайн  като турските си колеги.

Да, той е опънал и мускула отдолу, което е доста по-сложно от обикновена блафаропластика, това повдига и оформя края на окото,
но пък жената се е самоснимала легнала по гръб, цялото лице изглежда по-добре- назолабиалните, и те изчезнали ....

# 403
blackwolfie, кой доктор Димитров имате предвид?
Д-р Цветомир Димитров, работи при/със д-р Ильо Стоянов.

# 404
Погледнах и аз работата на д-р Димитров...Доста странно изглеждат повечето дами с ГБ. Белезите дори на 45 ден са ясно видими, а ми се струва, че и веждите им са по-надолу..
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 22:55 от zigizagi

Общи условия

Активация на акаунт