Блефаропластика - 4 тема

• 92 031
  • 762
  •   2
Отговори
# 255
Здравейте, красавици Simple Smile
Някой правил ли е скоро трансконюктивна блфароплатика на долен клепач, колко време продължава операцията и с каква упойка бяхте, локална или пълна?

# 256
Привет момичета!
Малко инфо за прегледа при д-р Желязкова в Стара Загора. Прегледа е 80 лв и се проведе в МЦ"Трета поликлиника " кабинет 1 в гр.Стара Загора . Прегледаме и каза, че ъгълчето на клепача е паднал, но не и средата на клепача  и да не бързам с операция. Предложи ми след  6 месеца отново консултация, като ми препоръча  EVENSWISS ПОДМЛАДЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КОМПЛЕКС , който го изписва за след оперативно възстановяване.

# 257
Колко струва Блефаропластика ??

# 258
  • София
При д-р Желязкова 3500 за Горна. Но при мен има доста отоци и зачервяване. Всеки организъм реагира различно. Все пак има рязане на кожа и шиене, не е нещо леко като козметична процедура, а е операция.

# 259
  • в 1001-та нощ
Страхотно изглеждате като за след операция, поне на снимка. Травмата, може би, придава лично за Вас по-драматично възприятие 😊

Пожелавам бързо възстановяване 🙌🙏

# 260
Здравейте! Да покажа резултат на 10 дни. Горна блефаропластика при д-р Иванова.

# 261
Здравейте! Да покажа резултат на 10 дни. Горна блефаропластика при д-р Иванова.
Бихте ли споделили цевата за ГБ?

# 262
2500 лв. беше цената. В сайта й има всички цени.

# 263
Момичета навивам се за долна блефаропластика от вече не знам колко години. Коя докторка е по добре Желязкова или Иванова. Гледах едни снимки на Иванова която прави някакво премествате на мазнините които са се свлекли и много ми хареса. Но се колебая още коя да избера. Приемам и други предложения. Ето за какво иде реч
Скрит текст:

# 264
  • София
И Вие сте като мен - според мен имате нужда от долна и горна. Аз съм се насочила към Кънев или Таук, след ЧНГ ще се боря за час.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 18:13 от Rima

# 265
  • Варна
Niss, вие нямате толкова паднал горен клепач ами свличане на мазнини. И при мен е така, но някак не ми се вижда належащо /при мен /за операции все още. Смятам, че имате нужда от ДБ.

# 266
Niss, вие нямате толкова паднал горен клепач ами свличане на мазнини. И при мен е така, но някак не ми се вижда належащо /при мен /за операции все още. Смятам, че имате нужда от ДБ.
Ама тя иска точно долна. Никъде не пише за горен клепач.

# 267
Здравейте, преди 15 дни си направих долна блеферопластика, но сега незнам с какво да си мажа белезите под долния клепач, кело коте много дразни очите.Ще се радвам да ми кажете с какво сте ги мазали вие/тези които са си ги направили/. Докторката ми изписа teresian oil, но и то дразни много.Благодаря

# 268
  • Варна
Ама тя иска точно долна. Никъде не пише за горен клепач.
Подвела съм се, понеже прочетох за свличане на мазнини, а това се ползва по - скоро сякаш когато става въпрос за ГБ.

# 269
Здравейте, преди 15 дни си направих долна блеферопластика, но сега незнам с какво да си мажа белезите под долния клепач, кело коте много дразни очите.Ще се радвам да ми кажете с какво сте ги мазали вие/тези които са си ги направили/. Докторката ми изписа teresian oil, но и то дразни много.Благодаря
мазах с авен цикалфат,въобще не дразни очите и епителизира много бързо. Кело кот ми бяха назначили след 30 дни,но почти не съм го ползвала,гаден и лепнещ,с авен ми беше идеално.

Общи условия

Активация на акаунт