Блефаропластика - 4 тема

• 92 081
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • в 1001-та нощ
Здравейте, преди 15 дни си направих долна блеферопластика, но сега незнам с какво да си мажа белезите под долния клепач, кело коте много дразни очите.Ще се радвам да ми кажете с какво сте ги мазали вие/тези които са си ги направили/. Докторката ми изписа teresian oil, но и то дразни много.Благодаря

Вземете Кело-кот без SPF защита 👌 Факторът много дразни очите.

# 271
Здравейте момичета. Навсякъде чета , че на 7-ми ден се свалят конците. Пък аз правих допитване с турска клиника и от там казаха , че слагат резорбируеми конци и нищо не е сваля. Знаете ли нещо по въпроса?

# 272
  • София
Здравейте момичета. Навсякъде чета , че на 7-ми ден се свалят конците. Пък аз правих допитване с турска клиника и от там казаха , че слагат резорбируеми конци и нищо не е сваля. Знаете ли нещо по въпроса?

Заради здравния туризъм?

# 273
На мен на десетия ден ми ги свалиха.

# 274

Заради здравния туризъм?

Чуденката ми е дали крайния резултат по някакъв начин е зависим от това какви конци се ползват

# 275
  • София
Mомичета, за д-р Таук колко се чака за час?

И един човек, сладък и чаровен, въпреки, че има нужда от ГБ

# 276
Здравейте!
Включвам се в темата с въпрос има ли някой с впечатления за проф. Групчева Варна?

# 277
Привет на всички!

Тъй като виждам, че темата е нова, сметнах, че това е подходящото място за мен. Simple Smile

Бих искала да се подложа на горна блефаропластика и ще се радвам да ме насочите към добри специалисти в град Пловдив.

Благодаря предварително!

# 278
Привет на всички!

Тъй като виждам, че темата е нова, сметнах, че това е подходящото място за мен. Simple Smile

Бих искала да се подложа на горна блефаропластика и ще се радвам да ме насочите към добри специалисти в град Пловдив.

Благодаря предварително!

Направете консултация с д-р Регина Хатър. Следвам я в Инстаграм, и там има снимки на оперирани клепачи от нея. Аз съм с абдоминопластика при нея и съм много доволна.

# 279
  • Sofia
Pepa12 не е по темата,но каква сума излезе абдоминопластиката?

# 280
Pepa12 не е по темата,но каква сума излезе абдоминопластиката?

5000 лева.

# 281
  • София
Здравейте, включвам се и аз в темата, вече не мога да се гледам. Винаги съм имала торбички, като най-добре съм изглеждала при напълно изчистено хранене, което не мога да поддържам до живот за жалост. На горния клепач положението хич не е по-добро, ще оставя снимка.
Чета с огромен интерес, още съм на предходната тема накрая. Много са ми полезни мненията ви, снимките ви, особено на Алена статията за нейната операция, гледах даже клипче с Нели от (без)опасна красота и докторката.
Насочила съм се към д-р Желязова, като имам запазен час за консултация в Стара Загора на 08.02, за момента не записват за София, поради натоварен график.
Скрит текст:

# 282
ANI BANI, много хубави очи! Пишете, ако може, после след консултацията с д-р Желязкова. Успех!

# 283
Привет момичета!
Малко инфо за прегледа при д-р Желязкова в Стара Загора. Прегледа е 80 лв и се проведе в МЦ"Трета поликлиника " кабинет 1 в гр.Стара Загора . Прегледаме и каза, че ъгълчето на клепача е паднал, но не и средата на клепача  и да не бързам с операция. Предложи ми след  6 месеца отново консултация, като ми препоръча  EVENSWISS ПОДМЛАДЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КОМПЛЕКС , който го изписва за след оперативно възстановяване.
pampinela дали остана доволна от околоочния комплекс, ако си го купила?
Търсих инфо в бг мама за него в други теми, но не намерих, във фейсбук страницата на марката няма голяма активност и много му се чудя, щом е препоръчан от лекар, би трябвало да има ефект, имам подпухване, торбички и леко паднал горен клепач, но ми се ще да пробвам само с крем засега Blush

# 284
Привет момичета!
Малко инфо за прегледа при д-р Желязкова в Стара Загора. Прегледа е 80 лв и се проведе в МЦ"Трета поликлиника " кабинет 1 в гр.Стара Загора . Прегледаме и каза, че ъгълчето на клепача е паднал, но не и средата на клепача  и да не бързам с операция. Предложи ми след  6 месеца отново консултация, като ми препоръча  EVENSWISS ПОДМЛАДЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КОМПЛЕКС , който го изписва за след оперативно възстановяване.
pampinela дали остана доволна от околоочния комплекс, ако си го купила?
Търсих инфо в бг мама за него в други теми, но не намерих, във фейсбук страницата на марката няма голяма активност и много му се чудя, щом е препоръчан от лекар, би трябвало да има ефект, имам подпухване, торбички и леко паднал горен клепач, но ми се ще да пробвам само с крем засега Blush
Привет! Аз използвах само една опаковка и в същото време правя масажи - торбички, клепачи, двойна гуша, назолабиални бръчки. Не знам дали е внушение или не, но лично за мен от масажите по-добре се повлиявам. Ако щеш и раздвижважването на лимфата и кръвта, лицето засиява.
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт