Блефаропластика - 4 тема

• 97 704
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Привет момичета!
Малко инфо за прегледа при д-р Желязкова в Стара Загора. Прегледа е 80 лв и се проведе в МЦ"Трета поликлиника " кабинет 1 в гр.Стара Загора . Прегледаме и каза, че ъгълчето на клепача е паднал, но не и средата на клепача  и да не бързам с операция. Предложи ми след  6 месеца отново консултация, като ми препоръча  EVENSWISS ПОДМЛАДЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КОМПЛЕКС , който го изписва за след оперативно възстановяване.
pampinela дали остана доволна от околоочния комплекс, ако си го купила?
Търсих инфо в бг мама за него в други теми, но не намерих, във фейсбук страницата на марката няма голяма активност и много му се чудя, щом е препоръчан от лекар, би трябвало да има ефект, имам подпухване, торбички и леко паднал горен клепач, но ми се ще да пробвам само с крем засега Blush
Привет! Аз използвах само една опаковка и в същото време правя масажи - торбички, клепачи, двойна гуша, назолабиални бръчки. Не знам дали е внушение или не, но лично за мен от масажите по-добре се повлиявам. Ако щеш и раздвижважването на лимфата и кръвта, лицето засиява.
Поздрави!
Здравейте,
Аз използвах една опаковка и ми се отрази чудесно. Дори ми казваха колегите - най-накрая изглежда си почина. 🤣🤣🤣 Работя на 3 места и всъщност не почивам. За съжаление в момента имам по-важни разходи и не съм купувала втора опаковка. Имам супер чувствителни очи, нося твърди контактни лещи и от най-малкия дразнещ крем става страшно, но този ми понесе изненадващо добре.

# 286
Благодаря ви момичета, това ми трябваше, направих поръчка от frina bg, намерих и код за отстъпка който дава 10%, ако някой желае да го ползва swiss10. Ще споделя мнение и аз след ползването Blush

# 287
Здравейте, преди 15 дни си направих долна блеферопластика, но сега незнам с какво да си мажа белезите под долния клепач, кело коте много дразни очите.Ще се радвам да ми кажете с какво сте ги мазали вие/тези които са си ги направили/. Докторката ми изписа teresian oil, но и то дразни много.Благодаря
мазах с авен цикалфат,въобще не дразни очите и епителизира много бързо. Кело кот ми бяха назначили след 30 дни,но почти не съм го ползвала,гаден и лепнещ,с авен ми беше идеално.

От кой ден започнахте да мажете Авен цикалфат. Аз съм на седми ден от операцията, днес ми махнаха конците.

# 288
Започнах с Авен след сваляне на конците.

# 289
  • Plovdiv
Здравейте момичета,имам един такъв въпрос!Планирам да сваля още 6-8 килограм,т.е.в момента съм в процес на сваляне.Искам да си направя блефаропластика ,обаче да изчакам ли да сваля и останалите излишни килограми или в момента да се заема?Ще окаже ли отслабването някакво влияние на клепачите,какво ще се случи,обикновенно и лицето ми отслабва доста,и незнам с клепачите какво ще стане,какво ще ме посъветвате?

# 290
Със сигурност ще окаже влияние на видя ин - ако клепачите са оточни обикновено особено от лоша диета, но и от свалянето на мазнините - при мен с отслабването кожата все едно изтъня, защото вече няма какво толкова да я запълни, и въпреки че лицето ми се освежи, видът на клепачите се влоши. По пътя на логиката предполагам, че е по-добре след отслабване, но нека някой по-запознат се изкаже, защото и аз се вълнувам, а имам и още да свалям. Със сигурност едва ли е много добре да има по-нататъшни големи флуктуации в теглото.

# 291
Здравейте. Преди 10 дни / 29.01/ направих ГБ. Всичко мина добре. На третия ден отидох да ми сменят лепенките с частични , който бяха само в края на конците. На 7 ден ми свалила конците. Отоците бяха по малки отколкото очаквах. Все още имам размазано виждане и усещане за опъване на кожата на клепача. Има друго, което ме притеснява и което видях чак като ми махнаха конците и лепенките. На лявото око има придърпване на кожата от носа навътре към окото. Лекарката каза, че там все още има лек оток и като спадне и кожата като омекне ще си дойде на мястото и няма да стои така. Аз обаче се притеснявам, защото от всички снимки дето съм изгледала за целия процес с ГБ не съм виждала такова опъване. Опасявам се, че кожата просто е усукана или прекалено издърпана навътре при зашиването и това ще е необратимо. Някоя имала ли е този проблем? Пускам снимки от преди .  ..до този момент.

# 292
За придърпването нищо не мога да кажа, обаче си свалила едни 15 години с тази операция! Страхотна си!

# 293
  • Бургас
Прекрасен резултат! Къде е правена операцията?
Аз също не я виждам придърпаната кожа, може би е само като усещане? Визуално няма нищо.

# 294
  • Варна
Оле, прекрасен резултат? А къде правихте ГБ?

# 295
Прекрасен резултат! Споделете при кой лекар я правихте.

# 296
  • София
И аз мисля, че имате лек оток и всичко ще си дойде на мястото. Страхотен резултат.

# 297
Благодаря ви момичета. Знам, че се вглеждам повече , но и хора, които ме виждат на живо казват, че има някакво дърпане на това око. Не знам дали е усукана кожата  ,или е трябвало да резнат още малко там,  за да не е така подутичко...или пък наистина с времето ще улегне. В момента кожата там образува нещо като ръбче и под него има вдлъбнатина. Ще изчакам месец колкото казаха, че е нужно, за да се възтанови тъканта на клепача и мога да дам отзиви за краен резултат.  Като изключим този участък съм доволна и знам, че е в пъти по добре от преди ГБ. На мен клепача винаги ми е бил сбръчкан като на костенурка сега поне няма 1 кило излишна кожа 😁   

# 298
Видях го това и аз, дано се оправи с времето.
Иначе- красиви очи, просто съвършени са сега.

# 299
  • Варна
И все пак, кой лекар ви прави блефаропластиката? Hug

Общи условия

Активация на акаунт