Блефаропластика - 4 тема

• 97 841
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Вижда се това, което ви смущава, но изчакайте малко време , все  пак тъканта е травмирана и оточна все още.
 Резултатът е удивителен, върнали сте времето доста назад! Споделете как се развиват нещата впоследствие. Успех! 🍀

# 301
  • София
Страхотно подмладяване!

# 302
И аз смятам, че трябва да изчакаш. Ефектът се разгръща след третия месец. И аз имам едно несъвършенство на дясното око, но то е нищо в сравнение с преди. А имах много по-малко излишна кожа от теб.
Подмладила си се невероятно! Браво!

# 303
И аз се включвам с молба да споделете при кой лекар е била интервенцията! Изключителен резултат! Изглеждате прекрасно!

# 304
Явно няма да разберем.Десет човека питаха вече.Дамата си има причина явно да не иска да каже.

# 305
Освен че резултатът е добър, мен ме изненада това, че няма синини и отоци. Аз две седмици бях посинена и една седмица оточна. И аз искам да знам кой лекар работи толкова фино.

# 306
  • Варна
Според мен е лекарката от Стара Загора. Но не мога да разбера при положение, че се публикуват снимки какъв е проблемът да се каже името на лекаря, за да има все пак смисъл и принос към темата. При това лекар свършил доста добра работа.

# 307
I.m.i.това не е само до лекар, а и до кожа. Аз посинявам от най-малкото нещо.

# 308
Правих я при д-р Ненкова в болница Вита. Една прекрасна млада дама, много спокойна и внимателна. Работи под ръководството на д-р Кънев и лично той я препоръчва като добър специалист.  Като цяло не исках да я с споменавам тъй като повода да се включа беше това което ме притеснява и да не излезне, че я злепоставям. Но аз вече казах,  че съм много доволна от резултата, защото  сега очите ми отговарят на възрастта,  на която се чувствам .....35 ,   нищо че съм на 51 🙃😄

# 309
  • Варна
Благодаря, Зайо Байо! Не мисля, че може да става дума за някакво злепоставяне тук. А докторката има ли някаква страничка? Искам да помоля и да пишете пак как се развиват нещата при вас, браво на доктор Ненкова Heart и благодарим, че споделихте!

# 310
Да не те плаша, но при мен имаше доста подобен дефект след горната, който така си остана. При долната го коригирахме.

# 311
  • София
Здравейте, включвам се и аз в темата, вече не мога да се гледам. Винаги съм имала торбички, като най-добре съм изглеждала при напълно изчистено хранене, което не мога да поддържам до живот за жалост. На горния клепач положението хич не е по-добро, ще оставя снимка.
Чета с огромен интерес, още съм на предходната тема накрая. Много са ми полезни мненията ви, снимките ви, особено на Алена статията за нейната операция, гледах даже клипче с Нели от (без)опасна красота и докторката.
Насочила съм се към д-р Желязова, като имам запазен час за консултация в Стара Загора на 08.02, за момента не записват за София, поради натоварен график.
Скрит текст:

Как успяхте да се доберете до консултация при д-р Желязкова? В чакащ списък съм от ноември и още не са се обадили 🥲

# 312
  • Plovdiv
Да не те плаша, но при мен имаше доста подобен дефект след горната, който така си остана. При долната го коригирахме.

предполагам ,че може да се оправи с времето....

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 17:33 от Penelope77

# 313
Въпросът е, ако кожата остане така- те ще си поемат ли рекострукция?

# 314
  • Plovdiv
Въпросът е, ако кожата остане така- те ще си поемат ли рекострукция?

едва ли

Общи условия

Активация на акаунт