Блефаропластика - 4 тема

• 97 903
  • 762
  •   2
Отговори
# 315
Да не те плаша, но при мен имаше доста подобен дефект след горната, който така си остана. При долната го коригирахме.

За жалост, макар че малко послегна и аз се опасявам, че няма да стане съвсем оправено и ще си стои като дефект.
Долната на същото място ли я правихте, където и горната . И ако ДА, взеха ли ви пари за корекцията
 . За болница Вита, май най-добрия избор си е Кънев

# 316
  • Варна
Все пак мисля, че всеки уважаващ себе си лекар ще предложи дори сам безплатна корекция на собствената си работа, все пак това е лице и вие сте реклама или не на работата на този лекар. Ако резултат ви остане все така ги потърсете.

# 317
  • София
Да не те плаша, но при мен имаше доста подобен дефект след горната, който така си остана. При долната го коригирахме.

За жалост, макар че малко послегна и аз се опасявам, че няма да стане съвсем оправено и ще си стои като дефект.
Долната на същото място ли я правихте, където и горната . И ако ДА, взеха ли ви пари за корекцията
 . За болница Вита, май най-добрия избор си е Кънев

За Кънев колко се чака за първоначална консултация, знаете ли?

# 318
Поне 2 месеца. В момента в Супер Дог няма часове до 11 май.

# 319
Бяха при различни лекари моите.

# 320
  • Варна
А каква е цената на блефаропластика при Кънев?

# 321
  • София
Вчера мина моята консултация с д-р Желязкова, разходих се до Стара Загора Simple Smile и не съм за операция.
Само в дясно имам мастна торбичка и над нея хлътнина, каза че ако ме оперира и обере хубаво кожата и торбичката ще изглеждам по-тъжна и уморена, въобще по-зле, а за да го избегне не би обрала цялата торбичка, така че прецених че няма смисъл от това като пак ще съм с торбичка. За горния клепач също каза, че нямам нужда, според нея са ми паднали веждите и челото.
Препоръките й са да направя апаратно стапяне на торбичката, което е по-прецизно при д-р Мая Куртишева или д-р Бърдаров, като препоръча конкрентно процедурата Силфармекс, за Агнес каза че е много по-дълго възстановяването.
За отгоре препоръча ботокс в две точки да повдигне веждите нагоре и да отвори погледа.
И така Simple Smile, доволна съм, консултацията в момента е 80лв.

# 322
  • Бургас
Благодаря за изчерпателната информация, аз бях се засилила за неоперативна блефаропластика с плазма ВТ, но доктора каза, че е късно за такава процедура и съм за оперативна. Глася се тези дни да запиша час за консултация при Иванова или Желязкова. Дано не отнеме много време, че работния ми график е доста натоварен и след април няма да имам никаква възможност. Всъщност онлайн консултации правят ли споменатите лекарки, някой знае ли?

# 323
  • София

аз мисля, че графикът в Супердок е затворен и не му е идеята да става записване от там, а само да се вижда рейтинга на доктора.

# 324
Като не излизат часове напред е защото няма.Трябва да се звъни в клиника.Там ми казват- звъннете еди-кога-си за нов график.Поне моят опит с лекари, които са натоварени, е такъв в Супердок.

# 325

аз мисля, че графикът в Супердок е затворен и не му е идеята да става записване от там, а само да се вижда рейтинга на доктора.
Аз съм записвала много часове за всякакви лекари през Супер Док, включително и за д- р Кънев. Просто неговия график е пълен за времето напред, което залага платформата. Вариант е да се дебне ако някой се откаже, защото този час излиза в системата като свободен е веднага някой го грабва. Аз лично и това съм го правила

# 326
Вчера мина моята консултация с д-р Желязкова, разходих се до Стара Загора Simple Smile и не съм за операция.
Само в дясно имам мастна торбичка и над нея хлътнина, каза че ако ме оперира и обере хубаво кожата и торбичката ще изглеждам по-тъжна и уморена, въобще по-зле, а за да го избегне не би обрала цялата торбичка, така че прецених че няма смисъл от това като пак ще съм с торбичка. За горния клепач също каза, че нямам нужда, според нея са ми паднали веждите и челото.
Препоръките й са да направя апаратно стапяне на торбичката, което е по-прецизно при д-р Мая Куртишева или д-р Бърдаров, като препоръча конкрентно процедурата Силфармекс, за Агнес каза че е много по-дълго възстановяването.
За отгоре препоръча ботокс в две точки да повдигне веждите нагоре и да отвори погледа.
И така Simple Smile, доволна съм, консултацията в момента е 80лв.
Ходила съм на консултация при нея.И аз не бях за операция.Препоръча Агнес при вече споменатите лекари!Ефект 0 за не малко пари.Плюс доста време възстановяване за 0

# 327
Следя разни чужди лекари в Инстаграм. Вижте тази, къде препоръчва да се слага ботокс, че да се повдигне горния клепач:

# 328
Между Иванова и Желязкова, коя бихте препоръчали?

# 329
  • Варна
За тези, които са от Варна, доктор Наталия Ненкова е от Варна и работеше в МЦ Майчин дом.

Прочетох сега в сайта на Вита и не става много ясно дали към момента само там работи.

Все пак си мисля, че дори вече да работи и живее основно в София е напълно възможно от време на време да записват часове за консултация за нея в Майчин дом. Все още я има на сайта им, което като цяло не означава, че все още работи И там.

Много лекари от Варна, които вече работят в други градове практикуват така.

Общи условия

Активация на акаунт