Компенсациите

• 16 906
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз още не. Но получих имейл с одобрение за март и април 😄

# 61
При мен също още няма - последното плащане беше през март за декември..

# 62
Здравейте! Абсолютен новак съм в темата за компенсациите и имам въпрос. Детето ми започна да посещава частна ясла от началото на месец юли (лицензирана от МОН и одобрена за компенсация), кога трябва да подам документи за компенсация?
Не мога да се ориентирам, до 5то число на август месец ли или до 5то число на септември за двата месеца юли и август?

Благодаря предварително! Ако има значение, става дума за район Красно село.

# 63
Здравейте! Абсолютен новак съм в темата за компенсациите и имам въпрос. Детето ми започна да посещава частна ясла от началото на месец юли (лицензирана от МОН и одобрена за компенсация), кога трябва да подам документи за компенсация?
Не мога да се ориентирам, до 5то число на август месец ли или до 5то число на септември за двата месеца юли и август?

Кандидаствахте ли за държавна градина?

# 64
Да, разбира се, на всяко класиране

# 65
Да, разбира се, на всяко класиране

Мисля че ще може да кандидатстване от септември(новата учебна година).
И ние не бяхме прието на класирането в май,ще мога да подам документите за септември месец за първи път

# 66
Изплащането на компенсации(грубо) и искането за изплащане на такива става на два месеца. До 7-ми юли включително се подаваше искане за изплащане на компенсациите за м. май и юни. Горе-долу по това време (1-ви юли) се изплатиха и компенсациите за м. март и април.

Следващото подаване на искане на компенсации за м. юли и август следва да е до началото на месец септември(може би около 5-ти септември). Тогава горе-долу се очаква и да се изплатят компенсациите за м. май и юни, които бяха поискани сега до 7-ми юли.

# 67
  • София
Някой дали има проблем с влизането в платформата за кандидатстване? И дали някой има идея освен формата за обратна връзка дали има друг кината за такива случаи?

# 68
  • София
Някой дали има проблем с влизането в платформата за кандидатстване? И дали някой има идея освен формата за обратна връзка дали има друг кината за такива случаи?
Платформата си работи при мен, влизам безпроблемно. Пробвайте да влезете от друго устройство (примерно лаптоп, ако не успявате да влезете през телефона) или изтрийте кеша и бисквитките на вашето устройство и опитайте отново да влезете.

# 69
  • София
Успях да вляза през лаптопа, логна ме, но няма никаква информация в профила. След известно време отново ми даде грешка.

# 70
Здравейте!

Може ли да ми изпратите актуален списък с документите, които трябва да се предоставят при кандидатстване за компенсации за ясла?
Намерих няколко, но съдържат различни документи, а пък в сайта за кандидатстване не се ориентирам къде да го видя ..

Благодаря предварително!

# 71
Фактури, платежни, попълнено искане (генерира се от страницата) и в началото договор.
Това всеки път за всеки период.

# 72
Благодаря за отговора Tooo!
Значи трябва да предоставя договор с лицензирано ДЗ, фактура, платежно или касов бон и искането.

Тъй като мисля да подам платежно за платена такса - можете ли да ми кажете дали трябва да има подпис и печат или може да е генерирано онлайн?

# 73
Повече от година подавам електронно и нямам печати по документите. Градината ми генерират електронна фактура, платежното го вадя от мобилното банкиране. Искането го подписвам пак електронно. Договорът го пращам веднъж за отчетния период (учебна година).
Ако има нещо с документите те звънят и ще се разберете. Само гледайте да сте подали искането в срок.

Общи условия

Активация на акаунт