Смешки от форума 40

• 84 674
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Шопската салата била изобретение на Балкантурист ми разказаха преди няколко дена.

ПП: явно и Дени така знае Simple Smile

# 661
Мисля, че го гледах и чух в някакъв документален филм.

# 662
[Какво да направя, винтиджът ме влече като чисто нов диван - котка. ]

# 663
Цитат
Аз също го изхвърлих това почистващо олио , помислих ,че е гангренясало - в началото не меришеше така
Joy
Как го изхвърлила?!? Ами ампутация кога? Satisfied Или мЕришенето обяснява всичко? Smirk

# 664
Цитат
Аз също го изхвърлих това почистващо олио , помислих ,че е гангренясало - в началото не меришеше така
Joy
Как го изхвърлила?!? Ами ампутация кога? Satisfied Или мЕришенето обяснява всичко? Smirk

МЕришенето обЕснява всичко!

# 665
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Елиф, нямам представа. Не е споменала междинни етапи преди изхвърлянето. Явно щом има съмнения за гангрена и мЕрише - никаква милост. Grinning

Цитат
Ябълките и крушите ям съвсем целите, вкл семки и дръжки. Белени на парчета са ми като голи охлюви.
Хайде семките - както и да е, но чак пък и дръжките... Rolling Eyes

# 666
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Какво да направя, винтиджът ме влече като чисто нов диван - котка.

котка съм! котка...

# 667
Ям си и аз ябълките и крушите целите със семките. Само дръжките не ям - много са твърди. Много ме мързи да ги режа и беля.😀

# 668
Е, дръжките са си дървесина. Ама момата щом не ѝ пречи на храносмилането, проблем няма.

# 669
Хората що пари дават за фибри от какъв ли не фураж, че били полезни... щом е могла да ги сдъвче, да си ги яде пък, защо не? Grinning

# 670
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Разбира се, че няма проблем да си яде плодовете както й харесва. Просто болшинството от хората не ядат дръжките и ми прозвуча забавно. Simple Smile

# 671
Аз си ги харесвам като голи охлюви - нарязани, обелени, ако ми ги нареже и някой друг - екстра, да не се мóря аз. Simple Smile

# 672
Бях се запознала с едно момиче, което е било в дебелариум, бяхме студентки. Тя казваше, че в дебелариума се е научила да яде ябълките така, че да остава само дръжката. Аз ги ям обелени и нарязани, старателно изчистени от семки.

# 673
Когато са ти разрешили една ябълка на ден, ще ядеш и дръжките, и ще искаш още JoyJoyJoyJoy

# 674
Стига, де, представих си гладни хора в дебелариум как от глад гризат - де що видят - дърво, метал, пластмаса... 🤭🤫

Общи условия

Активация на акаунт