Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 43 708
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
Когато аз правих колоноскопията, този доктор беше в залата, в която влязох, независимо, че не ми е бил лекуващ. Дали е бил там през цялото време не знам, но като началник явно наблюдава процесите.

# 211
Здравейте! Търся телефона на гастоентеролог Таня Захариева от Доверие? Трябва ми само да види едни изследвания които е дала да се направят , но човека е от провинцията и за да не идва пак до София

# 212
  • София
Maugli, давам номер, който имам, но е от преди 7 години. Възможно е да не е актуален. 0887/853509

# 213
Здравейте. Подозирам, че чревните ми проблеми, ми причиняват нещо системно/автоимунно. Препоръчайте ми гастроентеролог, който е в тази област.

# 214
Здравейте. Моля за насоки при кой доктор в София да направя гастроскопия и колоноскопия с упойка?

# 215
Проф. Карагьозов в Токуда.

# 216
Пробвах в Токуда, прехвърлиха ме при един млад доктор от екипа на доктора, който без да ме прегледа ми пусна направление за хоспитализация и ми даде телефон с който да уговоря дата. Като звъннах се оказа, че първите св.дати са след 3 месеца и сумите отива към 2000 лв и нагоре...

# 217
Аз съм много доволна от Радин Цонев също в Токуда. Заедно с мен правиха и пациенти при други лекари в Токуда и всички бяха доволни. Аз платих под 1000лв., допълвам само колоноскопия правих аз.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 11:43 от laurentin

# 218
Пробвах в Токуда, прехвърлиха ме при един млад доктор от екипа на доктора, който без да ме прегледа ми пусна направление за хоспитализация и ми даде телефон с който да уговоря дата. Като звъннах се оказа, че първите св.дати са след 3 месеца и сумите отива към 2000 лв и нагоре...
Датите наистина са след 3 месеца, но по каса за колоноскопия се плащат около 670 лв, за гастро+колоно сигурно е повече, но надали е 2000 лв. Ако не искате да плащате - УМБАЛ Св. Иван Рилски се плаща само избор на екип за упойката 250 лв, но и там се чака три месеца.

# 219
Да им имам и “здравното осигуряване” при таксите, които съобщавате.

# 220
Да им имам и “здравното осигуряване” при таксите, които съобщавате.

Става въпрос за частни болници. Те си определят тарифите. Нормално.
В държавните си плащаш само упойката и евентуално престоя.

# 221
Токуда работи с НЗОК, та не знам кое е нормално, не искам да ми се налага да разбирам.

# 222
Моя близка в Александровска плати само упойка - 250лв. за колоноскопия, доволна е. Аз платих повече, също съм доволна, за даването на тези пари не съжалявам. Важното е да има избор да се направи с минимални средства.

# 223
  • София
В СофияМед миналото лято правих гастроскопия. Датата беше 2-3 работни дни след прегледа. Направих се на смела и не ползвах упойка и платих 0лв.

# 224
Токуда работи с НЗОК, но е частна болница. Понеже тази година бях и в Токуда, и в Св. Иван Рилски, гарантирам, че разликата е от земята до небето.

Общи условия

Активация на акаунт