Няма да се забавя много. Появата на слуз не е нещо ново, обсъждали сме го в темата за СРДЧ, повечето хора се оплакват от същото. Имам го отдавна, но обикновено е малко, както при всички други. Сега обаче не знам защо е толкова много, че чак изтича. Сигурно възпалението е много силно. Мисля също и че жлъчката ми изпуска в момента. Моите жлъчни пътища са унищожени от автоимунното и това при мен не е необичайно. Сякаш обаче всичко се струпа накуп или се отключи нещо. Затова ще проверя калпротектина и окултаната кръв, за да изключа още едно автоимунно гастроентерологично и туморите и да се насоча към възпаленията. Че докторите много се бъркат като им изтърся всички диагнози накуп и много често тръгват по грешен път.
Пп Аз слбагам свещички цикатридина, малко помогнаха, болката я няма вече и не ме дразни така, но още изтича. И запека си стои.
Кои туморни маркери пускате и защо.
Питам защото на мен ми казаха че ТМ са САМО ако има предходно онко заболяване за проследяване и не поставят диагноза.
Имам вече няколко години над норма ТМ и живея в стрес, защото ги пуснах ей така...
На мен, например, ми бяха от голяма полза тези изследвания, защото се потвърди, че съм с Лактозна непоносимост (допреди това само предполагах, че имам такава). Съответно, чисто на психологическо ниво, вече ми беше много по-лесно да откажа млечните продукти - в миналото опитвах многократно и не се получаваше, защото обожавах всяка сутрин да пия огромна чаша кафе с мляко.