С кои песни, филми и книги свързвате 20-те си години?

• 13 768
  • 357
  •   1
Отговори
# 195
  • 1st floor
На 20 години очаквах първото си дете. Желана, но ужасно проблемна бременност. Прекарах почти изцяло месеците на легло по медицински причини и не спирах да чета. Прочетох и препрочетох всичко, което беше излязло на Стивън Кинг. Laughing

# 196
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"Вчера".
Безгрижието, вярата, че можем да направим всичко по-добре и по-хубаво.

# 197
На 20 чаках първото си дете и учех,  слушах само бг музика и гледах много анимация.

# 198
Аbba, Бони М, Шаде, Щурците...
Всичкото диско. 🤣
Бях студентка и какво друго.
Филм- Коса, но той май беше по рано.
Повечето от книгите сте ги изредили.
Това ми прилича малко на тема *колко е средната форумна възраст. *

# 199
С филмите на Тарантино, не само Криминале...Четири стаи, Дестини включва радиото.

Книги и музика не мога да определя конкретно, тъй като съм слушала всякаква музика и четях какво ли не - от Фицджералд, през Плуло Коелю, до Маркес.
Българската музика по това време беше страхотна - Каризма, Ирина Флорин, Антибиотика ми бяха любими.

# 200
  • Варна
"Robin Hood - Prince of Thieves", филмът с Кевин Костнър. И саундракът му, който беше издаден на касетка от Унисон Simple Smile

# 201
  • София
Музиката и тогава, и преди тогава и сега на вече почти 2х20 е една - Мадона. Не намерих нищо друго, което дори частично да ми пасне на емоцията, мирогледа и същността въобще.
Книгата, явно не съм от хората, които се променят с възрастта. И в 20-те си обичах да чета криминални романи.
Филми - не съм бил почитател и тогава. Рядко е било, инцидентно, не са ми оставили спомени.

# 202
  • Пловдив
Моите любимци през 20-те ми години са ми любими до днес - Уитни Хюстън, Джордж Майкъл, Депеш мод, Мадона... Филмите също са много -  "Американски прелести", "Изкуствен интелект"... Книгите - тези, които трябваше да чета по време на следването си - "Фараон", "Ана Каренина"...

# 203
Beatles - най- любимата ми музика

# 204
  • Сливен
Прекрасната българска музика на 90-те.А най-любимите ми филми са с  Джулия Робъртс -Хубава жена,Ерин Брокович,Булката беглец.Някои съм гледала на 16-17 години.

# 205
"Спешно отделение"

книгите на Д Талев

музиката на Марая Кери:blue_heart:

# 206
  • Разпиляна във въображението
С музиката на U2 . Джурасик парк, Контакт...

# 207
ACDC, Майкъл Джексън, Фреди ме връщат в миналото.
Филми - сериалът Никита, Извънземното, Завръщане в бъдещето,  Форест Гъмп, Изкуплението Шоушенк.
Книги- Стивън Кинг, Колелото на времето на Джордан.
На прима виста за тези се сещам.

# 208
  • София
Разбира се - това беше Стивън Кинг и по-конкретно, романът му: Стрелецът, началото на поредицата за Тъмната Кула.

# 209
  • Пловдив
Слушах гръцко, АББА, ФСБ, Щурците, Марги Хранова. Четох Джеймс Хадли Чейс, Джон Гришам, Нора Робъртс. От филмите - всичко, което излезе на голям екран, бях киноман Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт