С кои песни, филми и книги свързвате 20-те си години?

• 13 737
  • 357
  •   1
Отговори
# 30
Любима група и песни на АВВА, оттогава и до днес. Филмите, които ме впечатляваха, когато бях 20 годишна: "Завръщане в бъдещето", "Hot shots", от българските - "Дами канят", "Адио Рио". Това бяха и все още са неповторими емоции за мен. Книгите, които ме вълнуваха най-много през този период-"Трима души в една лодка", "Стрихнин в супата" и всичко, написано от Агата Кристи.

# 31
To the Moon and Back - Savage Garden
Навява ми спомени с колегите от университета.

# 32
Филми - Матрицата, Петия елемент
Музика - всичко от '90s. Boys & girls бандите бяха на мода.

# 33
Свързвам 20-те си години с книгите Птиците умират сами, Вечната Амбър, Болница на края на града, филмите Пристигане в Америка, Индиана Джоунс. Ченгето от Бевърли Хилс, Междузвездни войни и музиката на Металика.

# 34
“Тетрадката” и Spice Girls, Backstreet boys, големите хитове на Beyoncé, Black eyed pease! Това е музиката на моето детство, моето тийнейджърство.

# 35
[Музика - Britney Spears, Black Eyed Peas
Книга- Тетрадката

# 36
  • Пловдив
"Don't you cry tonight I still love you, baby...."

"Имах кристална мечта от студентски години, сто асистента край мен като главен хирург,
собствена болница редом до собствена клиника с клонове в Лондон, в Париж и в Санкт Петербург..."

# 37
С песента на Scorpions - Wind Of Change.

# 38
Слушах Булат Окуджава.

# 39
Слушах Джон Бон Джоуви, Аланис Морисън, Книгите на Стивън Кинг бяха любимо четиво.

# 40
  • Пловдив
Снап, Мили Ванили, Депеш Мод, безметежност, безгрижие и щури приключения Simple Smile

# 41
Филм-" Мръсни танци"
Книга- " Вечната Амбър"
Музика-" Модър Токинг"

# 42
Титаник излезе точно тогава и ходехме голяма компания приятелки да ревем заедно за Леонардо ди Каприо Joy
А иначе всички много слушахме Take that и Jon Bob Jovi. Бяха хубави и безгрижни години!

# 43
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Музика - диското и рока на 80-те, и българската поп музика по това време.
Книги - фантастика и приключенски в ранните ми 20, и Хемингуей, криминалета и "Отнесени от вихъра" в по-късните.
Филми - Индиана Джоунс, Ченгето от Бевърли Хилс, Ловци на духове, Рамбо, Умирай трудно, Смъртоносно оръжие ... , Дами канят, Опасен чар, Оркестър без име, Двойникът, Лавина.
По БНТ вървеше Робинята Изаура, която изпразваше улиците вечер, Васко Да Гама от село Рупча.

# 44
От филмите-"Коса",който продължава да ми е любим и до днес.За книгите-не мога да съм конкретна,защото тогава нямаше голям избор на книги.В книжарниците новите книги се даваха под щанда на познати,а аз не бях от привилегированите.Музика-отново по знайни и незнайни пътеки се снабдявахме от моряците с плочи на Judas Priest ,Metallica ,Iron Maiden ,малко Modern Talking и всичкото яко диско от 80-те за релакс.Емоциите,които изживявах тогава,изживявам и сега.

Общи условия

Активация на акаунт