Термин март 2023 тема номер 7

• 38 109
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Добър вечер ☺️

Относно предстоящите прегледи, да утре на 31.01 съм на фетална ехокардиография при д-р Маринов за сърчицето - стискайте ми много палци бебка да е добре 🙂

Матраче ние взехме на Магнифлекс двулицев, антибактериален и хипоалергичен.

Протектори за зърна не съм взимала и не съм ползвала с каката и сега не мисля да взимам, ако в последствие се окаже, че ми трябват ще взема.

Относно изписването на бебето, мисля да бъдем само най-близките и то в тесен кръг и разбира се само здрави.

Аз на 14.02 взимам болничен 45 дни преди термин.
Багаж за родилното смятам да приготвям като вляза в 9 месец, сега ми се струва рано и както се казва не искам да дърпам дявола за опашката.

Лека вечер от мен

# 286
  • В твоето съзнание...
Тъкмо ще се познаем по книгата Simple Smile Моят преглед мина, всичко изглежда добре. В събота започвам тонове и преглед всяка седмица. В 36та г.с. ще махнем песара и в последствие ще видим дали естествено, дали секцио.
За Вита питах, дават татковците да видят бебетата, имат консултант за кърмене.

Аз следя уж в темата за Вита, до колкото виждам май разрешават да ги видят но през стъкло. На теб казаха ли ти нещо повече по темата?

Кукличка, благодаря за обяснението ще видя кой размер ще ги изкарам така. Иначе моя приятелка каза, че още в родилното ѝ се е наложило да ползва и затова ми се иска да съм подготвена.

# 287
Днес всички имаме добри новини от прегледите, дано все така да сме!🙏☘
Момичета аз не успявам да кача снимка, но на изследването ми за урина излезе - ЕД. ЛЕВКОЦИТИ. ПЛ. ЕП. КЛ
За матрачето утре ще погледна какво е нашето, дано не забравя😂
Подарък ни е с кошара и знам, че доста са чели хората и било някакъв много висок клас🤗 Ползвано е малко време - като ново е
Днес разглеждах дрешки в мола, но някакси нямам настроение още да пазарувам😂🐣

# 288
Тъкмо ще се познаем по книгата Simple Smile Моят преглед мина, всичко изглежда добре. В събота започвам тонове и преглед всяка седмица. В 36та г.с. ще махнем песара и в последствие ще видим дали естествено, дали секцио.
За Вита питах, дават татковците да видят бебетата, имат консултант за кърмене.

Аз следя уж в темата за Вита, до колкото виждам май разрешават да ги видят но през стъкло. На теб казаха ли ти нещо повече по темата?

Кукличка, благодаря за обяснението ще видя кой размер ще ги изкарам така. Иначе моя приятелка каза, че още в родилното ѝ се е наложило да ползва и затова ми се иска да съм подготвена.

Дали ще пускат бащите зависело от това дали е обявена грипна епидемия. За сега ги пускали.

# 289
Май доста мами сме се събрали за Вита ❤ дано се засечем и аз ще взема книгата 😅 някоя от вас дали се следи при д-р Весела Николова?
За багаж - не съм го стягала още, общо взето ще приготвям всичко по време на тези 45 дни, които ще започнат следващата седмица.

# 290
  • София
За изписването и аз още не съм взела решение. Предния път дойдоха близки роднини, малко се черпихме вкъщи и така, но честно казано аз бях тооооолкова вкисната... Добре че ме познават добре. Исках само да се прибера, да си почина и да си гледам бебето и това е.

Матрак предния път взехме от Икеа, сега пак така ще направим. Знам че обикалях да ги натискам всичките и май даже най-евтиния ми се стори най-твърд.

Протектори за зърна смятам да взема, трябва и аз да погледна това за размерите Grin Както и преди съм писала - формата на зърната ми беше проблемна и малкия изпитваше затруднения да засуче. Толкова отчаяна бях... една друга майка в стаята ми даде нейните - не ѝ се наложило да ги ползва. И си ги ползвах почти до края ако трябва да сме честни Sweat Smile Никога няма да забравя този жест. Аз че щях да взема - щях, но в това диво отчаяние, да се появи спасението Сега, а не след няколко часа, когато дойде мъжа ми... в онзи момент това значеше изключително много.
Сега се надявам да успея да мина без (стърчат уж повече), но смятам да съм подготвена.

От около седмица малкия боец се е наместил по такъв начин, че успява да ме срита много вдясно, чак не се усеща в корема, ами в кръста и ме прищипва сякаш. Не че се оплаквам от това че е активен, ама ме кара да подскоча всеки път Persevere

# 291
Sunnypom, не се следя при Николова, но в ранна бременност имах кървене и тя посъветва да ме приемат за задържане. Беше и на смяна единия път. Доволна съм от отношението й тогава.

Хаха, и моят болничен ще тече скоро, от 7 февруари. Да не тръгнем да раждаме всичките от темата заедно 😄

Midna, много хубав жест е това, за което сподели. След като имаш такава специфика и наблюдения, купи си нужното, за да си спокойна.

Цветити, стискаме палци за прегледа утре!

Аз нали имах кървене от тези хемороиди, ще си правя баня със смрадлика. Ако някоя от темата има същия проблем, дано съм й от полза.

# 292
  • Sofia
Mоя е от 05 Simple Smile) накрая вЕрно ще се наредим.
Друга мама да ражда в Бившата Тина Киркова има ли?

# 293
Добро утро от мен.

Ние няколко дни чистим и пренасяме багаж в новото жилище. Вече съм по-спокойна, остана само да се донарежда и разни дреболии.  Ще започвам и аз май със стягането на багажа, че до секциото останаха около три седмици, а все още нищо не съм купила.
За изписването предния път само до болницата дойдоха моите родители, тези на мъжа ми и сестра му с мъжа си. Не исках никакво напрежение. Този път съм планувала само мъжа ми да дойде да ме вземе, а останалите да чакат вкъщи. Исках да си го направя по-празнично. Поръчала съм торта, балони... Дано да се чувствам добре и да не съжалявам...

# 294
So close и моя болничен започва от 7 февруари, ние сме съвсем заедно явно! 😊
В началото като го сметнахме с АГ веднага ви писах в темата, че ми е странно и т.н., но както тогава някои казаха, че си е време, че ще ми се ще да изляза вече като наближи - така и стана. А и имайки предвид, че не съм пазарувала нищо - искам да си седна, да си направя проучване и така ☺ естествено да започна да ви досаждам повече на тема “пазар” ..
За изписването не съм мислила, но честно казано предпочитам да сме си само ние с ММ и живот и здраве като поотрасне бебето, поне 1-2 седмици, да започнем да се виждаме с близките, едни по едни.. но ще видим, според мен няма да можем да ги спрем да се изсипят 😅

# 295
Добро утро!
 За изписването и аз не искам никой да идва в къщи. Максимум пред болницата за по една снимка и кой от къде е. Че то само най- близките, ама те са си 8 човека, а в нас е 50кв.м апартамент. Не успях обаче да се преборя с ММ по този въпрос и се отказах. Голяма кавга имахме. Нямало как да отнемма това щастие на бабите. Хич обаче не мисля с нищо да се ангажирам. Който иска гости да си ги посреща. Да си организира каквото трябва. Но болни да не виждам Rage в това съм категорична.
 Вие как сте днес? На мен снощи ми се обадиха да ми отложат часа за 03.02. и сега ще почакам още малко за прегледа, но дано поне да оздравея до тогава. Да не разнасям бацили около другите мами Cry

# 296
Добро утро и от мен! Simple Smile Тази сутрин рано, рано станах. Нещо много се въртях тази нощ и не се наспах добре.
За изписването при мен не стои въпросът с роднините. И моите, и родителите на ММ живеят доста далеч от нас, а и са по-възрастни. В нас няма и място за гости с преспиване, така че "виждането" в началото ще е чрез вайбър.
Аз излязох в 45-дневен болничен, но нещо тези дни не успявам да се организирам. То и още сме до никъде със стаята на бебка, че ММ имаше здравословен проблем и нямаше как да досглоби леглото и да направи разместване на мебелите.
Лейди, скорошно оздравяване! И аз на 03/02 имам час, но ще съм на тонове.

# 297
Добро утро и от мен ! 🌷🐾 Как стеее? Аз съм добре ,да ви кажа нещо в последно време нещо не ми се получава ходенето по задачки или влизането в големи магазини . Тук от няколко дни като знам , че трябва да отида до някъде макар и близко ,не ми се тръгва . 😁 Просто първите 200-300 метра корема така ме стяга ,че ходя като баба . Иначе вкъщи въртя всичко и нищо ми няма .. А като вляза в голям магазин и дишам ли дишам . Много светлини,много нещо 😁😁 Както някои от вас казват "мрън" 😁 стана ми любимо 🌷🌷🌷

# 298
Добро утро и от мен мами! Ние още изчакаме с пазаруването, но аз съм малко по-късничко като термин. Макар че, времето минава толкова бързо и ей сега ще дойде. Снощи имахме проблем с тока, та малко се стреснах и ме стегна корема... После неспах дълго време... Мислих, чудих се какво ще правим и сега съм полу заспала. Ние правим ремонт, където живеем по принцип, а сега където сме пак е на роднини, но няма да сме за постоянно. Мъжа ми мисли, че ще се върнем преди раждането, но аз се чудя как ще стане това, защото върви бавно, а после как ще чистя основно като се изморявам много бързо... И ей така цяла нощ се въртях...
Иначе следващия ми преглед е на 07.02.
Прекрасен ден ви желая! ❤️

# 299
  • В твоето съзнание...
Танюша, аз онзи ден ходих до Икеа и бях по същия начин. Изобщо не ми понесе добре, че и не успях да купя каквото си бях наумила.
В къщи нямам никакъв проблем и си върша всичко.

funn, всичко ще се нареди с ремонта, а за основното почистване ще го измислите - ще дойде някоя приятелка, мъжът ти ще помогне и така. Може да помислите и за фирма, но не се натоварвай с тези мисли от сега.

Аз се сетих да попитам... тези от вас, които са правили изследване за обременяване с глюкоза, то може ли да се комбинира с останалите кръвни или да отида в отделен ден да го направя?

Общи условия

Активация на акаунт