Финал на филма.

• 6 453
  • 159
  •   1
Отговори
# 105
Айде, нова жена! Много си бърз!
Смешно, обаче нещата се развиват със светлинна скорост. Даже и на мен не ми се вярва!!!!!!
Майка му и прасе - на всичкото това обаче къде тръгнала да се ....... с некъф си, изобщо как не помисли за дъщеря ни и какъв пример й дава......... Ето това е най-голямата ми болка! Останалото има начин да се преодолее.......

# 106
Браво на форума! Нави се човекът на развод. Дори не се замисли какво му казва "хепи док".
   Или вече е пробвал и не му се е получило, или егото му е повече от любовта.
В повечето такива случаи, хората завършват като пълни идиоти, а не щастливи завинаги заедно. Дори да останеш като разбиращата и подкрепяща страна, нямаш никаква гаранция, че това няма отблъсне още повече човека до теб. Повечето хора ще възприемат такова поведение като жалко и отчаяно.

# 107
Мъж пусне ли тема във форума, рано или късно той е виновния.

Мен не ми трябва да пратят голи снимки на жена ми с друг мъж или видео със секса. Не съм тиранин, дето я спира да се среща с мъже, но айде да не се лъжем - то си личи. Ако се дистанцира от мен, ако си трие разговорите с колега, ако я засека, че редовно тайно се вижда с друг мъж, не ме е запознала с него, не ми е разказала, че са си добри приятелчета и само си играят монополи - не ми трябват видеа. Кво да се лъжем. И кво да го лъжем човека. Щом е стигнал до тази тема, не ние го развеждаме - а просто ситуцията е за развод, още от преди темата. Сега кой е виновен, кой крив, кой прав - това е друга тема. Обикновено всеки има вина.

# 108
  • София
И колко пъти месечно работиш на друго място?

# 109
  • София
Айде твоята драма не.

# 110
  • София
Съгласна съм с мненията на Елунария. Тази връзка е занемарена и вероятно е така от доста време. В момента ставаш свидетел на логичния резултат. Трябва да решиш обичаш ли тази жена наистина и готов ли си да се грижиш за отношенията ви, за да вдъхнеш отново живот в тях. С риск, разбира се, вече да е късно. Ако обаче за теб тя е по-скоро даденост, която си усетил, че изплъзва, и недоволстваш от това, по-добре не се хаби. Историята на Хепи док не мисля, че е приложима във вашия случай. Не ми се струваш този тип мъж, а и не всяка жена реагира добре на закъсняло внимание. Този подход е приложим, ако наистина я обичаш, търпелив си и си готов да преглътнеш изневяра. Добре си направи сметката и слушай внимателно кога говори разумът, кога чувствата и кога - егото. Има огромно значение кое ще оставиш да те води.

# 111
Смешно, обаче нещата се развиват със светлинна скорост. Даже и на мен не ми се вярва!!!!!!
Майка му и прасе - на всичкото това обаче къде тръгнала да се ....... с некъф си, изобщо как не помисли за дъщеря ни и какъв пример й дава......... Ето това е най-голямата ми болка! Останалото има начин да се преодолее.......
Що бе, да не би е вас да го е довела, при дъщерята, ти докато си в дружба?

# 112
Напоследък мнозина станаха тези, които си работят от вкъщи. Е, аз не съм от тях. Хахаха - много смешно!

# 113

Ех ако мъжът беше изневеряващия, друго щяхме да четем.

# 114
И аз това казах, за мъжете е похвално, за жените нипростимо, нали така?

# 115

Ех ако мъжът беше изневеряващия, друго щяхме да четем.
Аз питах дали е изневерявал ама не отговори.

# 116
Специално в този форум е обратното.

Мъжът изневерява - мъжът е свиня, жената - тя милата, те добрата, тя гледащата деца.

Жената изневерява - мъжът е свиня и си го е заслужил. Тя милата, тя добрата, тя гледа децата, тя работи, ама мъжът й е идиот и просто нямаше как.

# 117
  • София
Не е, четете пост едно.

# 118
Аз питах дали е изневерявал ама не отговори.
Не, не съм. Е, има и такива мъже! Наивни, глупави - все ми е тая кой какво мисли - аз предпочитам да съм честен пред себе си на първо място!

Не е, четете пост едно.
Чукча писател, не читател...

# 119
Специално в този форум е обратното.

Мъжът изневерява - мъжът е свиня, жената - тя милата, те добрата, тя гледащата деца.

Жената изневерява - мъжът е свиня и си го е заслужил. Тя милата, тя добрата, тя гледа децата, тя работи, ама мъжът й е идиот и просто нямаше как.
Има нещо вярно😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт