Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 686
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 765
Относно цените - днес бях на контролен преглед и имаше няколко момичета, които питаха за новите. От регистратурата им обясниха, че увеличението е само за преглед и ехография. Раждането си остава на старите цени.

# 766
Здравейте, някой може ли да изкаже мнение за Проф. Яблански или Доктор Аделин Иванов? Става въпрос за смяна на тазобедрена става. Благодаря!

# 767
От моят еднодневен престой във ВРБ преди секциото - нищо лошо не мога да кажа и да се оплача. И от персонала, и от условията и т.н.
Позната лежа за задържане там и също нямаше оплаквания.

# 768
Момичета влизам в Токуда днес, с планирано секцио за утре. Имам няколко организационни въпроси и ще съм много благодарна ако някоя скоро родила мама ми отговори.
Таткото ще може ли да види бебето още утре след раждането ?
Имаш ли нощувка в реанимация или само престой ?
Носят ли ви бебетата в реанимация ?
Кога ви раздвижват или не препоръчват ставане още на същия ден ?
Носили ли сте си помпа за кърма и удобна ли е стимулацията в самата реанимация ?

# 769
Здравей!
- мисля, че може, показват ги през стъкло
- има нощувка в реанимация
- носят ги бебенцата, не помня вече на какъв интервал, но за много малко, 5 минути примерно
- раздвижват още вечерта на същия ден при желание, а на следващата сутрин задължително
- в реанимация не съм ползвала помпа, там трудно може да се обслужи човек, вече в стаята стимулирах, слагах и бебето на гърда

Успех ❤

# 770
Таткото може да види бебето в аквариума (през стъклото), стига бебето да е добре и да не е в интензивно. Даже и два пъти ще го пуснат, ако дойде следобяд отново.
В така наречената реанимация има 1 нощувка. Водят бебетата 2 или 3 пъти и, ако сте в състояние, може да искаш да ти го дадат да го гушкаш. Между 5 и 10 минути седят и ги прибират.
За раздвижването - ще го направят, ако сте се разбрали с лекаря Ви и той им е казал, иначе е на сутринта. Обезболяват чудесно, аз страхотно се наспах и се раздвижих без проблем благодарение на това.

# 771
А тези, които вече сте раждали, може ли да кажете часовете за свиждане какви са?

# 772
А тези, които вече сте раждали, може ли да кажете часовете за свиждане какви са?

В родилното свиждането е от 17:00-18:00 ч, а във високорискова- от 16:00-18:00.

# 773
Здравейте,

Искам да попитам ако сте имали следния казус, дали е било проблем при издаването на болничния в Токуда. Термина ми е на 13.03 и не желая да ползвам всичките 45 дни болничен, които се полагат. Искам да изляза в болничен от 20.02, тоест 17 дни до термина. Дали ще има някакъв проблем с издаването на болничния, тъй като моя колежка ми сподели, че в Щерев е имала проблем точно в такава ситуация.

Благодаря предварително!

# 774
Здравейте,

В деня на прием преди планово секцио на гладно ли трябва да отидем, заради изследванията, които ще се правят?

# 775
Здравейте,

В деня на прием преди планово секцио на гладно ли трябва да отидем, заради изследванията, които ще се правят?

Няма такова изискване. Аз например отидох след 11 и чаках над час за прием... Първо имах преглед за разкритие след това попълвах документи, после ми взеха кръв и накрая имаше запис на тонове. Всичко това отнема известно време, затова ви препоръчвам да закусите добре. Имайте предвид, че в деня на прием нямате включен обяд.

# 776
Здравейте,

Няма такова изискване. Аз например отидох след 11 и чаках над час за прием... Първо имах преглед за разкритие след това попълвах документи, после ми взеха кръв и накрая имаше запис на тонове. Всичко това отнема известно време, затова ви препоръчвам да закусите добре. Имайте предвид, че в деня на прием нямате включен обяд.

Много благодаря! 😊

# 777
Момичета имате ли списък с цените,които са актуални. Последно като разговорях с регистрацията ми казаха  2000 раждане,950 пакет за бебето 190 двойна стая. Още ли са такива цените впредвид, че има отново някаква актуализация в ценоразписа им?

# 778
Актуални са

Момичета имате ли списък с цените,които са актуални. Последно като разговорях с регистрацията ми казаха  2000 раждане,950 пакет за бебето 190 двойна стая. Още ли са такива цените впредвид, че има отново някаква актуализация в ценоразписа им?

# 779
Здравейте,
Имам следното запитване. Mисля да се следя в Токуда, но за сега ми се иска да раждам при Зебрите. Има ли друга мама, която е направила подобна гимнастика? Отначало ли им казахте или изчакахте, а въобще съобщихте ли?
Коя докторка ще ми препоръчате?
-  д-р Сузана Нашар
- д-р Мария Атанасова
-д-р Гълъбица Велева
- д-р Анна Богданова
- д-р Сесил Кедикова
- д-р Мирослава Апостолова (при нея май трудно се вмъква час?)
Защо не се следите там където ще раждате? Това е най-добрият вариант според мен, за да е запозната лекарката ви с бременността ви. Аз не бих сменяла в последния момент, ако не се налага.

Общи условия

Активация на акаунт