Октомврийски мами 2023

• 47 037
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Силни прегръдки, момичета.
Бъдете силни, и гледайте напред. Най-вече не се обвинявайте, защото знам, че сме склонни да го правим в такива случаи.
Всичко ще се нареди следващия път.

# 286
  • София
Здравейте, аз малко не знам дали съм за тази тема. 😆😀🙂 На 28. 02. с 1 ден закъснение, ЧХГ 303. Имам батко, роден в 38+3-4 г.с. също през октомври. С него разбрах на 22.02. и беше с термин 29.10., та не знам дали няма да се местя в ноемврийска тема. Ако някой направи фб група, ще се радвам.

# 287
Здрвейте! Включвам се тук за сега, по мои изчисления би трябвало да съм с термин 29.10. С 5-та по ред бременост, като от последнат съм със 7 м. бебе.
Виждам позната личност тук. АА  здравей, май пак сме на хоризонта в очакване. Успех на всички бъдещи мами.
Моят АГ ще ме види чак когато стана в 8-ма г. с. Правих няколко теста, на 3 ти ден на Шуърчек и два дни по късно лента тест с чуствителност 10 mIU.

# 288
Вили26, честито ❤️ Успешна бременност!
Момичета, някой има ли проблем със сутрешните витамини? Ставам от сън и не ми е лошо, обаче като пия фолиева и вит Д, страшно започва да ми се гади. Даже повръщах малко сутринта. Съвети?

# 289
  • Замък сред облаците
Витамини се пият след ядене. Особено Б групата, защото се усвоява в тънките черва, като се разгради в стомаха кел файда. Нормално е да дразнят стомаха на гладно.

Вили ❤

# 290
Аз пия само фолиева, моят лекар хич не бърза, след 3я месец щял да ми изпише, въпреки,че казах,че съм с болна жлъчка и не приемам доста неща. Иначе преди да забременея каквито и витамини да пиех сутрин и започваше да ми се повръща.

# 291
  • Замък сред облаците
Не се безпокой, наистина до 3-4м е важен фолата (фолиевата) и б12 и д за тези с дефицит. След 4м бебето почва да черпи другите витамини.

# 292
  • Варна
Аз съм записала даже вече час за пренатален тест , когато ще съм 10+1. Лекаря ми е специалист по фетална, ама аз пък съм специалист по филмите със синдромите , така че ще направя , за да ми е спокойно.

Когато нямам симптоми- защо нямам, бременна ли съм?  Когато имам-защо имам , лошо ми е. Няма угодия! Тези дни съм доста добре и работя доста, единствено много се задъхвам, но и работата ми е физическа. Честно казано не знам как ще изтрая до прегледа на 17.03 при положение, че съм минала по пътя на задържан аборт и направо сега не знам да не стане някой гаф 😭

# 293
Аз имах и кухо яйце и задържан.
Всеки ден ми е филм.Иначе все си казвам, че точно сега като стана, а изобщо не очаквахме би трябвало този път всичко да е наред.Да, ама като съм минала през друго два пъти ми е трудно да не мисля и да не се притеснявам.
Иначе и аз си работя, но моята работа е лека и не ми пречи.А и е за хубаво, защото се разсейвам.

Да се надяваме, че всичко ще е наред и ще си изкараме прекрасни бременности до финал! 🙏🍀

# 294
Момичета, съжалявам. Кураж и стискам палци да минете леко през това.

В сряда пуснахме изследване за предразположение към тромбози. Излязло е положително, в понеделник отивам да ми изписват Клексан и да ме учат как се слага. Някой с опит по темата?

# 295

В сряда пуснахме изследване за предразположение към тромбози. Излязло е положително, в понеделник отивам да ми изписват Клексан и да ме учат как се слага. Някой с опит по темата?
За съжаление сме много, Слънце. Не е най - приятното нещо на света, но се свиква. Ако имаш въпроси, давай смело! Успех ❤️

# 296
  • Замък сред облаците

Аз Simple Smile Бие се в корема, иглите са за подкожни инжекции като при диабетиците (може и в паласки, меката част на ръцете над лактите, бедрата - в бедрата е най-слабо усвояването и се избягва). Абе, направо ти давам линк към темата за инжекциите и аспирина, там в първия пост съм събрала много инфо Simple Smile

https://m.bg-mamma.com/?topic=1515186

# 297
Някоя от вас да е ползвала Биозин пробиотик по време на бременност?Предния път имах зверски проблеми с кандидози през цялата бременност,та до края,постоянно лекувах.Ще ми се тоя път поне нещо да се опитам да направя по въпроса😩

# 298
Благодаря ви! Отивам направо в другата тема да чета. Въпроси нямам, защото нищо не разбирам от това, сега ще се информирам тепърва.

# 299
  • Замък сред облаците
Някоя от вас да е ползвала Биозин пробиотик по време на бременност?Предния път имах зверски проблеми с кандидози през цялата бременност,та до края,постоянно лекувах.Ще ми се тоя път поне нещо да се опитам да направя по въпроса😩

Аз не съм, но помоли да ти пуснат МБ и виж как са ти лактобацилите. Ако са ниски може да пбсъдите гелчета като гинофит или лактажин глобули за подобряване на флората, обикновено при нисък брой лактобацили избуяват гъби.

Общи условия

Активация на акаунт