Странно ли е?

• 12 267
  • 263
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Разбира се, че и тогава не е длъжен. Но тогава е нормално да се прояви разбиране и търпение. Ясно е, че няма как да виниш човек, че има заболяване. Мързелът и лошият начин на живот обаче не са такова, и не са нещо, което трябва да бъде толерирано за сметка на собствените чувства.

# 106
Ама защо задължително трябва да е раждал, за да се смята напълняването му за приемливо? Може да си има някакви хормонални проблеми човекът. Много сте лоши!

# 107
Разбирането и търпението не са сексуално желание. Него как да го проявиш, като го няма?

# 108
  • в сърцата на децата <3
Ами ако липсата на желание е пряко заради цигари и килограми, чрез разбиране и търпение няма да го натири и да се разведе, а ще му помогне да спре и да отслабне. Но за тази цел трябва и той да има желание за промяна, което пък (според мен) би било израз на неговите евентуални любов и разбиране.

И не, никой не е длъжен да спи с когото и да е. За сега е по избор.

# 109
  • София
Разбирането и търпението не са сексуално желание. Него как да го проявиш, като го няма?

Разбирането и търпението се проявяват в това да бъде до парньора си и да не му натяква за промяната, например, а не в насилствен секс.

Ако някой просто го мързи, иска да си плюска без контрол и смята, че вечерта съм длъжна да му скокна отгоре, няма как да съм толкова толератна.

# 110
  • София
Развод, подялба на имущество, родителски права и воала. Колко му е.

# 111
  • София
Струва ми се като по-добър вариант на фрустрация, години без секс, или с малко секс, или с измолен секс, от съжаление, но с отвращение... е, някои си намират любовник/ца и оставят полезното вкъщи, а приятното навън. От любов това? Анонимката с любовника, дето мъжът й все я отбива, помня как я питаха какъв й е външният вид Wink

# 112
Цяла тема за отвращението и наднорменото тегло стъкмихте. 😄
Аз чета явно различна тема. Авторката каза, че не знае защо, сигурно щото се е "позакръглил". Позакръглил не значи сумист и, че шкембето му пречи да прави секс.
А докато отслабне мъжът и, няма да прави секс с него, така ли? И после рязко ще и се прииска, след година(примерно), минимален физически контакт с него?
А ако отслабне и се окаже, че пак я отвращава, какво тогава?

# 113
И не, никой не е длъжен да спи с когото и да е. За сега е по избор.
Напротив, съпругата е длъжна да дава секс на мъжа си. Ако му отказва секс и изобщо не му дава, то това е напълно достатъчен повод мъжа да поиска и да получи развод ПО НЕЙНА ВИНА. Отказът на един от съпрузите да дава секс на другия се приема от всеки съдия като напълно достатъчно условие за разтрогване на брака по вина на недаващия партньор.
Вие как изобщо си представяте да съществува семейство в което жената да казва на мъжа да си гледа работата и че няма да му пуска секс повече???

# 114
Не знам, различни хора, различни идеали. Изчезването на любовта е на един корем разстояние…
Аз с моя ханш не знам как въобще са ме харесвали-винаги съм си го имала.

# 115
Аз съм категорична, че причината не е в килограмите. Това е само повод за пред нея си. Ако отслабне, пак няма да има желание.
Ама много сте интересни, вие, които смятате, че пълните хора са мързеливи тюфлеци, разплули се на дивана с чипса в едната ръка и бирата в другата. Пак повтарям, от здравословна храна също се пълнее, дори с тренировки. Пробвайте да хапвате по няколко шепи ядки на ден, обилно авокадо и зехтин в салатата, плодове на воля и тренирайте колкото си щете, после елате да обясните колко сте отслабнали. Отскочете и в раздела за диети и проверете колко бързо, неусетно и приятно се свалят 15-20 килограма, казваш и след един месец вече си готов. Аз 3 години не мога едни 3 килограма да мръдна, то тренировки, то диети, то режими - стоят си и толкоз. Взех вече да свиквам с тях Grinning

# 116
  • София
Напротив, съпругата е длъжна да дава секс на мъжа си.

А честито на печелившите Joy

Не знам, различни хора, различни идеали. Изчезването на любовта е на един корем разстояние…
Аз с моя ханш не знам как въобще са ме харесвали-винаги съм си го имала.

Че защо да не те харесват? Има достатъчно хора, които харесват такива ханшове, дори това търсят. Такава си си била, такава са те харесали, всички са доволни. Но това не прави хората с различни предпочитания лоши и виновни.

# 117
Лъвице колко години опит имаш с фактическо съжителство? Деца?

# 118
Разбира се, че не ги прави лоши и виновни. Аз само се изумявам как като обичаш някого, изведнъж ти става гнусен заради коремчето? Ами другите позитиви?
Според мен има нещо друго! Или авторката се е променила!

# 119
  • София
Лъвице колко години опит имаш с фактическо съжителство? Деца?

Свършиха аргументите?

Общи условия

Активация на акаунт