Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 388
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
Birdflower, днес няма. В понеделник и вторник са епизодите, от 20 до 23 ч.
Впрочем, събота е почивен ден от формати. Grinning

# 586
  • Пловдив
Аз съм приятно изненадана от Станислав. Очаквах да е по-нафукан и надут, малко въздух под налягане, но засега показва точно обратното.

Днес има ли Хелс или е утре? Обърках се тотално с този внезапен юруш на всякакви реалити формати Simple Smile
Във понеделник и вторник от 20:00 до 23:00

# 587
На мен също много ми допада сладкаря и това няма нищо общо с външният му вид, все пак е кулинарно шоу, а не конкурс за красота. Симпатизирам му, защото изглежда скромен и работлив, справя се със задачите и се държи адекватно под напрежение. Теодор ми харесва по същите причини.
От жените още никоя не ме е впечатлила, но има време.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 20:01 от sineva 1

# 588
  • Димитровград
Той сладкаря и Станислав е един и същ.

# 589
Той сладкаря и Станислав е един и същ.
Хахаха права си. Nerd
Още не съм им запомнила имената. Имах предвид Теодор, единия номиниран от сините.
Редактирах си коментара.

# 590
Аз пък харесвам Станислав, защото хем е готин на външен вид, хем е готин като човек, за сега. Оборва общоприетото, че щом има плочки е някакъв тъп кифльо. Бачка си момчето, хич не е глупав, кадърен, очевидно му се отдава сладкарството.

А относно диалеките, най се потрисам от разни софиянци и граждани, дето само се потрисат кой как говори, ще кажеш, че софийския диалект е някаква манна небесна ли.. признак за интелигентност ли, що ли...

# 591
Цитат
Впрочем, събота е почивен ден от формати. Grinning
Ред е на малко банални филмчета хаха

# 592
Даже бих казала едно голямо браво на Станислав за това, че хем е сладкар, хем поддържа такова тяло. Аз ако бях сладкар......  леле майко мила

# 593
Даже бих казала едно голямо браво на Станислав за това, че хем е сладкар, хем поддържа такова тяло. Аз ако бях сладкар......  леле майко мила
Той човека е по готвенето, друг я взима частта с яденето Sweat Smile

# 594
Шеф Ангелов с нова реклама за.... топлата витрина на Била Joy  оттам веднъж си взех печени картофи, които се оказаха сурови, подозирам, че готвачът им не е влизал в кухня като цяло. Доста странно да рекламира точно това.

# 595
В нашата Била пък доста вкусно готвят. Откакто Триумф Пловдив бе продаден на Т Маркет си купувам макар и рядко готвено от Била и съм много доволна. Вкусно, топло, току що приготвено.
Не могат да стигнат Триумф по топла кухня, но там готвеше някаква готвачка мега добра и имаше много богата и питателна кухня. Синът ми обожаваше едни палачинки с пилешко месо и манджите им също бяха страхотни. На обяд в тракийския им магазин ставаше стълкновение от хора на топлата витрина. Точно там им беше базата и от там разнасяха храната по другите им магазини. Но Била също държат добро ниво.

# 596
  • Sunshine state
Любимата ни топла витрина на Триумф в Тракия.. Ех, как ми липсва! И сладките им неща тип торти, скалички и тн, бяха разкошни. 🥲

# 597
  • софия
Забелязах в представянето на участници в сайта на нова, че са написали и зодиите им. Интересно как не харесвам Наталия (която е зодия скорпион също като мен), а симпатизирам на Васил (който е лъв, а скорпион и лъв е трагедия)
Като цяло червения отбор, младите, са ми по-симпатични.

# 598
Хах, аз съм скорпион, а майка ми, баща ми, мащехата ми, кръстницата ми, първата ми сериозна връзка, мъжо ми, любимият племенник са лъвове. Има си начин – караш ги да се чувстват единствени и неповторими и после си правиш каквото искаш.

# 599
То форматът е унизителен по замисъл. Аз да съм, на втория епизод още ще му нахлупя тенджерата на главата барабар със соса. Но аз никога няма да се навра там.
Имам много добър приятел, който е с доста солиден стаж като шеф предимно на големи круизни кораби, но е работил и на суша в Европа, а тук готви за два от любимите ми ресторанти във Варна. Много готино момче, далеч от претенциите на "Мишленчетата", въпреки че и в Мишлен е работил.
Каза, че никога няма да се запише за участие в това предаване. А пък него наистина би ми било любопитно да го видя.

Общи условия

Активация на акаунт