Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 458
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • Другата България
Асен е с някакво ОКР на тема чистота според мен.
И скрита агресия има в него някаква.

# 361
Diavolo
тук е шеф Ангелов. Манчев е в едно друго предаване.
Grinning

# 362
  • София
Е, знам, да, хаха, грешка в бързината. Редактирах се.

# 363
Не знам Венелин дали е мижетурки, обаче знам как готви и наистина работеше в ресторант със звезда Мишлен. Това което виждам в Хелса ме хвърля в недоумение.

# 364
  • Другата България
Сценарий, не само за него.
Довечера ще е друг.

# 365
  • София
Не знам Венелин дали е мижетурки, обаче знам как готви и наистина работеше в ресторант със звезда Мишлен. Това което виждам в Хелса ме хвърля в недоумение.

Тупарев стил. Утре ще поднесе нещо и шеф Ангелов ще каже, че не е ял по-вкусно нещо през живота си. А след още един ден няма да може да сготви омлет...

# 366
Аз сега разбирам,че един от участниците - Теодор го знам Simple Smile.Има ресторант в южен Лондон и често организира събития с бг певци/актьори.

# 367
Добър епизод, интересни персони. Ще се гледа. Все още нямам любимци или другата крайност, ще дам шанс на всички да видя какво могат и що за птици са.
От известните единствено трите госпожи, на които половинките им са осигурили мястото в предаването не ми се нравят, не харесвам парашутисти. Деси поне е с кауза, а другите две вместо да харчат парите на мъжете си за парцалки и бижута си капарират участия и изръшкаха ефира. Някакава нова мода сред новобогаташките ще да е.
Парвенющина

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 17:29 от sineva 1

# 368
Записвам се и аз да ви следя.Но ми хареса това, което видях.
 Не съм следила другите сезони, обичайно ли има толкова много участници? Не ми харесаха драматичните визитки, едва ли са нужни за такъв формат.
Включването на зведният отбор ми хареса . Все още нямам фаворит.
Готвенето в ресторанта с поръчките е трудно за гледане.

# 369
  • София
Мен не ме изкефи, че за някои имаше доста отделено време във визитките, а за други - никакво.

# 370
  • София
Първият епизод ми хареса, за разлика от другите формати. Но наистина ми идва много с тези 3 часа.

"Звездният" отбор изобщо не ми допада, изключително ме дразни Капитонова, която смао се хръцка и прави остроумни коментари, а представи едва 1 салата. Воче същата работа - голяма готвачка уж. Реално Банова и снахата (забравих й името) основно носеха. Но не виждам никакъв смисъл от този абсурден отбор.

Иначе кастът за сега изглежда интересен. Симпатизирам на двете млади девойки, Богомил и Аполон Simple Smile Не ми харесва разделението на млади и стари. Мама и син са странни, странно ми стана и шеф как се трогна.

Нали се говореше, че Токев и Михалчев ще участват също?

# 371
А, не съм разбрала, че сезонът е започнал! Ама какви са тези 3 часа..... дори операта е по-кратка, какъв е този ужас... да се залепя за телевизора и да ходя в рекламите да се къпя освен? Joy Няма шанс, гледам час и спирам, а може и да не гледам въобще... днес ще го видя за пръв път, че видяхме реклама, че е започнал сезонът, не знам колко съм изпуснала. Предаването не ми е любимо, но ми харесва идеята като цяло, но най вече частта с готвенето. Аз си чакам Мастършеф.

# 372
Мастършеф скоро няма да има.

# 373
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Добър старт и надявам се интересен сезон. Миналия беше голяма скука и бая народ го пропусна. Явно са си взели поука, поне така изглеждаше снощи. Единствено звездния отбор и то специално г-жа Банова-Плевнелиева ми е много, ама много неприятна и видя ли я нея ще превкрючвам програмата.

# 374
Мастършеф не се знае дали някога ще има отново, за жалост. След като Ангелов се махна от БТВ, а немеца го хванаха пиян зад волана се чудя кои биха извикали за шеф готвачи

Общи условия

Активация на акаунт