Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 40 399
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Заснет ли е вече сезона?
Знаят ли се финалистите и победителя?
В темата за спойлери има ли информация по въпроса, че не ми се четат няколко страници с инфо за всички реалити, ако няма такава?

# 556
Още се снима.

# 557
Ами мисля че скоро няма да ям храна от улицата за ресторант ще си помисля засега...
Като тинейджър, приятелят ми е работил по ресторантите и такива неща знам от него, че повече не желая да стъпя в заведение...той също избягва Sweat

# 558
  • Другата България
Един съвет от Цвети за всички!👇🏼Ключът е в комуникацията!😁

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=2432080826946290

# 559
Заснет ли е вече сезона?
Не, не е заснет сезонът. Скоро ще излъчат сериите, снимани в Перник, по време на Сурва.
"Изкефи" ме винкела как ги допоръси с пудра порциите със същите ръкавици, с които дойде от "пистата "
Той винкел да беше. Всъщност е мьекащ ямболски селчо. Но понеже има плочки и е любимец на всички дами у фейса и мамата Wink

# 560
Точно за Сурва бях попаднала на информация, че шеф Ангелов ще е там и обикаляхме дружно да намерим караваната му, но Ц.

Също и моят любимец Реджи, но и него не видях.

# 561
Точно за Сурва бях попаднала на информация, че шеф Ангелов ще е там и обикаляхме дружно да намерим караваната му, но Ц.

Също и моят любимец Реджи, но и него не видях.
А видя ли поне участниците?

# 562
monii, не, никой не видях. Обиколихме де що има места за хранене, но никъде ги нямаше.
Не знам дали изобщо са били сред хората или са отишли някъде колкото да снимат предаване и след това са си тръгнали.

# 563
  • София
На 11-ти са били в Априлци.

Обърнете внимание на синия отбор, че там има участници-мъже, които още не сме видели. Там са пет мъже и две жени ( Клавдия и Наталия), а в първоначалния състав са четирима мъже и пет жени.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 11:03 от дядо хаджия

# 564
monii, не, никой не видях. Обиколихме де що има места за хранене, но никъде ги нямаше.
Не знам дали изобщо са били сред хората или са отишли някъде колкото да снимат предаване и след това са си тръгнали.
И ние обикаляхме в несвяст за да ги търсим, но уви.
По-скоро са били някъде в околностите.

# 565
На 11-ти са били в Априлци.
Обърнете внимание на синия отбор, че там има участници-мъже, които още не сме видели. Там са пет мъже и две жени ( Клавдия и Наталия), а в първоначалния състав са четирима мъже и пет жени.
Това е интересно.
Нови хора включвали ли са предните сезони?
За Наталия и Клаудия е ясно, там зрее конфликт и скоро няма да си идат. Особено първата ще го играе злодия на сезона, в комбина с мургавелкото от Варна  и ще избута далеч.

# 566
Нови хора включвали ли са предните сезони?
Да. Дори победителката в предишния сезон влезе като резерва.

# 567
  • София
И ние обикаляхме в несвяст за да ги търсим, но уви.
По-скоро са били някъде в околностите.
защо сте ги търсели?

# 568
И аз това щях да питам.

# 569
Ми да ги видим, анонсът беше, че ще са там. Имаше една каравана-пожарна и вътре кмаше момче със синя куртка, но не го разпознавам в участниците

Общи условия

Активация на акаунт