Съвет как да съживя връзката си

• 6 244
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
  • Тра-ла-ла
Те хората, ако няма за какво да си говорят....и на Луната да отидат...все тая

# 46
Като искаш някой да те забавлява си намираш партньор който да е енергичен и пълен с идеи, с малко по-театрална натура, да пуска лафове, евентуално с някое интересно хоби, дали ще е спорт, гейминг, плетене на кошници или гледане на бонзаи и нетфликс, нещо активност да има. И на партньорката ли й е скучно или само на теб?

# 47
Добре , че се сетил нещо да вкара във връзката за разнообразия , Ами много неща могат да се измислят , нещо ново .

# 48
  • SF
Минах в 7 и нещо вечерта и после в 11 вечерта и нямаше никой и двата пъти. А като се сетя преди 12-15 г като бяхме ученици имаше пързалка на ндк и понеже училището ми беше там, доста приятелки ходеха. Аз изпитвам ужас да се пързалям, красиво е, но не мога.

Иначе си права, не знам хората как имат време. От октомври мечтая да мога да гледам филм. И само си мечтая.

Входът е 20 лева. В началото беше щура атракция тази пързалка с голяма реклама, но както и връзката на човека, с  времето кривата тръгва надолу.
Семейство с 2 деца и 1 родител колко пъти седмично да си позволи "карайте кънки, като ви е скучно". Затова взе да  става празно там.

А пък по темата... Твърде рано ми се струва, че пита как да се съживи връзката. Този въпроси е по-подходящ за 45-годишни, на които децата са си тръгнали по своя път, а те се оказват отново ергени. Артаментът голям и тих, опустял.
Човек, преди да е натрупал сериозен стаж и проблеми, като тръгне да пита "как да си съживя връзката, как да си върна жената, как да си върна интереса...." и не ми се иска да съм на негово място. Има 2 варианта - или ще я съживи временно, или няма да я съживи.

# 49
Според мен мъжете много рядко си задават подобни въпроси , за тях всичко си е наред , даже ако жената им казва нещата директно .

# 50
  • София
От 30 г сме заедно. Не пропускаме ден без излизане. Пътувания, екскурзии, много спорт, концерти, театри, съвместно готвене, книги и вино, филми и пуканки, срещи с приятелски семейства, 5 деца. Никога не ни е било скучно заедно.

# 51
  • SF
5-те деца са достатъчно интересен фактор за разнообразие.

# 52
Здравейте, дами! Бих искал да видя женска точка за проблемите, които имам във връзката си и да ви помоля за съвети как да я подобря. Смятам, че доста хора изпитват проблеми като моите и може би този пост ще е полезен и на други хора в моята ситуация. На кратко ще разкажа за моята връзка. Във връзка съм от 4 години и мисля че във връзката ни има застой, липсва разнообразие и нови емоции. Както доста хора и ние сме попаднали в скучното ежедневие. Всеки от нас ходи на работа и се прибира вкъщи изморен, и така всеки ден. Събота и неделя най-често си почиваме вкъщи. Лятото ходим на разходки уикенда, но зимата е студено и си стоим вкъщи. Искам да ви попитам, как вие разнообразявате връзката си, какво правите в свободното си време заедно. Имам чувството и че сме се изчерпали откъм интересни и вълнуващи изненади. Ще съм благодарен ако ми споделите как вие разнообразявате връзката си, как изненадвате вашият партньор. Ще се радвам и ако ми споделите идеи за изненади към моята приятелка

Честно казано, ако този проблем го имаш с мен, ще си помисля, че си на път да ме смениш. Нещо подобно на "проблеми като твоите" съм имала само и единствено когато се чудя какво правя аз тука с тоя човек.

С моя човек живеем скучно за повечето хора и понякога говорим дали ако намерим време, бихме направили това или онова, но то е да си разнообразим живота като цяло двамата, не за да си ремонтираме връзката...

# 53
За интересни и вълнуващи изненади сигурно може да намериш идеи в тик-ток. Може да си говорите интересни неща, да правиш изненадващи коментари като гледате филм, да си правите подаръци, да си купувате цветя и шоколад или въобще любими неща един на друг, или да направиш нещо собсвеноръчно. Естествено необходимо е всички тези неща да са интересни на половинката ти, защото иначе и цирк да доведеш у вас може да не се получи желания ефект, понякога зависи не какво а кой Wink

# 54
  • SF
Може да си говорите интересни неща, да правиш изненадващи коментари като гледате филм, да си правите подаръци, да си купувате цветя и шоколад или въобще любими неща един на друг, или да направиш нещо собсвеноръчно.

Това болднатото, както и да е.
Ама останалото може и да не го може всеки.
Изненадващ коментар, докато гледат филм: абе ти поля ли цветята.

# 55
Той иска да забавлява партньорката си, за което трябва да знае какво й е забавно на нея, пък дали ще е фразата "поля ли цветята" или друго те си знаят, все пак не е тръгнал човека да забавлява форума ¯\_(ツ)_/¯

# 56
  • SF
Добре, ти си права. Да се забавляват!

# 57
Какъв е смисълът?
Очевидно 2-мата като комбинация сте на изчерпване.
Ако бяхте двойка, която си вирее добре в скуката, нямаше да съществува тази тема. Във времена, в които е пълно с толкова интересни неща, че на нас не ни стига времето да видим и посетим всичко, което може, вие сте се утрепали от скука.
Невъзможно е. Просто всеки от вас, чака другият да го дърпа и да осъществява разнообразието.

Има достатъчно блогове и сайтове за пътешествия в България, включително и в бг-мамма.
Културният афиш на големите градове е много добър.
Има достатъчно места за хобита, за възрастни - от рисуване с вино, през керамика, до дърворезба.
Уроци по танци от всякакъв вид. Архитектурни разходки до близки градове. Музеи и т.н.
Разбира се, ако се приберете вечер и няма какво да си кажете или да планирате заедно, проблемът е другаде.
В днешно време, всичко е създадено да забавлява възрастните и да не скучаят.

# 58
  • SF
Аз напълно разбирам, че след работа не може да се правят екскурзии до близки градове.
Така и не знаем с какъв културен афиш разполага градът на човека, който вече няма тръпка към праятелката си и колко успешно ходенето на театър  с някого, може да те накара да погледнеш на него с други очи. Simple Smile Ако (вече) няма привличане, може да си ходите по театри и изложби, колкото си искате.
Предложенията гравитират около едно и също: ходете на културни събития, на  екскурзия до съседен град, пийте вино...
А хората просто са изморени.
Но какво друго  да им се предложи, освен стандартното, което всички ние правим. Уикенд на Луната или вечеря в Бурж ал Араб веднъж месечно?
Може да си купят костюми, но не на медицинска сестра и полицай, защото пак е стандартно.

# 59
Те са изморени от себе си!
Въпрос на интелект. Извинявайте, ако някой се засегне.
Доколкото става ясно, нямат деца, да ги доуморяват. Сами себе си уморяват. Работят това, за което са кандидатствали, живеят с човека, който са избрали.
Искате да намерите решение за умората от собствените избори?
Милите възрастни, които след работа не могат да прочетат книга, да изгледа заедно филм и да си поговорят за друго извън битовизмите.

Общи условия

Активация на акаунт