С какво ви дразнят свекървите? – 142

• 28 749
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • при късмета
Вече е съвсем несвързано. какви тъстове?
Не аз, а ти измести темата, защото аз като те питах какво мъжа да направи същото не съм споменавала пустата заплата на мъжа, ти я вкара в съвсем друг разговор

# 211
Аз бих подложила на съмнение повечето твърдения на Никол. От една страна - едва ли би изтърпяла съжителство със сестрата на мъжа си, от друга - отлично се разбират. Веднъж чета, че мъжът е доста избухлив, друг път е прекрасен човек. Изконните права върху имотите на свекърите, също ми звучат особено. Изобщо не разбрах историята.
Девойката се сърди, че родителите на момчето искат да виждат детето, но не в стаите, в които са очевадно нежелани. Изпълняват волята и мълчат. Мама-тъща е била изгонена, но не била изгонена, имало скандал, но за какво е бил - никой не знае. Някакви глупости, на които липсва логика.
Цялата работа ми е една голяма глупост. Макар да ме забавлява искрено.

# 212
  • София
Вече е съвсем несвързано. какви тъстове?
Не аз, а ти измести темата, защото аз като те питах какво мъжа да направи същото не съм споменавала пустата заплата на мъжа, ти я вкара в съвсем друг разговор
Отговорила съм  - мъжът да каже, че трябва всякакви роднини да са по-надалече. По повод тези цитати:
Цитат
С нея се харесваме и разбираме, може и да е точно заради това, че се виждаме веднъж в годината. Което пак доказва теорията ми, че колкото по-малко се виждаш с роднините, толкова по-малко проблеми имате в отношенията си.
Цитат
Това доказва теорията, че по-далече = по-добри отношения.

# 213
  • при късмета
Ама тук снахите не казват просто така мъжовите роднини да са по-далеч. Всяка си има основанията да го иска. Не става просто така, без никакви аргументи само да иска някой, независимо мъжа или жената. Ако тъста дава наклон на мъжа как да забива пирони или да смени крушка, тогава и той ще си има основанието. Ако е просто по презумпция, тогава колкото близо неговите, толкова и на жена му. А, ако с едните родители има проблем, с другите не, тогава не важи и за двата чифта еднакво. Просто е

# 214
Айде да разнообразя малко. Оплаквам се от моята кандидат свеки, че скоро не е идвала да изчисти цялата къща, и трябва да чистим ние 🤣
Трябва да измисля нещо за ремонт от баща му, докато сме на работа, че тогава наистина е в стихията си 🤣🤣🤣

# 215
Дандан, благодаря ти, боянската история вече сигурно омръзна на всички. Последните страници направо ги прескочих.
А твоята като идва да чисти, преподрежда ли ти шкафовете? Правя си статистика за лична употреба, за колко хора това е нормално Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
  • Пловдив
Моля, всички, които нямат нужда от свекърви, които чистят и преподреждат къщата - да ги пращат насам. Аз си търся Simple Smile

# 217
  • при късмета
Дандан, благодаря ти, боянската история вече сигурно омръзна на всички. Последните страници направо ги прескочих.
А твоята като идва да чисти, преподрежда ли ти шкафовете? Правя си статистика за лична употреба, за колко хора това е нормално Stuck Out Tongue Winking Eye
До сега намерила ли си някоя, за която да е нормално да ѝ преподредят шкафовете? Аз до сега на такава кукувица не съм попадала

# 218
  • София
Аз нямам против някой да ми подреди, току-виж изкара някоя по-добра концепция от моята.

# 219
И аз нямам против, но не за ПРЕподреждане, а за подреждане!😃
Пера всеки ден и понякога просто ги сгъвам на две на три и ги мятам в гардероба. Пълна какафония става. После ходи рови дрехи за вкъщи, за разходка, за вечерно излизане..

# 220

Разбира се, че ги преподрежда, без гардеробите. Там досега не съм намирала разместено. Няма да ѝ се разсърдя де, в събота ми отне три часа да се разправям с дрехи. Но аз си казвам най- откровено, че не обичам да чистя(мога, но не обичам), не се боря за приз "кралица на мопа",  не ми и дреме, че някой ми разместил чиниите или верото. Ако не намирам нещо, карам синчето ѝ да ѝ звънне да я пита къде е и толкоз( не ѝ звъня аз, защото не съм съвсем перфектна с езика, тя пък не говори английски, та да не прозвучи грубо някой въпрос). И да бройте ме за кукувица 🤣

# 221
А ако подреждащо-почистващият елемент след това започне да се кара, че му разваляте подреденото и почистеното? Майката на една приятелка редовно иска да чисти, но след това смята, че може да се кара на дъщерята и внука, че нещо възглавничката на дивана не е изрядна, както е била оставена, нещо е преместено, друго прегънато и т.н. Докато бабата е там, те все едно не са си вкъщи - само тревоги кое къде оставят и как го ползват.

# 222
Аз при кукувиците.Бог да я прости свекърва ми,знаеше ,че мразя да чистя/мога,но мразя/и като дойдеше в къщи ,ми чистеше фурната.

# 223
  • при късмета
Пак не се чете или не се разбира елементарен текст. Какво общо има чистенето с ПРЕподреждане на шкафове? Изобщо не е едно и също.
А ако подреждащо-почистващият елемент след това започне да се кара, че му разваляте подреденото и почистеното? Майката на една приятелка редовно иска да чисти, но след това смята, че може да се кара на дъщерята и внука, че нещо възглавничката на дивана не е изрядна, както е била оставена, нещо е преместено, друго прегънато и т.н. Докато бабата е там, те все едно не са си вкъщи - само тревоги кое къде оставят и как го ползват.
Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава

Почти никой не обича да чисти, ама почти всички, да не кажа всички го правим. Обаче изобщо не мога да приема, че е помощ, ако някой е пренаредил по неговия си навик и аз после в собствената си къща да не мога да намеря нищо и да се чувствам като на гости. Ми не мерси, ако едното е свързано с другото, ще си изчистя сама или ще е задача на домашните

# 224
  • Пловдив
Аз и на преподреждане съм съгласна. Хеле ако е някоя педантична чистница и избърше шкафовете и нареди всичко вътре по вид и цвят.

Общи условия

Активация на акаунт