С какво ви дразнят свекървите? – 142

• 28 647
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • France
Да, бе Joy

# 76
  • Варна
Аз в Бояна не съм стъпвала, защото имам щастието да обитавам на морето, а не в София ама чакайте да попитам нещо, че ми стана интересно. Това не е ли баровски квартал там? Или е някакво гето с къщи, нагъчкани една до друга и подобие на дворове? Щото ако имаш двор като двор и комшиите също, не виждам вариант да се чуе скандала при тях. Ама ако са натъпкани една връз друга постройките като във варненската Максуда, гаранция, че всички околни ще ти знаят и майчиното мляко.

# 77
С единствената разлика, че тя ще нахълта в чуждо жилище, а свекърите са си у тях... Зорлем ще вкарате момичето в ареста Joy

# 78
  • Пловдив
Никол, това не е мястото където ще намериш разбиране. Тук виреят злобни и завистливи лелички, които с кеф ще ти пратят данъчни ако могат (но има и благодатни изключения).
За злобни - добре, ама завистливи за какво? Ние нямаме проблем със свекърите, нямаме проблем с жилищата, че и мъжете ни подкрепят, за какво можем да завиждаме?

# 79
  • Blondeville
kats, избухна с топ съвет, който само би бетонирал теорията за гърнето и похлупака Grinning

И това със завистливите лелички беше добро, само ми убягва за какво точно бихме завиждали и от каква възраст влизаме в категорията Grinning Аз си представям да съм на мястото на Никол и получавам паник атака само от мисълта. Много тъжно ако някой смята тая история със спа-то, “предписания” етаж в Бояна, невъзможността за нормална комуникация между възрастни и звучните скандали за нещо за завиждане.

П.П Моля ви се, ако правописа го нямате за нищо, поне думите използвайте правилно - предписват се терапии, лекарства и т.н., за имотите думичката е друга. Това към Боянската снаха като вметка го пиша Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Само за протокола,тя не е и снаха-нямат брак.Това е шега! Че тук са много обидчиви. Дано не послуша съвета за нахлуване в чуждо жилище.
.Щом етажа е"предписан" и го смятате за свой,един обикновен райбер би свършил работа.Отваряте на когото искате и когато искате.Спазвате дистанция и външно любезни отношения,пък да мърморят на сина си.

# 81
Тук я обявихте за мис Бояна, Бояна Бояна се повтаря във всеки пост. Затова писах завистливи, защото аз не виждам какво общо има мястото. Навсякъде има и свестни и проклети хора.

# 82
  • Blondeville
Е как какво, тя сто пъти каза, че няма да се махне от Бояна, за да иде в апартамент, че живее в луксозен квартал и не би се лишила от това заради някакви си там неразбирателства. Тя си сложи сама акцента там.

Тук я обявихте за мис Бояна, Бояна Бояна се повтаря във всеки пост. Затова писах завистливи, защото аз не виждам какво общо има мястото. Навсякъде има и свестни и проклети хора.

# 83
Извинявайте, че така се намесвам, но е доста дразнещо с това "живеемЕ", "говоримЕ" и т.н. Поне писмено използвайте правилните думи - живеем, говорим. Много сложно...

# 84
Не, каза че работата й е близо.
Но имаше потребителки които казаха: ти кво си мислиш че като си се нанесла в къща в Бояна и си хванала господ за шлифера ли? Кристален пример за завист.

# 85
Поставям се на мястото на момчето. Някой непрекъснато да ми дудне против родителите ми, да казва, че не може да търпи сестра ми, майка ми, баща ми... - трудно ще издържа. А нейната майка - недосегаема. Ето от къде тръгват злините. Младото семейство, което е трудно да се каже, че е факт, не заради подписите, а заради взаимоотношенията, трябва да живее един за друг, което включва много неща.
Ами скоро на някого или и на двамата може да им писне.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 15:46 от Анонимен

# 86
Всеки си мечтае да се натресе на свекърите, за да не изпусне великата къща в Бояна. Но то така по-лесно - едните осигуряват дом, друг ти гледа детето. Някои хора просто не могат да се оправят самички.

# 87
А е тоооолкова хубаво да си живееш отделно 😊

# 88
  • Blondeville
Явно не четеш от самото начало казуса Stuck Out Tongue Winking Eye Някой попита дали историята се развива някъде на село, а Никол каза нещо от сорта на “Ако един от най-луксозните квартали в София, където е елитът е село - в Бояна сме”. И около сто пъти каза, че оттам няма да се махне и да се завре в апартамент, че предпочита да ходят на спа, отколкото да плащат наем, както и че не би се лишила от начина си на живот в името на самостоятелността. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не, каза че работата й е близо.
Но имаше потребителки които казаха: ти кво си мислиш че като си се нанесла в къща в Бояна и си хванала господ за шлифера ли? Кристален пример за завист.

# 89
  • София
А е тоооолкова хубаво да си живееш отделно 😊
Ооо, да, определено. Но трябва да се държиш като възрастен. Което явно е проблемът тук.

Общи условия

Активация на акаунт