Въпроси всякакви за автомобилите и задволанните устройства през 2023 година

• 37 326
  • 866
  •   1
Отговори
# 660
Диагноза не мога да ти поставя, съжалявам!
На теб обаче могат, потърси помощ!

# 661
  • Другата България
Възхищавам се на всеки, изчел логреята на въпросния....потребител.
Аз си признавам, че освен поста с форумите другото го скролвам. Той ми беше достатъчен. Joy

# 662
  • София
Аз искам да разбера повече за магическото масло ,което се давало под тезгяха някъде в Дианабад. Не можах да намеря поста,а не ми се изчита всичко . Много обичам градски легенди и конспирации

# 663
Много негативна настройка, желано негативна! Определено съм изненадан!

# 664
Много негативна настройка, желано негативна! Определено съм изненадан!

Тук са жени бе човек. Кажи им с какъв шампоан да си измият колата и каква хиалуронова вода да си сложат на чистачките. Другото е за офроуд булгариа.

В далечното минало бях автомеханик. Идва автомобил на репатрак с диагноза "изгасна и повече не ще да запали". По протокол започвам с проверка на течности и състояние на батерията. В разширително то казанче на охладителната система няма нищо. Вземам туба подходящия за модела антифриз и започвам да наливам в радиатора. Наливам, наливам, свърши тубата. Не е добре. Запалих цигара и заоглеждах колата. Като стигнах до задницата я видях - тънка вадичка антифриз излиза изпод колата и тромаво пълзи към улея за оттичане. Залягам на земята и зяпвам - тече от снадка на ауспуха.

Ясно, мотор за смяна. Някой не е видял че температурата е в червеното, нито пък е видял червената мигаща лампа за прегряване. Чудно защо ли. Ми защото върху таблото с приборите са наредени няколко снимки на кучето и на децата. Само част от километража се вижда. Аргументацията на жената за деянието си - ми там са на сянка, иначе слънцето ще ги изгори. Е, снимките са спасени, за сметка на мотора.

# 665
В интерес на истината, повечето жени само карат, а има мъже и майстори за поддръжка и грижа за автомобила. Е, срещат се и компетентни жени, но аз не съм от тях.

Изпаднах в кофти ситуация, миналата седмица, като дъжда се усили изведнъж, и аз не намерих лоста за усилване на чистачките веднага.  Е, след обаждане по телефона всичко беше точно.
То много копчета, много нещо, трябва си време да схване.
Таа знайш ли, Тифи как ме вълнува откъде и какво масло и всичко това, което описваш?

# 666
  • София
И аз само карам моята кола.

# 667
  • Mediterraneo
Темата се превърна в мерене на пи@ки.
Кола с разход 2,9, голям смях. Чисто нов скутер 125сс харчи 1,9. Чисто нов дизел- 5,9 смесено каране. Направо голямо бълнуване тук.

# 668
Вземаш си кола с автоматични чистачки и това няма да го мислиш.
А кола със снимки наредени на таблото не съм виждала в България. Пък "майстор" дето поправя кола с цигара в уста въобще не е за коментар. Иначе е хубаво да имаш хоби с което да си запълваш времето, но моето не е оправяне на коли.

# 669
Понеже аз споменах разход 2.9, никъде не съм казала че е реален, а че така пишеше. И ставаше въпрос за модел хибрид, дизел.
Специално аз с никой нищо не си меря.

# 670
  • София
Това с разхода е много относително. Simple Smile
Зависи от много неща.
2,9, вярно малко невероятно звучи.
Но между 3 и 4, по-съвременните не е невъзможно. Simple Smile

# 671
Аз това не го оспорвам. Много ясно написах, че бях загледала едно Пежо 2008 или 3008, около 2010 година. Гледала съм го в характеристиките, към които има препратка в мобилето. Сега дали има същото за продажба, не знам, защото съм го гледала преди 3 години. От тези, които сега има за продажба, ето за този модел пише разход градски 3.1
https://bg.autodata24.com/peugeot/3008/3008/20-hdi-163-hp-hybrid/details

# 672
2,9, вярно малко невероятно звучи.
Но между 3 и 4, по-съвременните не е невъзможно. Simple Smile
Точно под 3 дават доста хибриди и то от доста отдавна и затова тръгнаха да стават популярни, иначе между 3 и 4 си вървят бензиновите коли.

# 673
  • София
Не споря.
С мишлето, също.
Говоря по принцип.
Но едно е, какво дават в данните на съответният автомобил, а в повечето случаи, съвсем друго е в реалността.

# 674
При предишната методология за тестване хибридите винаги ги тестваха с пълна догоре батерия и каране изцяло на ток до където е възможно. Затова в града разхода по каталог излизаше безумно малко. Като въведоха WLTP това се промени до някъде.

Общи условия

Активация на акаунт