Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 353
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Това за шоколадовите бонбони е емблематична реплика и няма как да не го е забелязала, ако е гледала филма. Да не си е гледала в телефона, докато върви самият филм...

# 181
Продължават с елементарните въпроси - и двата въпроса след 500 за 1000 и 1500 лв са свързани с гледане на американски филми, дори само една реклама да си гледал е достатъчно.

Свети Седмочисленици не е женски манастир, отворена е за посещение и от мъже. Мен например мъж ме заведе там за пръв път и аз не съм от София. Да не говорим, че това не е просто някаква малка квартална църква, а пропита с изключително много история. Срамно е.

# 182
Ох, това, че задават незасечени през няколко източника въпроси – как да е.
Ама поне да не си пишат въпросите с правописни грешки.

# 183
  • София
Добре как може да искаш жокер за Дания. Хем го знае, хем е абсурдно да е нещо друго от посочените и пак хаби зрителския жокер.
Недоумявам хора, просто недоумявам.
И въпрос подарък за 5000 лв. Той черепа, хаха, не е истина.

Билалов доста помагаше на жената. Лесни въпроси за нея, поизложи се малко с Дамоклевия меч. Гледала Форест Гъмп преди месеци, а едва ли не чакаше Билалов да и каже директно отговора. Много далеч стигна с неизползвани жокери и ще си тръгне с поне 3000 лв.

# 184
  • тук, на мястото си
Този въпрос за костите е задаван преди. Билалов беше водещ, така че може и по БНТ да е било.

# 185
  • на село
В Свети Седмочисленици и аз не съм ходила, от Добрич съм и участникът явно не е и той от там Grinning
И не го намирам чак за срамно.

Но пък  се сетих за Петко Каравелов,  по логиката на Билалов, че е политик.

# 186
  • Русе
Е, не можех да си представя, че в Стани богат ще отиде някой, който не е чувал за Орфей и Евридика! Наистина тези компютърни специалисти нямат нищо в главите си!
Ама този и нашата история не знае!

Четоводителката пишела ревюта за книги! Човек може да си помисли, че е доста начетена, но не знае какво означава изразът "дамоклев меч". Какви ли книги чете?

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 21:57 от евпетра

# 187
Не знам как му хрумна, че е черепът.

Очакваше някакъв капан и се беше замислил, че може всеки зъб да се брои за отделна кост.

# 188
Предишни години имаше доста въпроси, свързани с митология и хората се излагаха ужасно, въпреки че се учи в няколко класа в училище. Една, която беше женена за грък, не беше чувала за Одисей - мъжът й (в публиката) беше със странно изражение Neutral Face

# 189
Този въпрос за орнитологията са го задавали съвсем наскоро..  защо се повтарят?

# 190
Преди въпросът, ако не се лъжа, беше свързан с произхода на името на двореца Врана.

# 191
Ломбардия.
Добре се справя за сега дамата.

# 192
Тц! Гугъл казва Тоскана.

# 193
Е не погледнах там,предпочетох Милано пред Флоренция Сега докато пишех се сетих ,че сигурно е Тоскана.Нещо за Данте и т.н.

# 194
  • тук, на мястото си
Защо си изгърмя жокера за Пърл Харбър?

Общи условия

Активация на акаунт