Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 358
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Защото не знае, и за тесла като мерна единица не знае. Това е по-нормално, но да не знаеш къде е Пърл Харбър...

# 196
Да, за Пърл Харбър...
А точно днес отново, за пореден път чух реклама по тв за Форест Гъмп с известната реплика за кутията с шоколадови бонбони... дори не е нужно да гледаш филма

# 197
  • София
За орнитолога и Тоскана лесни въпроси за без жокери.
5000 лв. за жената. Най-лесните въпроси от много, много време насам. Късмет. Честито.

А мъжът иска жокер за Пърл Харбър. Трагедия. За Тесла какво да кажа...

Но ето ви наръчник как се пчелят 2000 лв.
Минаваш някак си първите 5 въпроса (молиш се да имаш късмет), бумкаш трите жокера и след това или имаш сигурна сума или просто се отказваш. Мислене, знания, не са ти необходими...

# 198
  • Русе
Ломбардия.
Добре се справя за сега дамата.

Добре? Всички са живели във Венеция? Елементарна представа от историята на Италия няма. Освен това не е гледала и предаванията на Стани богат - можеше оттам да знае някои неща, които сега щяха да ѝ помогнат.

Политолог не знае къде е Пърл Харбър? Това обръща хода на войната. Чърчил едва не подскочил от радост, като чул новината.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 23:00 от евпетра

# 199
Имаше предвид, че всички крале на Италия са живели във Венеция, но то и така звучи тъпо.

# 200
  • Русе
Имаше предвид, че всички крале на Италия са живели във Венеция, но то и така звучи тъпо.

Е, Италия е кралство от 1861 г. и има всичко на всичко четирима крале, като никой от тях не е живял във Венеция. Дотогава Италия е разпокъсана на отделни херцогства и графства.

# 201
Именно. И аз не мога да си обясня защо участничката е решила така.
 Дори не мога да я оправдая с някой филм, защото не се сещам за известен такъв, в който Венеция да е с подобна роля (може би сериалът Аз, вещицата, но там става дума за вампири и подобни, не за реални хора)... Не знам и кое й е толкова специалното на Венеция, освен, че е доста наводнена...

# 202
И за реална хора да е, не бива хората да се учат на история от филмите, но уви нормално е да влияят масово.
Може би Билалов трябваше да я поправи после.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 09:28 от T.Valcheva

# 203
Скучна участничка.

# 204
Скоро такава излагация май не бяхме гледали. Няколко въпроса подред.

Каква беше тази, че не чух добре, не бях в стаята. Май заявка за интелектуалка някаква?

# 205
Аз не хванах началото, но и не бях впечатлена от това, което видях. Такъв лесен въпрос за писателите! А жокерът си мълча, като пукал.

# 206
Да беше младо момиче, нямаше толкова да съм потресена. Ама жена на години...
Книги не чела, учебници не чела... Какво прави в Стани богат? Да вземе едни 1000 лв.?

# 207
Нямам вяра във възможностите на хора, които разсъждават много на първите 5 въпроса.

# 208
  • София
1000 лв. кой ти ги дава. За много хора си е сума и няма да я критикувам жената. Личеше си, че парите и трябват, колко бързо си ги взе...
Притесни се нещо, жалко. С Маратон нещо се замота и това се отрази и на шафрана. Иначе лесни въпроси с някои условности. За писателя вече кофти, на тази възраст би трябвало да е по-ерудирана. Нищо, случва се.

Уф, признавам си, че 'Неволя' - за Валери Петров въпроса не го знаех директно, но щях да го изключа, защото нямаше нищо общо с останалите думи като звучене и смисъл.
Браво за Талин.
Ех, тези хора масово не гледат филми. :/ Напалм де. Това е велика класика на Копола!

# 209
Много ми хареса целият профил на този мъж!  Heart  И красив, и духовен и умен.... такава рядкост за България.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 19:23 от T.Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт