Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 053
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Еййй, че лесен въпрос и жената се издъни със Сотомайор.
Ехе смятай хаха аз нямаше да го отговоря и след 50/50...

Това момче доста добре се справя засега.

# 376
Въпросът беше за 10 000, така че е нормално да не е елементарен. Въпреки че за някои като мене е лесен, за разлика от идиотските футболни въпроси. Все пак става дума за световни рекорди в един от най-популярните спортове.
Мъжът за сега се представя много добре.

# 377
Ох, хайде пак борба на източници!
Всеки сайт твърди нещо различно – например намерих, че „Хари Потър“ също има над 500 млн продадени копия.

# 378
Типично за предаването - намират нещо и не проверяват.
Иначе аз за "парасанг" заложих на дължина, защото ми заприлича на "парсек" и рекох, че може да има нещо общо Simple Smile

Ама за рокизпълнителите умирам.

# 379
Само че при Хари Потър важи за цялата поредица, а не за отделна книга от нея.

Настоящият кандидат ми напомня по нещо на Джеймс Фрейн, който играе Томас Кромуел в Тюдорите.

# 380
Типично за предаването - намират нещо и не проверяват.
Иначе аз за "парасанг" заложих на дължина, защото ми заприлича на "парсек" и рекох, че може да има нещо общо Simple Smile

И аз направих връзка с парсек и си помислих, че може би произлиза от парасанг.

# 381
Спортните въпроси стават вече абсурдни.
Иначе парасанг е дължина.По времето на Херодот не е имало отделно история и география, така,че можеше и от там да се досети.

# 382
  • София
Греда, мадам! Жалко, тюх :/
Разбира се, че Джонатан Едуардс бе верния отговор, защото това е световния рекордьор на троен скок!!!
Това е уловката. При тройния скок се скача най-много!

Браво на мъжът за Банкси. Никаква идея си нямах аз.
Е, Дон Кихот разбира се. Нямаше кое друго да е... Първо, че е най-стария роман от посочените и второ, той е революционен, променящ литературата роман...
След 50 на 50 добра логика да избере 'дължина'
Закова и Лени Кравиц. Аз това не го знаех, но ако имах сигурна сума и играех без риск и аз щях да стрелям с него, просто май някъде нещо да ми е познато ама по-скоро на чист късмет щях да разчитам.

За треперещата ръка от Устър за въпрос за 20 000 лв. щях да стрелям с лекар, защото звучеше най-абсурдно, а то монах излезе. Е, добре де как да стигнеш 100 000 лв. като още на 20 000 лв. ти дават някакъв невъзможен въпрос.

Мъжът ми хареса много. Браво за риска който пое, за първи път този сезон специално се отваря въпрос за 20 бона. Simple Smile

# 383
  • на село
А въпрос за 100 000 отварян ли е въобще от както дават предаването в Бг?
Нямам никакъв спомен, но и не съм гледала редовно.

# 384
  • Sofia
Да.
На единственият спечелил,на който му отнеха наградата,з-то дъщеря му работела в същата телевизия.
На Искра Ангелова баща ѝ.
Може и други да има,но аз само него помня.

# 385
Да,отварян е,но не дадоха парите,защото участникът беше баща на служителка в същата телевизия.
Едновременно сме писали.
Няма друг отварян въпрос за тази сума.

Какъв беше въпросът за 100 000 лева? "Коя година е било в Русия, когато през 1700 година се въвежда новото летоброене", гласи въпросът за максималната награда в играта, а верният отговор, който Ангелов дава, е 7213 година.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 21:02 от Sause baus!

# 386
Аз от дивана веднага стрелях монах, защото ми звучеше най-абсурдно. 😄😄😄

# 387
Аз се зачудих доста. Веднага се досетих, че явно е бил болен от паркинсон, но и аз залитнах към монарх.

# 388
Интересни въпроси и добри участници в последните 1-2 дни.

Въпросът на Джонатан Едуардс го познах веднага, но за неизкушени в спорта, едва ли е бил лесен.

Въпросът за Грами наградите ме затрудни и предположих, че е нещо по-нетрадиционно като Дейвид Боуи, който е творил в смесица от жанрове, ако мога така да се изразя. Ози със сигурност не беше, а Стинг няма как да е, ако броим Police, понеже са били група, а едва ли със соловата си кариера е направил 4 подред.

На въпросът за 20 000, аз изключих лекар, като най-очевидно за мен и монарх и се насочих, без да го знам към монах, по интуиция. Все пак, ако рискувах пари, бих се отказал на този въпрос.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 00:21 от Titanbg

# 389
А въпрос за 100 000 отварян ли е въобще от както дават предаването в Бг?

Още веднъж е отварян въпрос за 100 000 лв. Едно 19-годишно момче беше при Ники Кънчев. Току-що беше завършил и заминаваше да учи в Америка. Отвори въпрос за 100 000 лв., не помня какъв. Не знаеше отговора. Водещият се опита да го откаже, но той каза, че е дошъл да играе и парите нямат значение. Загуби и падна на 3 000 лв. Тогава това беше втората сигурна сума.

Общи условия

Активация на акаунт