Отговори
# 135

Не знам с кого са се консултирали и ако това е била модата на богаташите в Мидят по онова време, какво трябва да кажем за останалите млади момичета в сериала. Една Ярен сигурно са я спуснали от Истанбул. Така и не проумях смисъла на тези роклички посред зима. Но Рейян си беше красавица и под парцалките, с които я обличаха.
Синева, не се учудвай, че не се е харесал Миран в началото. Те такава прическа му бяха направили, че да се чудиш този човек наистина ли бе дошъл от Истанбул или е живял там цял живот. Предполагам, че това е режисьорски похват, но той изглеждаше и един мрачен, грозен, после лека полека започна да влиза светлина в него, някак си дори визуално успяха да променят вътрешното излъчване.
А и сигурно самото гледане серия за серия е съвсем различно от нашето накуп почти до края. Чувствата и страстите са различни. Надявам се сега да усетим тази тръпка с Лавандулките.

# 136
На мен Миран не ми е изглеждал грозен, дразнеше ме само, че в някой серии коафьорчето прекаляваше с гела и косата му стоеше на едри клечки, което много ми се набиваше на очи.

За лека нощ........Revolving Hearts

# 137
На мен също не ми изглеждаше грозен въпреки безумната прическа, която му правеха.
Ама все едно Бану се стараеше да ги загрози - него с кофти прическа, нея с грозни тоалети и почти не я гримираха, но то за Ебру с тази хубава кожа и нежни черти това не можеше да я събори. С грим, без грим пак е красавица и под развлачените дрехи си личеше стройната й изпъната фигура. Хубавият кон и под скъсан чул си личи.
Бану най-вероятно е пестяла от добри стилисти и коафьори или го е правила от чиста проба ревност. Не беше читава жената.
Като се сетя как се опитваше, че и успя да ги настрои един срещу друг.
Сещате ли се шефа на охраната на продукцията, силно неин човек се беше сприятелил с Акън. Та този юнак неведнъж се беше изказвал, че Ебру е слаба актриса и не заслужавала наградите, които получава. Аз подобно чудо не съм видяла, човек от екипа да говори подобни неща, за актрисата в главната роля и то при този успех на филма.
Та този уж приятел на Акън го беше записвал тайно и после тези записи изплуваха, как подпийналия Акън се кара и крещи. А на финала се бяха сбили с Акън, та до полиция се стигна.
Защо си мисля, че оная гадна интригантка Бану беше в основата на всичко това.
Дали някаква ревност и завист или си е злобна по природа, но правеше интриги и подли игрички жената. Но изживя своите пет минути слава покрай Ебру и Акън и Вятъра.

# 138
Синева, мисля, че този юнак за когото говориш е брат й и беше някакъв координатор, не помня точно. Недлен е много по- добре запозната тя ще ни каже кое и как. Доколкото знам на Бану Вятърничав е единствения й нормален сериал, иначе тя е в индустрията с филмите на ужаси. Дори и в момента си се занимава с жанра ужаси.
А за гела Даниела е много права, така го заливаха на моменти, че чак се набиваше в очите на зрителите.
Ох, днес като се разговорихме за Вятъра и снимките от Легендата, чак ми се догледаха пак. От Вятърко не съм си пускала нищо вече сигурно 1.5/2 години.

Вижте какви готини колажи за Лавандулките са спретнали фенове.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 01:15 от cvetansk

# 139
Добро утро, момичета!

Време е за ставане с чаша  "Здравей" ,  хрупкаво желание,
една лъжица сладки усмивки и едно парче голям успех.
Насладете се на деня с любими хора!

Пускат "Легенда" на арабската платформа STARZPLAY

# 140
Здравейте!

Приятен уикенд, с любими хора и верни приятели.

# 141
sineva1, става дума за координатора на продукцията Суат Ердогмуш. И той наистина беше приятел с Акън и злословеше за Ебру. Но как се стигнало до скандала между Суат и Акън, предпочитам да не коментирам. Той е първи братовчед на Бану. Акън срещу него подаде иск, а след това продуцентската компания подаде иск срещу Акън. В крайна сметка са постигнали някакво споразумение и не се стигна до съдебно решение.

# 142
Пореден забравен любим момент

ПП Ебру може би вече си е в Истанбул и помага при опаковането. Видеото може и да е старо, но аз лично предпочитам да е ново и да се е прибрала.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 13:18 от cvetansk

# 143
Нещата май са още по-грозни, щом този човек е роднина на Бану.
За първи път чувам подобно нещо, хора от екипа да злепоставят изпълняваща главната женска роля и да коментират, че не заслужава наградите си, защото е бездарна. По принцип екипа се радва на наградите и постиженията на актьорите си. Този да си позволява такава волност явно казва неща, които Бану иска но не ги казва, защо ще се изложи.
Лош и зъл човек ми се струва тая леля.
Първият сезон Ебру и Акън бяха близки приятели и се  разбираха, но тази змия успя да ги настрои един срещу друг, дали от ревност или от чиста злоба кой знае. Но нещата така бяха ескалирали между Ебру и Акън и след като екипа не взе мерки, то какви мерки, като всичко тръгва от тях, Та Ебру беше извикала продуцента си да тушира нещата, защото бяха станали нетърпими.

Не знам дали си спомняте още една огромна подлост, която беше спретната на Ебру. Когато отишла да вземе някаква награда, вечеряла в ресторант с двама познати мъже. Някой ги е снимал и продал материала на пресата с коментара, че не просто е вечеряла, а преспала с двамата същата вечер. Пресата беше гръмнала и доброто име на Ебру беше накърнено. И това в една мюсюлманска държава, където морала на жената се гледа под лупа. Няколко месеца по-късно стана ясно каква глупост е това, защото единият мъж от снимките е Джеди, с който тогава са били в началото на връзката си.
Мога да си преставя какво е изживяла милата, да бъде така окаляна в пресата и да я коментират, като пропаднала жена без морал.
Тогава Ебру каза, че знае кой го е направил и че човекът е от гилдията. Имаше коментари от зложелатели, че може да са Акън и Сандра, защото бяха в лоши отношения. Категорично не го вярвам, Акън е избухлив и рязък, но не е подъл и лош, не би направил подобна мръсотия.
Но сега, си мисля дали тази змия Бану не е в основата на злостната клюка. Щом е било на Фестивал, където Ебру е получавала награда, логично е и тя да е присъствала и да е имала възможност, а като гледам какъв човек е и желание не би и липсвало. Да не си слагам грях, като я набеждавам без да съм сигурна, но поне за мен има основателно съмнение, че може да го е направила тя.

# 144
Това беше по време на разгара на ковид пандемията и наградите ги връчвана там където са наградените. Ебру беше в Алачати и там и връчиха двете Златни пеперуди. На единия ден е бил записа на връчването/излъчиха го след една седмица/ и на другия ден започна злостната кампания срещу Ебру. Има версии, че това е организирано от екипа на някоя от другите актриси, номинирани за наградата. И Ебру не е била на вечеря, а просто е разговаряла с Джеди и Огузхан Коч в нещо като дискотека. Имаше клипче как  седят и разговарят.  И това беше повод да започне клеветническата кампания. Истинско безобразие, но в крайна сметка Ебру и Джеди опровергаха тези клевети със сериозната си връзка.

# 145
Какви подли и лоши хора има?! Как може толкова да мразиш някой, че да искаш така да го нариниш?!
Ама има приказка, който копае гроб сам пада в него и Господ бави, ама не забравя. И за тях ще дойде Видов ден.
Колко трябва да си лош и отмъстителен, за да искаш да нараниш друг човек?! Човешката лошотия винаги ме е изумявала.

# 146
Добро утро, момичета!

Кафе от мен и пожелание
за прекрасен ден!

# 147
Здравейте!
Един по- добър и по- усмихнат ден.

# 148
Има ли информация Ебрушка дали се е върнала в Истанбул?
Мисля го това момиче.
Как живее при тези тежки услоивя, а и опасността не е само от вторични трусове, имало е престрелки между банди, въобще много е опасно, дано се прибрала.
Хазал милата и тя до последно преди да роди помагаше в центрове за разпределяне на помощи.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 18:21 от sineva 1

# 149
Гледам долу горе да успея да обхвана цялата информация от достоверните места, които знам. И по това, което виждам Ебру е в Истанбул и помага в разпределението на помощите и прави някаква координация с човек от определен земетръсен район. Джем Карджъ и Беналче са плътно с нея.

Знам, че Акън със сигурност и той помага някъде, но никъде не излиза достоверно инфо за него, затова и не слагам нищо. Иначе периодично слага в сторито си молба за нещо или информация полезна за тях, но друго не знам.

Общи условия

Активация на акаунт