Отговори
# 120
Здравейте!

Един по- добър ден

# 121
Биркан и Ебру

# 122
Струва ми се, че е възможна пауза в излъчването на сериалите поне до края на месеца. То тази седмица е траур, другата седмица тия, които са успели преди трагедията да заснемат епизодите може и да излъчат, но тия които не са, а тази седмица май никой не снима ще направят още седмица пауза.
Лавандулките са спрели снимките щом Ебру е заминала за мястото на трагедията.

# 123
Те и караваните им са отпратени на мястото на трагедията. През тази седмица то изобщо никой не работи май ежедневната си работа, а са по центровете да опаковат и сортират.
Полека лека всичко ще влезе в релси, сега им е напрегнато, защото всеки се надпреварва с времето, колкото всичко е по- бързо толкова повече спасени животи.
Това, което гледаме по сериалите им, как всички стават един в момент на нужда, сега го виждаме и в действителност.

Това е писала Ебру последно в туитър, но ще го сложа в скрито

Скрит текст:
@rebrusahin · 2ч

Ужасно е дори да помолим за помощ, но за съжаление в региона има нужда от чували за трупове и покрови за погребения.Как да ги набавим, за да не проправят пътя твърде много епидемии, на повечето места са разпродадени да бъдат изпратени незабавно.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 14:14 от cvetansk

# 124
Струва ми се, че е възможна пауза в излъчването на сериалите поне до края на месеца. То тази седмица е траур, другата седмица тия, които са успели преди трагедията да заснемат епизодите може и да излъчат, но тия които не са, а тази седмица май никой не снима ще направят още седмица пауза.
Лавандулките са спрели снимките щом Ебру е заминала за мястото на трагедията.

Може и да има пауза до края на месеца не и повече. Няма как да си позволят да не снимат месеци. Ако не си върнат техниката ,ще си купят нова. Трагедията е голяма ,бавно ще се възстановят. Всеки помага с каквото може.
Сърцето ми се къса на гледката. Тези хора никога няма да забравят ужаса  да останеш без дом и близки. Това се отразява и на психиката. 
Бирсен е писала ,както и Токио, че някой сериали продължават да се снимат на фона на случващото се. Няма да им простят това и с право.Ебру е смела да помага в района.Hands Pray

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 15:04 от femmi2

# 125
Това е писала Ебру последно в туитър, но ще го сложа в скрито
Скрит текст:
@rebrusahin · 2ч
Ужасно е дори да помолим за помощ, но за съжаление в региона има нужда от чували за трупове и покрови за погребения.Как да ги набавим, за да не проправят пътя твърде много епидемии, на повечето места са разпродадени да бъдат изпратени незабавно.
Ох, душицата с какви неща се нагърбила.
Не всеки би си го причинил. Освен чисто физическата опасност, но това си е огромен стрес и емоционален натиск чисто ментално.
Повечето звезди показват съпричастност с постове в мрежите, призиви за помощ и събиране на помощи, без да си нарушат комфорта и да променят ежедневието си, а тя милата замина на място.
 Голямо сърце има, а  и голяма смелост се иска за това.
Не мога да си представя в какви условия живее?! Там няма ни вода, ни ток,ни парно.
Това не всеки го може и не всеки би го направил.
Да напусне уютния си топъл дом и да замине, а и да поема такъв риск, да се нагледа на толкова мъка и човешки драми и трагедии.
Пак ще го пиша, малцина биха си го причинили.
Наистина е много добра душичка, а и истински малък войник да замине така без да му мисли.
Толкова я харесвах, но сега хилядократно повече. Не е просто красива, а има много красива и чиста душа.
Евала, момиче! Гордеем се с теб! Purple Heart

# 126

Благодарности към Ебру и Тансу от Али Аслан (оператора на Вятъра)

Превод:

Благодарим много на г-жа
Ебру и г-н Тансу, които
ни се обаждаха и ни
подкрепяха от първия ден,
Бог да благослови всички...

Малката Ебрар/г-жа Гюл от Вятъра и тя излезе с видео обръщение към всичките си последователи.

Вчера преди мача на Джеди, са пуснали видео обръщението му на голям екран. Имало е и едно минутно мълчание в памет на жертвите.

The @nba и @TheNBPA
подкрепят основните спешни услуги за всички засегнати в Турция и Сирия.

И изобщо тези, които следя в ИГ и Туитър полагат всички усилия да помогнат кой както може. Заслужава да  се гордеем с тях.

# 127
Браво но Тансу.
Двамата с Оя са ми любимата двойка от Вятъра. Страхотно е, че си дадоха нов шанс и  Вятъра ги събра отново.
Оя беше много красива булка, а Ебру сладка шаферка. Two Hearts

п.п. Не знам дали помните, но в началото Акън е трябвало да играе ролята на Тансу, но след като актьора определен за  ролята на Миран се е отказал е последвала рокадата . И е била за добро!

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 19:56 от sineva 1

# 128

п.п. Не знам дали помните, но в началото Акън е трябвало да играе ролята на Тансу, но след като актьора определен за  ролята на Миран се е отказал е последвала рокадата . И е била за добро!

Аз започнах да гледам Вятърничав 2-3 месеца преди края му, така че с тези подробности не съм запозната. Но на това му се вика "Съдбата си знае работата". Така всеки е отишъл на мястото си, в най- подходящата му роля.

# 129
По отношение на Оя и Тансу и аз си мисля, че съдбата има пръст в тази работа. Ако актрисата, която играеше ролята на Елиф не беше напуснала неочаквано поради страх от ковид панденията, която тогава настъпваше, едва ли сценаристите щяха да завият в тази посока и да обвържат Гюнюл и Азад, а така се получи, че освен че си дадоха втори шанс на връзката сближавайки се покрай проекта Вятърничав имаха и цели две сватби.....Grinning

Обикновено тежките трагични събития обединяват и сплотяват хората и това го виждаме не само в съседна Турция, а и у нас / например при трагедията в Хитрино, наводненията в Каравелово и Богдан/, както и в световен мащаб. В такива моменти хората съумяват да забравят различията си и да се обединят в името на добрата кауза.

Айда Аксел е променила визията си,
дали за нова роля или просто така.........

# 130
Здравейте!

За един по- добър ден

Бабане станала модерна бабка. Много ми харесва с новата прическа.

1 милион дарени от Ebru Şahin и Cedi Osman за AHBAP

Линк към статията на Birsen Altuntas

# 131
Разписвам се петъчно с АкБат.

Всеки помага кой колкото, както и с каквото може. Принципно не смятам, че е задължително благотворителността да се афишира, но в конкретния случай при такива големи трагедии, обявяването на популярните дарители и даренията им е по скоро пример и стимул за последователите да бъдат съпричастни. Макар че трябва да си съвсем безчувствен, за да не реагираш по какъвто и да е начин, а да чакаш любимият ти актьор/са да те подканят с благотворителния си акт.

# 132
Да продължа и аз с подадената тема от Даниела, с "тримата мускетари"

Даниела, съгласна съм с теб. Още първия ден, като обявиха даренията на Кавънч, Бурак Дениз, Бурак Йозчевит, и др., Левент Халюк именно точно това обясни, че даренията и дарителите в този случай трябва да се обявят. Да то е съвсем ясно, че всеки помага както сам прецени, далеко съм и от това, че някой е останал безразличен към тази трагедия.

# 133
Аз започнах да гледам Вятърничав 2-3 месеца преди края му, така че с тези подробности не съм запозната. Но на това му се вика "Съдбата си знае работата". Така всеки е отишъл на мястото си, в най- подходящата му роля.
И аз започнах да гледам сериала доста късно, когато започна излъчването по Диема.
Едва вечер беше доста късно пуснах на TIME SHIFT една серия и така ме грабна, че изгледах останалите, които ги бяха излъчвали през седмицата. Буквално осъмнах и ММ доста ми се чудеше на акъла сутринта, като ставаше за работа, че още съм на телевизора.
Започнах да чета тук, стари теми на момичетата, които са гледали сериала година две преди това. И четейки успоредно се вълнувах с тях, макар с година разлика. Истински им завиждах, че са преживяли сериала заедно.

п.п. Апропо много се изненадах, че в първите теми имаше коментари че Акън е леко грозноват. Бях в шок, че някои го въприемат така. Предполагам заради нелепата прическа, която му бяха спретнали  в първи сезон, едно такова късо бретонче.
Освен на прическата му много се  ядосвах на отвратителните тоалети, с които обличаха Райан и тъпото обяснение, че така се обличали местните. Сигурно са  пестили пари от тоалети, нямам обяснение защо биха обличали главната си героиня в тия размъкнати дрехи, като на повлекана при все, че героинята им е от богато семейство. Но Ебрушка толкова красива, че дори с тия дрехи беше, като едно малко бижу

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 16:50 от sineva 1

# 134
Оооо, да на моменти, Реянчето я обличаха покъртително, дори майка и Зехра също и Хандан бяха по добре облечени от нея. Сещам се за една синя рокля дето ми напомняше на работническа престилка. По този повод и отправените нападки помня, Бану се беше изказала, че са се консултирали с месни дизайнери/стилисти та облеклото да е съобразено с това на месните млади девойки. Аз нямам спомени толкова зле да обличаха Съла от едноименния сериал също сниман в Мидят. Но щом Бану е казала, че са имали месни консултанти, кои сме ние да спорим........ А сещам се и за разголената червена рокля за първия вс. Валентин на Реянчето, толкова вулгарно ми изглеждаше в нея предвид характера на Рейян.

Общи условия

Активация на акаунт