Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 104
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Дубай
Добро утро,момичета 😍

Пускането на тема все още за мен е нещо,което тепърва разучавам.Ако има нещо,което не е ок,сигнализирайте ми!

Фрагмента е много добър,но  при така стеклите се обстоятелства отново ме разочароваха ...Няма последователност в героите и това ме ядосва...Ферит с какви очи целува Сейран и ѝ се обяснява-просто нямам думи! Дано Сейран не омекне,защото я направиха на глупачка,която прощава всичко без капка уважение към себе си. Дядката е ужасен ,знае само да вика и блъска .Ето от къде Феро е наследил този ужасен нрав.

Благодаря за превода,Рени 🌹❤️

Диди,страхотна песен...Днес по някое време може да опитам да сглобя ,някое кратко клипче  под съпровода и.

Хубав, ползотворен ден.

# 76
Аз малко спам пак, но не се сдържах Smirk

Най-хубавия клип на тази песен Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=D-R0GPkDd6o

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 08:42 от Еванджелин

# 77
  • Дубай
Еве,Не ти се отваря клипът.

# 78
I.V, пробвай директния линк отдолу

# 79
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart, Гидьо Heart Eyes Как й трябва един Гедиз на Сейран Cry

Привет, момичета! Grinning

Фрагманът ме разочарова от една страна, но от друга - все отнякъде трябва да започнат да ги сближават… Само ако може дедето още по-малко да го дават Joy

# 80
Дедето е отврат, пробива дъното вече Imp

# 81
Добро утро Благодаря за новата прекрасна тема
Благодаря за фрагмана,превода и всичко споделено
В този сериал който и да хванеш има големи трески за дялане Дядото и мен много ме дразни Уж справедлив ама всеки трябва да играе по неговата свирка Жал ми е за Абидин А младите те пък се лашкат от едната крайност на другата Както каза и Ферит аз съм лош човек

# 82
  • Яко в Матрицата...
Като гледах сега пак фрага, като че ли за Пело говори Ферит. Което е логично, де. Но на мен не ми се иска Joy

# 83
Дедето е отврат, пробива дъното вече Imp

Той е трайно на дъното явно  от години ,ако "разсекретят" и миналото му .

# 84
Здравейте! 🌺

# 85
Добро утро!
Гледам Пело я няма на масата, не можах да я видя и в болницата. Дали си е тръгнала сама или все още е в стаята им.

# 86
2020г - 2021 г. и нейните жертви....
Геди и Дженк как се обича книгата на любовта по добро докато дойде тези покойните двама са най-доброто.
Просълзих се пак сутрин рано...
Еве това беше хубав спам...

Докато не видя душата няма как да опозная сърцето
Хубав цитат... 💘

# 87
Каквито и претенции да има за себе си Халис ага, той е абсолютно провален като глава на това семейство. И, някъде между всичките случили се и все още не случили се събития, трябва да го осъзнае.
Това, че си наредил на масата, на която толкова държиш- син, снаха, внуци и вече гледаш към подредбата на внук, снаха, правнук, не значи, че си събрал семейство. Никой от тях не е щастлив, никой не живее живота който иска, никой не сяда на въпросната маса с истинското си лице и богатите блюда често им пресядат, защото са преяли с преглътнати истини...

# 88
  • Яко в Матрицата...
Каквито и претенции да има за себе си Халис ага, той е абсолютно провален като глава на това семейство. И, някъде между всичките случили се и все още не случили се събития, трябва да го осъзнае.
Това, че си наредил на масата, на която толкова държиш- син, снаха, внуци и вече гледаш към подредбата на внук, снаха, правнук, не значи, че си събрал семейство. Никой от тях не е щастлив, никой не живее живота който иска, никой не сяда на въпросната маса с истинското си лице и богатите блюда често им пресядат, защото са преяли с преглътнати истини...
Hands Clap Heart
Много вини има да изкупува дядката в този живот, дано хората в тази къща да го доживеят някой ден ...

# 89
Juliya*, много добре си анализирала тази прословута маса на агата 👍👍👍

Спомням си от първия епизод, когато го даваха млад, че гледаше много темерутски. Явно си е бил чешит от тогава. И сега генчето се предава от син на син.
Не ми се искаше и Кязъм толкова бързо да му прости ( ама нали беше НГ, та да започнат годината на чисто без обиди). Поканил е гост, независимо какъв човек е. Той сам го покани, не се е натресъл на трапезата  и да изречеш такива ругатни и обидни думи. То не беше куче, селянин...а за тона с който го изгони, думи нямам. Сега по същия начин и със Сейран. Устата му върви преди акъла ( както и при Ферит), нищо че е на тези години и все чете книги. Нищо не му се променя в главата.
Отчаяно, обезверено, уморено ми се видя на последния кадър момичето. Как няма да е така, като няколко месеца се опитва да се бори, за да не го повлече на дъното тая тиня Корханова.
Но все пак ми хареса, че посрещна долните и обидни думи на агата с вдигната глава!!!

Общи условия

Активация на акаунт