Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 118
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Тъкмо щях да пиша, не знам защо скоростно те изтриха,  но кундурките ти ме убиха 🤣🤣😀.
И аз се надявам да я видим в нещо ново.Да се засрами на турне е.
Ули права си, че на Максима изглежда като рокля, но са риза и пола. Харесва ми и тя.
И в други комбинации.

Полата на Мери много ми харесва.

Най-много ми допада в комбинацията от втората снимка - топ, лека и къса жилетка, обувка на ток.

# 661
  • Някъде там
Отдават почит на Махатма Ганди.

# 662
Много и я харесвам тази рокля на Мери. Само обувките са ми странни, някакви равни, затворени отпред чехльоци Rolling Eyes

# 663
  • Някъде там
Много и я харесвам тази рокля на Мери. Само обувките са ми странни, някакви равни, затворени отпред чехльоци Rolling Eyes
Жасмин това не са ѝ обувките. Дадени им са само за церемонията чехли. Фреди е със същите. Другите са по чорапи.

Много са хубави. Стилни и елегантни.

# 664
Да, вярно....Joy
Направо се изумих как Мери може да сложи такива папуци. А на Фреди изобщо не обърнах внимание. Laughing

# 665
Чудни са Heart Eyes

# 666
Ох, аз забелязах белите им чехли, но си помислих, че останалите носят черни, а те били боси по чорапи. Grinning

Роклята на Мери е супер.

# 667
  • Някъде там
Да, вярно....Joy
Направо се изумих как Мери може да сложи такива папуци. А на Фреди изобщо не обърнах внимание. Laughing
С тези обувки техни голям смях вчера и днес.🤣
Същата рокля има и Шарлийн.😀

И още едни рояли снимани пред двореца.

# 668
Дай да сравним. Кралица Елизабет,когато е искала да напусне е изваждала червилото от чантата си,с което е показвала,че срещата е свършила. А тук Камила дърпа мъжа си за сакото! Нали не сте забравили,че Чарлз е краля...

# 669
В Индия в храмовете, комплексите и мемориала на Ганди те събуват, да 🙂

Не вярвам чак да го дърпа Камила, но леко докосва, може би.
А и той е крал съвсем отскоро 😉

# 670
  • Някъде там

Ааааа не, доста енергично понякога, това според приятеля (писател) разказал в книгата си за този "таен метод" разработен от Камила. Както и разказал за това, че когато Чарли се изнерви публично, тя разтрива нежно меката част на гърба му за да се успокои.
Баланс да има.

# 671
  • София
Много хубава Мери, рокля, прическа, обеци! Безупречна, както обикновено - няма изненада.
Само белите обувки (не спа-чехлите) ми бъркат в здравето, но това си е мой проблем Joy

Ааааа не, доста енергично понякога, това според приятеля (писател) разказал в книгата си за този "таен метод" разработен от Камила. Както и разказал за това, че когато Чарли се изнерви публично, тя разтрива нежно меката част на гърба му за да се успокои.
Баланс да има.
Абсурд! Няма как да си позволява подобни действия. Знаем колко са непротоколни и не на място.

# 672
Беа и Моци вчера са били на мач на Уембли:

Моци е типичен италианец денди - с костюм е дори и на мач.

# 673
Странна дреха е това палто на Беа. И какво държи, яке  ли.

# 674
Не знам защо и какви якета носят, може да са ги сложили само на стадиона, за да са неглиже.
Моци е със спортно-елегантни обувки, но според мен не са маратонки. Абе, денди...Innocent

Общи условия

Активация на акаунт