Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 803
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 145
Прочетох мнението на някакъв професор преди малко, че участието на жени в кукерските шествия било “извращение” и подпалих. А да се казва цялото събитие “Кукерландия” може, по българските традиции е. Добре, противоречи на традициите, съгласна съм, ама извращение?!? Тогава за женските образи, които задължително трябва да са мъже, можем ли да кажем, че са травестити, или пак няма да е много традиционно.
То едно време жените са гледали по десетина деца,на нивата,на бустана.Време са имали да кукеруват.Те за това и повечето празници са,не се мете,не се плете.Да отдъхнат малко и те.

Добри,здрав да е Горинч! Все така да те държи във въздуха!

Много е пролетно при нас,а аз нямам грам настроение.

# 2 146
Панде, само ти си будна, на теб се пада, да ме натириш да лягам. Утре, хлапето няма да ми прости и ще стане в 5.55. 😀

# 2 147
Чироз,събуди ме! Първа смяна съм,от втора се прибрах.Пусто как не обичам да лягам рано.

# 2 148
Аз съм те събудила? Лъжечка ниедна!
Не е рано, отивай да спиш.

# 2 149
Да ме събудиш сутринта.Laughing  Сега не си,щото още не съм лягала.Ама отивам де.Отивам! Smiley Едно време като нямаше нет,слушах радио и четях книги.Сутрин...ооо...баща ми влизаше усилваше радиото,светваше и излизаше.После се връщаше да ми вземе завивките.Smiley

# 2 150
  • София
Аз не спя. 😞 А ме чака ден със задачи.

# 2 151
  • France
Ние пристигнахме на планината след часове път. Не знам дали е от височината или просто от умората, но сърцето ми нещо не е в ритъм. Ай лягайте да спите, срамота!

# 2 152
Аффф...

Добро утро!

# 2 153
Кро,имам нужда от по-голяма чаша с кафе 🙄
А нечии петел кукурига в несвяст 🥴
Утре ми е събота, най-накрая!

# 2 154
  • София
Супа от петел ми звучи супер.

# 2 155
  • София
Що не спите пак?

# 2 156
В захлас,бе,в захлас кукурига.А аз изпадам в несвяст,щото и друг се присъедини към него 😵‍💫

# 2 157
Аре, гутен ви сабахлен, гугутки!
Днес било Сирни заговезни -прощавам ви,простете ми и вие!
Миналият ден писах, писах,стана пИрфектно...и нещо замръзна картинката...и ни напред,ни назад и дотам!Явно нещо се бъгна!
Кроте,налей в голяяяма чаша кафе...къф е тоя напръстник!😀
ДобрЕ,да е жив и здрав Горинич!
Панде,да се оправяте!
Ай, хубав ден да имате!

# 2 158
  • France
ДУ! Крот, що си ме снимала? Само чашата ми е по-голяма. Монстърчетата ни събудиха в 6 и половина. Не знам на кой свят съм.

# 2 159
Добро утро!
Простено ти е, Весе, че пишеш рядко. Flowers Cherry Blossom
Филомена, хубава да ви е почивката.
Не се уморявайте днес, празник е Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт