Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 788
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, знаете ли дали двата цвята от късите панталонки Moments to remember са еднакви в кройката? Поръчах Mocha и са ми идеални в талията. А знам, че обикновено повечето са твърде тесни. Искам да поръчам и Soft beige, но се притеснявам да не са с по-тясна талия. Отзивите в сайта са противоречиви - едните отговарят на размера, а другите ( soft beige) не.

# 391
Аз ги имам и двата цвята. За мен са еднакви.

# 392
Благодаря, ще ги поръчам. 😊

# 393

Много ме кефи как им ги пращат като pr пратки, само и само за реклама, въпреки че аз не бих си купила точно тези модели, а на клиентките си от самото начало… ни карат да чакаме по 1 месец и кусур, за да си получим платените с наши пари дрехи, които идват с рекламации 🥲 Пускам сълза

# 394
Коя е тази певица , сутиена е стар , полата ли трябва да е от новата колекция ?

# 395
Емануела е, но тези неща по нея не са ли стари? Не виждам ново.

# 396
Емануела е мисля. Забелязвала съм много пъти на снимки, че е с техни модели, които дори не са пуснати още, или с такива специално шити за нея. Аз че не съм фенка на музиката й, нито като цяло на нея не съм, ама ми е изключително проста тая 🥲 И като видя алесите какви избират за промоутърки на бранда им…. 🤦🏼♀ Ми се отщява.

# 397
На мен ми е много тъпо ,че всеки втори е с Алеса ,и като гледам моделите им по улиците малиииии…….Една от причините да спра да пазарувам от тях .

# 398
На мен ми е много тъпо ,че всеки втори е с Алеса ,и като гледам моделите им по улиците малиииии…….Една от причините да спра да пазарувам от тях .
Станаха твърде масови, а цените им още по-високи.

Най-неприятната участничка от Един за друг, Радина, също се кипри в дрехите им. Трябва да ѝ забранят, че им прави антиреклама Grinning

# 399
Този път аз лично нищо не напазарувах от тях, нищо не ми хареса…, отидох при конкуренцията и не съжалявам, хубави неща намерих… Бях се засилила са взимам блейзър, но като прочетох коментара за копчетата и се отказах, иначе седи супер, но нямам желание да си шия копчетата сама за тея пари.. Последният ми блейзър от намаление на Пинко е на почти същата цена като този на Алеските, но копчетата са много добре зашити…Ще продължа да ги гледам, но засега са ми разочарование. Мисля че таргет групата им са тийнейджърки и по-млади девойки…

# 400
  • Варна
Станаха твърде масови, а цените им още по-високи.

Най-неприятната участничка от Един за друг, Радина, също се кипри в дрехите им. Трябва да ѝ забранят, че им прави антиреклама Grinning
Ох и на мен ми е много противна тази 😀 и приятелката ѝ Викси и тя отвреме навреме се явява в техни екипчета.
Аз нещо се заглеждам по жълтия блейзър на Junona, същия цвят като на Алесите, но го изкараха доста преди тях. И късите жълти панталонки към тях са ми много сладки, ама не стават за мен сега.

# 401
  • София
Като стана въпрос за рекламни лица на Алеса, ще ми кажете ли какъв му е случаят на това Николче? Какъв инфлуенсър може да е тя, с какво вдъхновява последователите си? Със сигурност не е модна икона, защото съм разглеждала профила ѝ и там съм виждала покъртителни комбинации.

Копчетата на блейзърите от последните колекции са много добре, в сравнение с предишните. Там голямо шиене падаше. Аз поне виждам разлика. Няколко пъти им бях писала относно копчетата.

# 402
За копчетата на блейзъра на алеса може не всички да са така, може аз пак да съм карък, но мисля, че още едно момиче беше споделило тук същото за нейния, и че го е носила да й ги укрепят (ако не се лъжа). Аз днес минах с колата покрай физически магазин на юнона и мярнах на витрината готини неща, а в сайта им не ги видях всичките, а може и да е имало от стари колекции, ама пък като им разглеждах сайта, цените са им прилични поне (на блейзърите особено), а късите поли-панталонки в жълто и черния гащеризон, който е сякаш от 2 части ми хванаха и на мен окото. Гащеризона особено за супер горещите дни 🤩

# 403
  • Пловдив
Това момиче Никол само ме отказва да пазарувам от тях. Всичко и стои като на закачалка сложено.

# 404
Относно Николчета с дрехите на Алеса  имаше такива коментари.  То наистина това момиче им прави антиреклама.Всичко й седи ужасно зле на тези 35кг.

Аз също нищо не харесах от новата колекция.Имам само 1 поръчка.Дано пуснат и други интересни  неща,но  пък цените къртят.

Общи условия

Активация на акаунт