Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 158
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
И другите яко вдигат и не виждам защо .Не намирам някакво страхотно качество в конкуренциите.
Последният топ с пера  видяхте ли го?
Защо не пуснат нещо по-нормално, а тези дрехи за чалготеки 90%.
Коя е темата ,в която се обсъждат  другите брандове?
Българските бутици и брандове - мисля така се казваше темата Simple Smile

Иначе топа с пера е скандален, поне за моя вкус Simple Smile, нооо съвсем не мисля, че съм им в таргет групата, нищо че си пазарувам от тях:)

# 586
И другите яко вдигат и не виждам защо .Не намирам някакво страхотно качество в конкуренциите.
Последният топ с пера  видяхте ли го?
Защо не пуснат нещо по-нормално, а тези дрехи за чалготеки 90%.
Коя е темата ,в която се обсъждат  другите брандове?
https://m.bg-mamma.com/?topic=1455398.msg46188819#msg46188819

# 587
  • Варна
Стана ясно защо нямам приспаднати парите за РД - просто ми е изчезнала датата от профила.

EDIT: Получих известие, че до 1-2 дни ще бъде изпратена пратката. Това че все още не вижда никъде отразено да са я намалили с 25лв означава ли, че пак трябва да звъня? При поръчката разбрах, че никъде не пише, пуснах я и с наложен нарочно да могат да си едитнат сумата, но вече е на 'Потвърдена' и вероятно ще бъде изпратена днес, а крайната сума си е все така без отстъпка за РД.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 11:35 от Didi_Bidi

# 588
Диди,звънни им пак преди са я пуснали ,за да си коригират сумата

# 589
  • Варна
Мда, звъннах. Не я бяха начислили. Супер редовен номер - като имат да дават по 10 пъти трябва да се звъни. Звънях точно преди да пусна поръчката и ме увериха, че ще бъдат начислени.

# 590
И на мен ми се е случвало същото за РД отстъпката. Много неудобно са го направили...
Аз отново да се оплача. Бях върнала една рокля преди 3 седмици и миналата седмица чак се отрази в профила ми, че са върнали парите. Но към сметката ми не бяха постъпили. И минава петък, уикенда, понеделник и им писах. И хоп на другия ден ги бяха превели. Ако хората не следят дали са върнали парите, може да минават тънко и да се правят на ударени ...

# 591
И при мен така имаше забавяне с връщането. Миналия четвъртък имах съобщение от тях, че сумата ми е изплатена, в понеделник още нямах нищо преведено по сметката. Обадих им се, казаха, че имало технически проблем и щели да ме компенсират за забавянето с 20 лева депозит за следваща поръчка. Възстановиха ми и сумата за върнатия артикул в крайна сметка. Ама и аз се бях изнервила, защото трета седмица беше подкарала, откакто им изпратих дънките обратно.

# 592
  • София
Ужас. Аз вече чакам 1 седмица, но явно ще си почакам още. А чакам голяма сума да ми възстановят.

# 593
Винаги връщат, но не знам защо се бавят толкова в последно време.

# 594
  • Варна
Чудя се има ли как тази тениска за 80лв да е по-гадна. Широка, пък ръкавите едни дълги. Материята супер тънка и прозрачна, етикетът прозира. И най-готино то - пристигна цялата заваляна. Честно, тениски за 5лв от New yorker-a съм си купувала с по-добро качество.

Късата черна жилетка ми хареса като кройка, много добре ми пасна, само материята е една твърда.
Жълтото сако е хубаво също.

# 595
Ще я връщаш ли ?
Аз харесвам с нормална дължина тениски .

# 596
  • Варна
Много ясно че ще я връщам. За тоя парцал и 10лв не бих дала, камоли 64. Онзи ден Мая показа дългият модел на същия цвят. Май, май е същата работа.

# 597
Чудя се има ли как тази тениска за 80лв да е по-гадна. Широка, пък ръкавите едни дълги. Материята супер тънка и прозрачна, етикетът прозира. И най-готино то - пристигна цялата заваляна. Честно, тениски за 5лв от New yorker-a съм си купувала с по-добро качество.

Късата черна жилетка ми хареса като кройка, много добре ми пасна, само материята е една твърда.
Жълтото сако е хубаво също.

Ако пък имат наглостта да те питат и защо я връщаш… Това си е подигравка вече с клиентите 🤦🏼♀

# 598
Връщай, връщай, не става.
Аз вече избягвам дрехите с голямо лого, било то на Алеса или някоя друга марка.

# 599
Наистина тази тениска не изглежда повече от 5 лв. От магазини втора употреба има много по-добре изглеждащи за 2.50лв.

Общи условия

Активация на акаунт